BTW, umro je James Gandolfini. :(
Printable View
BTW, umro je James Gandolfini. :(
Da, vidio sam ujutro. Uvijek mi je bio drag. RIP
U, jedva čekam BrBad i Under the Dome!
Pogledao prvu sezonu Orphan Blacka. Daleko od toga da me je razočarala kao Utopia Boza, ali ne mogu reći ni da je nekakvo nesvakidašnje mind blowing iskustvo. Ono što definitivno iskače u prvi plan je odlična gluma Tatiane Maslany koja glumi više likova no Eddie Murphy u svom prosječnom filmu, s time što njeni likovi za razliku od Murphyjevih ne sišu ogromne prozore.
Sveukupno gledajući, može proći.
E, da još jedan plus
Gotova prva sezona Hannibala. Nova sezona je već najavljena i kreće sljedeće godine. Kaj se tiče cijele serije, Mads je Hannibal i pol i (več sam prije rekel ali valja ponoviti) čak je bolji možda od Hopkinsa. Zadnja scena zadnje epizode je perfektna.
10/10
Opa, gotovo je... ide odmah na download.
+1 Moram odgledati to i Jagten od Madsa. :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Gledao sam Jagten prije dva dana. Brutala.
Blasphemy!= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
A jak im izbor kad u najveće razočaranje ne ponude Arrowa.
Odustao sam nakon što sam skužio da su kategorije napisane vertikalno.
drago mi je da nisam jedini kome su vampirski guilty pleasure
Bome je dobra nova epizoda True Blooda.
Počeo gledat neki Graceland o undercover guba agentima.. Nezz, gledljivo je malo.
Odgledah nedavno jednu fantastičnu seriju i red je da je malo pohvalim, pa će ju možda još netko pogledati. Serija je Pushing Daisies, ima samo dvije sezone (obe polovične) što daje ukupno samo 22 epizode. Iako je serija otkazana i mnogo toga se nikad nije rasplelo ipak je otkazana na vrime pa imam kakav takav kraj.
Priča se vrti oko mladog slastičara (tj. pekača pita, al onih američkih) koji može vratiti mrtve u život (uz neke restrikcije naravno). Taj talenat koristi za rješavanje ubojstava pa je svaka epizoda kopceptirana kao jedan slučaj, al to je samo način pričanja priče tih likova. Ono što se ističe je bajkoviti stil koji se ne uklapa baš u ideju detektivske serije, te vrlo bogati dijalozi, puno kako bih rekao osebujnog načina govora, te je serija naratirana (jel postoji neka ljepša riječ za to?) što se uklapa u tu bajkovitost. Najbliže ovoj seriji bi bila Dead Like me.
Imam naravno i neke zamjerke, raspleti nekih zanimljivih situacija su možda malo previše naivni, te teške odluke i njihove posljedice kao da nemaju dovoljnu težinu na likove. Al iopet serija na neki način stavlja optimizam tamo di mu nije mjesto pa je to možda i uredu. Šteta je samo što je prekinuta pa nećemo saznati kako bi se stvari dalje razvijale, ostalo je par vrlo zanimljivih zapleta visjeti u zraku, makar su oni glavni donekle zaokruženi.
Iz epizode u epizodu je postajala serija bolja i obećavala sve više i više, takav koncept je mislim ciljano zamišljen, al čini se da to publika baš i ne voli. Puno je odličnih serija otkazano, i boljih od ove, al ova mi se baš doimlja da bi bila zanimljiva mnogim ljudima pa me nije baš jasno kako jon je gledanost bila tako loša. Malo sam googla nakon završetka pa san vidia da su se spominjali neki stripovi koji bi nastavili priču, potencijalni film financiran kickstarterom il čak i reboot serije pa mi ostaje nada, al nije baš velika.
E da, pogledah i par epizoda Farscapea i odustah. Ne bih reka da je serija loša, samo što je previše star trekovska, a nekako ne mogu više takve serije gledati, nije mi zanimljivo, al imam dojam da bi mi prije nekih 10-15 godina bila dobra, pa je to valjda ok.
Još san počea gledati Louiea i fantastičan je, sad sam na drugoj sezoni i čak je bolja od prve. Također intro je jedan od boljih uopće.
Louie najjači ikad. :)
Pushing Daisies je meni samo ok, ništa više.
http://www.patheos.com/blogs/themediawi ... ns-on-hbo/
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO
:')
Pogledao Game of Thrones S3. Koja dosada bokte... Najbolje u sezoni su bili Daenerys dijelovi. To dosta govori o kvaliteti sezone.
Pozitivna stvar je što se sad bacam na Hanibala.
Louis C.K. i Bill Burr su trenutno dva najbolja komicara na svitu.
Izašla je prva epizoda serije Under the Dome koja je ekranizacija istoimene knjige Stephena Kinga. Samo da bude nečemu.
Tamo u temi su pristrani, pa da pitam ovdje. Pogledala sam samo 2 epizode Breaking BadaSi to prije jedno 2 godine i činilo mi se onako, ok tv serija, ništ' više.
I onda je nastao hype na internetu i tak' to...pa me zanima,
jel' serija stvarno tak dobra ili je precijenjena?
Treba mi nešt' za gledat' pa dal' da si nabavljam sve sezone?
Da, stvarno je tako dobra. Kvaliteta raste linearno, meni je svaka sezona bila bolja od one prošle. Poslije The Wire i Twin Peaksa najbolja tv serija.
Hahaha :D Ajd dobro, ovo je dobar znak
Ja bih rekao da je precjenjena. Pogledao sam prve dvi sezone i makar san nakon prve bila zadovoljan, u drugoj mi je iz epizode u epizodu postajala sve bezveznija, al dogura sam do kraja sezone koji mi je bia bezvezan (iako se više ne sjećam što je točno bilo) i više se nisan vraća seriji.
Što znači da ti je ostalo 2 i pol nepogledane sezone di se radnja razleti posvuda :D I finale 2. sezone je jedno od najboljih TV finala ikad, prvi put da čujem loše mišljenje o samom kraju sezone.
Iskreno se nemrem sitita šta je bilo finale, samo znam da mi je serija već postala dosadna i nakon zadnje epizode sam odlučia da tu stajem. Nisan siguran jel u to vrime već krenula bila treća sezona il ne. Bilo je to prije par godina, valjda, nemam osjećaj kad mi se što dogodilo u ovom Zagrebu.
Breaking Bad je odličan.
Nije mi najbolja serija, ali da je odličan, je.
Baš voli po ženama :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
https://www.youtube.com/watch?v=O-FGfyEwVXM
Link je da ne spojla thumbnail--
:D
Zakon :)
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
koja lošost
Možda loše ako si žena :D
Sad znamo odakle mu toliko legendary dropova. Kurva se za njih.
Ja se smatram ženom pa mi je dobar :D
To se cijeni :)
Konačno pogledao 5. sezonu Angela. Prijašnje sezone sam gledao kada su prvi put išle na Novoj. A, ono, šačica slabijih epizoda, ali uglavnom prilično zadovoljan. Još treba pročitati After the Fall and then I'm done.
Prva i peta su najbolje.