Ja tako igram SAMO na X360, jer nema drugog nacina.
Na PC-u igram samo PES sa Joystickom (ae da me neko ispravi da se kaze Gamepad >:[ )
Printable View
Ja tako igram SAMO na X360, jer nema drugog nacina.
Na PC-u igram samo PES sa Joystickom (ae da me neko ispravi da se kaze Gamepad >:[ )
Ček, znači da je autoaim u gta jednostavno lockanje na metu i stiskanje okidača? Malo bezveze. U Just Cause 2 mi se zaista sviđa kako je to riješeno - ciljaš lijepo desnom gljivom, ako ti je nišan koji centimetar dalje od protivnika, autoaim to ispravlja pa metak ide u njega, ali opet ako uspiješ naciljati u glavu bilježi headshot.
Desnom gljivom dođeš na metu i onda stisneš lijevi triger i zaključaš...kada ga smakneš pomakneš na iduću metu , zaključavanje radi i automatski od mete do mete...možeš i bez lockanja i nišaniš klasično ali je tako daleko teže nego sa mišom i nije zabavno nego spetljano.Da nema lockanja bilo bi neigrivo.Opet tako je zabavnije nego sa mišom kada si jednostavno prejak i previše precizan s obzirom da je težina prilagođena upravo za gamepad.Ovako sa gamepadom napucavanje se dodatno produžuje...
Lock radi na principu da zaključa manji box oko neprijatelja, da ti gljiva ne pobjegne. Ne šalta direktno na vugla kako to misliš.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zato za razliku od Just Causea uopće nema autoaim.
Oba načina su dobra, samo malo drugačija.
Ah, pa to je onda sasvim ok. Moram probat, definitivno.
Odlicna igra pogotova ova sa moto bandama
E da,kaće igru biti moguće kupiti u DVD izadnju a ne ovako sa Steam-a
Ova epizoda sa bajkerima je ludilo .Imaš zadatak upucati skupinu Hells Angels i kako ih kokaš tako čuješ komentare od suboraca u stilu "you really are angels now" ako sam dobro napisao na svom lošem engleskom :D .
I ovaj puta su skroz dotjerali igru .Radi ko bogom dana .Ni t od trzuckanja sa teksturama na high .Znači može se kada se hoće :D .
Jedno stupid kveščn, jel je to standalone ili moram imat gta4 instaliran?
edit: Ah, brijem da je standalone.
Preso sam 27 posto i igra je :pray: :pray: :pray:
Zakon su mi mejlovi od Milice Belic.
Kupio epizode od naseg najdrazeg frenda iz "cigle". Prosao ok, stize za 2-3 dana.
Jeli tko zna kad točno dolazi u Algoritam. Arghhh, nemogu dočekat, ko razmaženi klinjo sam. Vidim da su ga stavili na stranicu, ali sam bio danas u Algoritmu tu u Zadru pa ga nema.... Imam nekako osjecaj da bi sutra mogao biti vani.
BTW - Cijena 299kn...
U Zagrebu ga ima.
Mora doci sutra u Zadar, MORA.....
Evo je da kasnim ali jednostavno sam morao pohvaliti ovu igru koja me oduševila, predobra je. Ovako nisam uživao u igri od zadnjeg princa iz triologije. Za sve one koji kukate kako igra loše ide, ja neznam za vas ali meni sa patchom 1.0.0.4 i par komandi u commandlineu ide odlično na low-med detaljima ( i ljepo mi izgleda :D ). E i da zahvaljujem vedranu nakon one komade sad skroz glatko radi i na kiši i kad radim više sranja po gradu :P. A da ne govorim o fantasticnom gameplayu i odličnom cover sistemu. Doslovno se skoro možete iz bilo čega sakriti, kako sam taman pri početku igranja gta igrao i kane i lynch vidio sam kako jedna mnogo veca i kompleksnija igra ima bolje odrađen cover sistem i napucavanje od jedne ajmo rec jednostavne igre. Niko mi je odličan kao lik i ostali likovi u igri su mi isto totalno fantastični. Misije su zanimljive i priča isto, tjera vas da igrate dalje. I drago mi je sto su makli po meni one totalne nepotrebne stvari tipa teratane, i povecanja skillova (nebi da želin rpg igrat) i smanjili mapu (meni osobno nije drago baš putovat 15-20 min za jednu misiju -.-). Možda je jedino malo prelagana, ali igra je aspolutno totalni gušt i zabava, skroz zarazna. Svakako jedna od boljih igara kojih sam ikad igrao. A za sve one koji govore da je ovo gta 3 u novom u euphoriji moram samo rec da ste teški snobovi, daj uživajte u igri. Napokon GTA koji me uspia očarat kao i Vice City i zaljepi će me još dosta sati za ekran, pa se bacam na epizode. Inace ako ima tko je proba epizode jeli sad rade isto, gore, bolje kao gta4?
