aj igraj HL2 s nama (da, toliko smo ocajni)
Printable View
aj igraj HL2 s nama (da, toliko smo ocajni)
Bang bang radijator!
Bitcham po Baldur's Gate-u II, upalih ga poslje ručka oko 14:00h, za pola sata pogledam na mobitel, a ono 20:00h. Jebem mu maiku. :(
Half Lajf? Dvojku?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
No way, Jose, nisam ni jedinicu još zaigrao. Lajk, ikad. :I
Javite se kad budete igrali UT '99.
Multiplayer jebote.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Tlaka mi nabavljat samo za nabacit jednu pariju s vama bokte. Ionak imam već punkurac toga u planu za igrat.
Pa mogli bi i stari dobri UT nabacit što se mene tiče, votevs.
UT nisam igro od osnovne škole. Mogli bi ako se ne bude trebao koristiti hamachi za igranje.
Naravno da ne treba bokte, napraviš server i dereš.
Bokte.
Bokte bokte.
Tjedan dana svakodnevno vježbam po 4 do 5 sati dnevno kako bih rasturio ispit iz mehanike u srijedu, 1.6.
Jučer odem na Studomat prijavit ispit i vidim da je rok za prijavu bio do petka, ilitiga do dana prije.
Pitam profesora jel se može ispit naknadno prijavit uz pomoć prijavnice, a on mi odgovara da ću se morat strpit do idućeg roka. FML
Bičam po:
= Citat =:
Za pregledavanje ovog foruma, moraš biti ovlašten/a.
^Nemaš pojma kaj propuštaš! Eeeee!! Ludilo je!!!
For something completely different...
PROKLETE VRUĆINE!
I proklet Avid i njegovi omf fajlovi!
Onak, teško je koristiti neki normalni format i normalne programe za editiranje. Ali neeeeee. Mora biti Avid koji ne radi ako imaš Realtek zvučnu jer hu ha, pa nemoš brate imat Realtekovu zvučnu. To ti je sotona i ako pokreneš Avid na tu zvučnu to ti je ko da dijeliš s nulom.
Bičam po League of Legends serveru. Čekam ~sat vremena da se logujem i onda mi loada i izbaci da je server busy. FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bičam po odgovaranju iz fizike za kojih 6 sati :(
Bičam po tome što ne mogu igrat Fifu jer se, eto, Windows odlučio pokrenuti neko svoje govno za upgradeanje koje poždere dobar dio procesorske snage tako da se meni u igri vrti slideshow. Ubio sam TrustedInstaller.exe, ali neki kurac se još vrti u pozadini i nikako da stane.
BIčam po tome što je profesor izgubio testove...
Bičam što je sutra jutarnja smjena, a danas bila poslijepodnevna. Baš im je gušt tako zajebavat ovdje :thumbs2:
Daj jebemu, nemoj mi spominjati. Ovaj tjedan su nam prelose napravili.
Ponedjeljak- pocinje u 12:30, kraj u 18:30
Utorak- pocinje u 8:00, kraj u 14:00
Srijeda- pocinje u 11:30, kraj u 15:30
Cetvrtak- pocinje u 8:00, kraj u 12:00
Petak- pocinje u 8:00, kraj u 14:00
To nisu popodnevne (koje inace nemamo) smjene vec su stvorili idiotsku kombinaciju ove dvije standardne.
Prerano da se moze naspavati, ali opet prekasno da se moze bilo sta ozbiljno raditi.
Sa dobre strane razvio sam predivne podocnjake.
Isuse koji je ovo potop. Prešo sam 5 metara i totalno sam mokar. Jebeni bus se jedva probio do stanice.
Ti si napisao nešto drugo osim loših pokušaja humora i trolanja?
Čini ti se.
Bičam po jbnom likovnom.. imam valjda 5-6 petica od kojih 2 plave, sve ostale crvene i jednu cetvorku plavu(da, u madjarskoj ima plavih i crvenih ocjena, crvene vrijede ko 2x plave) i kurva meni zakljuci 4 jer sam jednom markiro likovni...
edit: jos je i izgubila moj rad, kojeg sam radio 6 jbnih sati...
Krv nije voda...sad vidio na rtl-u, ja ne vjerujem čim se ljudi bave :(
Ne gledam tevej, care to elaborate?= Citat =:
Izvorno postao Aral
KAJ FAKAT= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Šta je tu čudno, ionako nema niš na telki za pametnog gledati.
DAJ NEMOJ ZEZAT DA NE GLEDAS TV! OVO JE PRVI PUT DA SI TO NAPISAO= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E daj karabaš pričaj nam malo kako ti voliš Mariju Anu, nisi nikad.
Varaš Lisu? Pičhko jedna bezobrazna!
barem je zanimljivije cut od nekog normalnog da je imo dobar trip nego od nekog anime retaja koji smara sa retardiranim slikama da ne gleda jebeni televizor.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bar je zanimljivije čitat išta ikad od postova nadrkanog malog 4chanskog forsera koji samo zna srat svima po redu i misli da je nenadjebiv.
Gejm, set, meč. :D
al ja imam adut u rukavu= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kao što rekoh...
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel to furious možda?
Furious je crnac.
A i ovaj ima majicu. Al mu je ful sličan.