Kada nekome pokvariš užitak gledanja filma tako što mu otkriješ što će se tek kasnije u filmu dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao Axwell
Samo pročitaj pravila i brzo ćeš se uklopiti. :)
Printable View
Kada nekome pokvariš užitak gledanja filma tako što mu otkriješ što će se tek kasnije u filmu dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao Axwell
Samo pročitaj pravila i brzo ćeš se uklopiti. :)
Mega Shark vs. Giant Octopus
Ovo je must see treš film. Nema riječi kojom bi se ovo moglo opisat. Toliko je glup da je toliko dobar. Svim ljubiteljima treš filmova, najdublja preporuka.
Anime onaj? Brat mi je rekao da to pogledam, ja je zanimljivo...= Citat =:
Izvorno postao Frky
Inače, odgledala sam par Futurama filmova. Serija je ipak bolja.
Da! Anime! Ono, film/serija je prekrvava i zato rula!
Pogleda sam Far Cry! Još jedno smeće Uwe Boll-a, premda mi se čini da je ovo njegov najbolji film!
American High School
3/10
Kaj ne daje S.L. Jackson voice over Afro Samuraiu?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Yup, jedino je zanimljivo da nije u svom uobičajenom "mothafuckah" stilu. :)
da,ali njegovom učitelju,onom sa bjelom kosom= Citat =:
Izvorno postao Teon
Daje glas i Samuraiu i tom liku s bijelom kosom, koji je, koliko sam ja skužio, njegov imaginarni frend!
I dok daje glas tom liku s bijelom kosom, onda je u svom "mutherfucker" stilu!
Oujea, mislim da bi zbog S.L. Muthaf... Jacksona nabavio seriju :)
Metastaze
7/10 Prejeben mi je film.
Evo vratih se iz Cinestara, gledao sam Anđele i Demone :pray:
Film je drito FENOMENALAN, bolji film nisam gledao već godinama. Čista 10-ka :pray:
evo bas sam gledao onaj The devil's tomb...
film je dosta zanimljiv za pogledat kad nema niceg na tv-u 8)
U odnosu na knjigu, film je drito smece iz kojeg je izbaceni iole "pametni" dojam i samo nabacano par scena i napravljena kulna prica da prati sve to. Sramota really.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Boli me qurac, knjigu nisam čitao niti ću je čitati, tako da mi je film fenomenalan i bez iti jedne jednine zamjerke :D
je gledao tko film The Island ?
FIlm je od Michael-a Bay-a pa me zanima ako film ispunjava sve njegove karakteristike ( koje su navedene ) : velike eksplozije, napeta akcija, puuuno akcije, humor i toliko solidna priča jušto da pustin mozak na pašo ?
Ima svega toga + Scarlett Johanson! Iako me nerviralo kod tog filma što je jedna scena ukradena iz matrixa (dobro, možda nije ukradena, ali me je neodoljivo podsjećala na matrix)!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
koliko čujem film je dosta toga kopirao iz puno filmova, makar me to ne briga jer želim samo jednu solidnu zabavicu :D
Pa, ono, solidan je! Za opustiti se!
Mrak Film
10/10
Meni najbolji mrak film ikada
Onu nakaznost zvanu The CovenantSkoju samo fangirls mogu voljeti. Ukratko, film je očaj (zašto svi, ali baš svi koji imaju neku natprirodnu moć uvijek koriste istu za impresionirati cure i općenito biti kulni?), od likova koji su pretpostavljam vizija idealnog muškarca svih tinejđerki pa do radnje koja je... fail. ALI. Film je Bogom dan za crpiti praktične ideje o tome koje bi moći jedan Force/Matter mag mogao imati (WoD fanovi će shvatiti).
Wait, nisi zapravo pitao zašto bi netko tko ima super moći koristio te iste moći da zbari neku žensku? Iako se odgovor nameće logikom, nisi to pitao, jelda? Samo si krivo formulirao pitanje. :D
Nije to barenje nego neke gluparije... a uzmi u obzir da im korištenje te moći skraćuje život tako da, jel'te. :)
Ja samo znam da bi našao bolju primjenu, a ne išao tamo impresionirati neku malu.
gledao sam ga prije par godina,dobar film,nisam znao da je od Michaela Baya,mogao bi ga ponovno pogledat.= Citat =:
= Citat =:
OK je, samo što ime filma nema veze sa radnjom.
Anw, pogledao sam Putnici, po meni ok, nema akcije, ali zanimljiv kraj.
??????= Citat =:
Izvorno postao hacker
Naravno da ima veze! Neću objašnjavati da nebi spojlao!
Ima veze u početku, onda se spominje taj otok i sve to, a ostatak filma samo bježe.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ako je to film na koji mislim XD
Malena.
odlican film.
monika beluči <3
Pa u tome i je bit što oni misle da idu na taj otok! A kasnije bježe i otkrivaju u čemu je point oko tog otoka... itd.= Citat =:
Izvorno postao hacker
OMG stavio je točku na itd! :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
Gledao sam Terminator 2 po ko zna vec koi put, 10/10, savrseni film da bolje nemoze biti.
Prizivam kišu radikalnim promjenama u životu!= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Pogleda sam He's Just Not That Into You! Ženski film! Ono, romantičan! Mislio sam da će biti bar malo smješan pa da se nasmijem, kad ono quratz! Idem sad gledati Batmana da vratim muškost (lol)!
Children Of Men
http://myqueue.files.wordpress.com/2...f_men_ver3.jpg
Odličan film s genijalnom atmosferom, neki dijelovi mi totalno vuku na Half-Life 2, i uz svu akciju i ozbiljnu priču ima mjesta za humor. Michael Caine mi je predobar u ulozi sretnog hašomana i dilera, sviđa mi se i referenca na Pink Floyd na jednom dijelu (leteći balon u obliku svinje). I da, u jednoj odličnoj sceni svira The Court of the Crimson King, stoga ocjena ide za jedan bod gore, znači:
9/10
e nećete vjerovati ali je zadnji film koji sam pogledao je
BLOOD DIAMOND
vrsta filma:
ubi i muči ljude za svoju korist
Znači:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :ekipa: :rambo:
Push - :hangin: :thumbs1:
Crank 2 - :pray:
kad se samo sjetim kad sam imao 12 godina= Citat =:
Izvorno postao Pc-play rocks!!!
:D
Neprijatelj pred vratimaS(Enemy at the Gates) je ovu subotu... moram pogledati. :)
Fenomenalan film. Tolko puta sam gledao al nikad ne dojadi. Ed Harris :pray: a i Ron Perlman, samo zato jer je to Ron (nas Fallout narator a i ClayFace u Batman TAS)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisam to nkad gledao,procitao sam sadržaj na imdb-u i zvuči veoma zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zaboravio si da glumi isto Hellboya :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
:D
Fala, fala. :D