Ne mogu se odljepit od ovoga;
Očem muvi, odma sada isti tren :(
Printable View
Ne mogu se odljepit od ovoga;
Očem muvi, odma sada isti tren :(
Sad se sjetio... naišao na jedan ovogodišnji anime koji bi mogao biti zanimljiv.
Shiki
http://www.imagesforme.com/upload/11bd038d.jpg
= Citat =:
Shiki (Corpse Demon)
This series is about a village with a population of about 1300 people, and during one fiercely hot summer, many mysterious incidents happened one after another...
Shiki is based on a best-selling horror novel by Ono Fuyumi. Fans may know of her other novels such as [m]Twelve Kingdoms[/m]S(which has been animated) and Ghost Hunt (adapted as both a shoujo manga and anime). Fujisaki Ryuu is a long-time JUMP mangaka of series such as Houshin Engi (recently released by Viz), and Waqwaq, both of which ran in WJ.
Inače nisam fan horrora, a još sklepan u anime :( . Bio je jedan koji sam započeo, zvao se neznam ni ja kako, ali nije mi se svidilo :nonono:
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sonić i Raz, volim vas. <3= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, 1 minute per episode, rofl. :)
E da, još nema Railguna. Godfuckingdammit. :@
Već sam pomislio da se nećeš zahvaliti. :@
<3
Vidio sam tu likicu na MAL-u dosta puta pa sam ubrzo našao. Volim vas i dalje ownati po općem znanju.
Pogledah prve dvije epizode Elfen Lied-a. Malčice me smetaju neke nerealne reakcije likova (primjerice, ona cura koja pronađe vojnika sa iskopanim očima i strganim rukama i kaže "excuse me, what happened?" ... wat, mislim da bi prije zavrištao ili nešto takvog kada bi vidio nekog u lokvi krvi :) ) no osim takvih par stvari, sve je drugo prilično dobro. I da, opening sa mnogo krvi + latinska pjesma = win.
Nekako sam mislio da si ti to vec gledao.
Mislio sam i prije, no uvijek fali mjesta na kompu :/
Moram već jednom kupit eksterni HDD.
Ili DVD-ove, kao normalni ljudi bez primanja. Ne znam što je sve uhvatila manija za eksternim HDD, koliko toga držite. :)
Eh, problem je što mi je i DVD-ova ponestalo :D
Mah, to su samo puste želje, neće ništa od HDD-a biti uskoro. :(
Ext HDD su kul, imam i ja jednog povećeg ^^ Tek sad gledaš elfen lied, ufff, kasniš :D
E da, bacite oko na Sora no Otoshimono(anime mislim), ako netko nije možda. Predo sigurno je xD
Pogledao sve epizode. Pogledaj mi listu.
evo i mene ^^
trenutno sam na 18 epizodi monstera, anime je predobar, bas vuce da gledas dalje stalno :D
Northeru ako nisi pročitao preporučio sam ti letter bee. Kul je anime.
Naah. Raz mi je par puta spominjao, a i svako malo vidim nove chaptere mange na Mangafoxu, ali ne da mi se čekirati. Imam pametnijih stvari za gledati, i to preko glave. Onak, imam 56 stvari na plan to watch listi na MAL-u. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
A mjesta na hardu nema... :(
Totalno, prepredobar anime. Nažalost, nisam ga još pogledao do kraja ali budem.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Git rid of dem chinese girls i stavi prave animeje. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Chinese girls? :?
Predo ako nisi uhvatio, potvrđena je druga sezona K-On!-a. Jupi :D
Podcjenjuješ me Hansi. Čekiraj temu par stranica unatrag. :3
Nego...
Naletio sam na, te odlučio čekirati Anata no Shiranai Kangofu, samo da bi nakon par minuta zaključio kako nisam od volje za gledanje wannabe triler/horror rape hentai animeja. Nakon toga sam išao pogledati prvu od tri Mahou Sensei Negima! Shiroki Tsubasa Ala AlbaSOVA epke, samo da bih nakon par minuta zaključio kako ih je nemoguće pratiti bez čitanja jedno 170 chaptera mange, za što trenutno baš i nemam volje... Onak, epizoda počinje zadnjom scenom epic fajta u kojem jedna od cura iz razreda nestane s lica Zemlje ili neš... I sve to potpuno neobjašnjeno. Jej.
Na kraju sam krenuo s rewatchati Shoujo Sect, koji se ponovno pokazao savršeno predivnim. <3
Inače, 4000 postova, yay! :3
nisam procitao, al sad jesam ^^= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
čekirat cu.
ja sam citao ovdje koliko ga system hvali, jos su ga usporedili sa death noteom i dobio sam preporuku od dobrog frenda pa sam morao sta prije pogledat :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
gzgz= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jebem ti Fairy Tail skoro sam se rasplako usred epizode :(
Isse... kako je likica iz toradore epic tsundere :pray:
Umro sam... lete stolice po razredu i na kraju iskoči iz ormara :rotfl:
Rofl, sporo kopčaš Raz, ja sam to shvatio čim sam bacio oko na synopsis. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
I ja, ali ovo mi u očima pojam tsundere diglo na sasvim novu razinu. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ono...
http://img261.imageshack.us/img261/3...vx68412dy6.gif
xD
nova epizoda fma je izasla, upravo pogledah ^^
Ja sam još na 25. epizodi. ^^
Inače, prva epizoda Chu-Bra je vani. Ovo će sigurno zanimat predoja :eyebrows:
http://cdn0.knowyourmeme.com/system/.../small/LOL.jpg= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nedamise tražiti pa jel zna netko kako se zove Hellsinga closing tema? (:
Mr.Big - Shine
Je li to ta?
Što sve dobije zeleno svijetlo za ekranizaciju, skoro pa teško za povjerovati. Umjesto da mi dadnu 2. sezonu Berserka oni odobravaju ovo i slične stvari.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tsk, tsk, tsk.
Eh, i ja bi volio 2. sezonu Berserkera :(
Btw. pogledao 1. epku LotGH, izgleda zanimljivo. Odmah borba između desetaka tisuća jedinica 8)
To je politički "talky" anime, nemoj da zavaraju nerealne borbe svemirskih flota. :)
Aha, zato ima 110 epizoda. Politika, yay... :yuck:
Meh, ako mi se ne svidi lako prestanem gledat :)
Izašla je prva epizoda Sora no Woto. Kasnije ću ju provijeriti, moglo bi biti ok.
Pogledao još jučer sora no woto. ISUSATI BOGA :pray: . Ovo ima velike šanse da nadmaši K-On! . Kako je dobar anime :pray: . SVI definitivno pogledajte.
Eda, predo, definitivno čekiraj Ladies versus Butlers, tebi će se garantirano svidjeti :D
Pogledao i ja, likovi sve do jednog kao u K-Onu ^^ Ali nije mi se baš nešto svidjelo, nek izađe još par epizoda pa ću vidjet.
Ne nužno politika u striktnom smislu, već ono; od rasprave o ljudskom stanju, usporedbe načina vladanja, itd. Ukratko, vjerojatno jedan od dubljih animeja bez pribjegavanja ka mističnosti i jeftinim trikovima aka. wannabe filozofiranju. Jedino što će odbiti ljude je to što je anime spor i treba vremena dok se razviju odnosi između likova... i možda ćeš se pitati "odakle ovo sad?" ako nisi odgledao prequelse.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Nije za svakoga, ali meni je vjerojatno najdraži anime. :)