NAvodno radep uno bolje od GTA IV, čudno, ali istinito...= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Evo probao Episodes from Liberty City, konačno su sređene sjene, ajde da to pošteno izgleda. Volju imam igrat tak tak jer mi je već sam gta4 ubio sve u pojam svojim odličnim portanjem. Zasad ću igrat kolko tolko, ak izgubim volju - unistall.
edit: Oh, Gay Tony je potpuno drugačiji, puno vedrija i zabavnija atmosfera. Mogao bi se ovime pozabaviti malo duže :)
Isprobao sam igrat na high sve osim teksture, i radi mi isto ko na medium cak malo i bolje nerazumijem kak je to moguce. Koristim ono sto je Wedran reko da se doda u command.line
bench
Ovako izgleda moj commandline.
Code:-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-framelimit 30
-dx10
Jel i to za perforamnce? Jel bi si mogao ja to stavit?
Da, to je performance tweak + micanje ograničenja.
Isbrobao sam i ide jos fluidnije, hvala puno.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jel trebam ja to radit ak mi je ovo konfa ???
MBO: ASUS P7P55D EVO
CPU: Intel i5 750 (2,66 GHz)
VGA: HD5870 1gb
RAM: G.SKILL Trident series, DDR3 2000MHz, kit 2x2GB
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
PSU: Corsair 650W HX
MONITOR: LCD Samsung SM P2250 22" (1920x1080)
Evo kupih Episodes from Liberty City <3, upravo se installa.... YAaaaay :D
EDIT: Zaboravih provjerit za Necronomicon :-(
Da. Svatko bi trebao. Bez obzira na konfiguraciju, frameovi su uvijek na dobroj cijeni.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
vrijedi li taj commandline i za EFLC ?
A di se to mojenja, di se nalazi taj commandline ??= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mozes ga stavit na ikonicu s koje pokreces igru tj. desni klik na ikonicu i onda u kucicu target nadopišeš, ali pazi da nadopišeš a ne da izbrišeš ono što već piše sve ove komande.
Ili ako ti je na D diku kao i meni samo ovo kopiraj u target, ako nije samo promjeni slovo na kojem ti je disku...
Za EFLC
Za GTA IV
Evo napravio sam benchmark za GTA IV EFLC: (+ -framelimit 30 -notimefix -novblank)
Statistics
Average FPS: 31.39
Duration: 33.10 sec
CPU Usage: 67%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x2
Night Shadows: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6099
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz
File ID: TBoGT-Benchmark.cli
Nisam zadovoljan optimizacijom igre.
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Hvala frende.
Jel mogu dodat još par onih koje ima Wedran ???
Evo još jedan Benchmark, igra mi sadrži ovo (-nomemrestrict -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -framelimit 30 -dx10)
Statistics
Average FPS: 30.47
Duration: 33.18 sec
CPU Usage: 67%
System memory usage: 63%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x2
Night Shadows: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6099
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz
File ID: TBoGT-Benchmark.cli
Možda da stavim taj View distance još veći.
Neznam meni recimo sa -dx10 komandom, radi sporije, mislim da je stvar u tome da svatko nađe sebi sto mu najbolje pase... Trial & Error style :D