ne ne stilam nikad...jedino ako mu baš pobjegne pa ga ja mogu stić i dovršit= Citat =:
Izvorno postao bananac
a šta znači to flejm?
imba hero?
a bd je base defense jel?
:|
Printable View
ne ne stilam nikad...jedino ako mu baš pobjegne pa ga ja mogu stić i dovršit= Citat =:
Izvorno postao bananac
a šta znači to flejm?
imba hero?
a bd je base defense jel?
:|
Ma flejm je pojam koji se koristi na forumima za prepirku :D
flejm=vrijedanje
bd=back door(kada napadnes protivnicku bazu bez support-a svojih kripova)
imba hero=neki heroj koi je overpowered i te brije
nadam se da je pomoglo xD
fala :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
k - ok, y - yes, n - no, np - ništa, thx - hvala, z - zeus ulti, x - chen heal, gj - good job, b - back (može biti i b all, da svi bježite), bbbbbb - spasavaj glavu, wtf - votafak, noob - istina/vrijeđanje, kill - do smrti, top - gore, mid - sredina, down - dolje, ros - rohan u kanalu, dd - double damage, invis - nevidljivost, reg - regeneracija, def - brani (obično se vezuje uz signal), all mid - svi na sredinu, push - pritisnuti (obično se vezuje za mid, npr. all mid push, i tada idete svi skupa da pregazite što-šta, može se vezivati i na top/down), brb - nema me za sec, afk - nisam za kompom, w8 - cekaj da se skupimo svi i da ga ubijemo, w - pricekaj jednog svog frenda, pa da napadnemo skupa, ccc - kkkkk, block - blokiraj kripove, ili nekog heroja koji bježi, miss - heh heh heh heh, fulao si idiote (može značiti i ss ako su tu signali), ss - bježi, dolaze na tebe (inače se vezuje s signalima), g - go kao kreni, akcija...kakav riječnik pojmova...fascinantno...
Većinu toga znam, ali svejedno hvala.
Danas sam napravio my very first triple kill :rambo:
Ja sa s Traxicom najbolji. Kao hodajuća smrt, imam 2 000 HP-a (malo više), napad oko 500, dva orb efekta (lifesteal na moj damage je jako velik), velika brzina, i kada mi netko želi pobjeći, uključim frost strijele i derem dok ga ne ubijem, i tako svakoga, a kada sam u gabuli frost isključim i automatski mi je uključen lifesteal, a lifesteal od 500 damage-a na ultra very fast napadu mi ne može nitko ništa (s ekipom se dogovorim da meni ostavljau double damage), čak ako vidim da ne mogu, tu je lothar kojeg koristim i za ulazak u bitku, svaki heroj pada na 5-10 strijela, a s obzirom da strijele lete jedna za drugom, nikome nema spasa). Svi će reći da sam noob zbog toga (jer s njom ne dižem HP nikako), ali u tome i jest kvaka, triple kill napravim u 5 sekundi, i na kraju završim s punim HP-om u bitki...imao sam jedan replay, 70 killova u igri sam napravio, od toga svi su bili triple i double, niti jedan "one kill".
Probaj igrati na sve int heroje, znaš kako fora, mi se neki dan zajebavali tako i dosta je teško. :D
int heroje se vise ne ispalti igrati otkada su makli regen sa hearta i sac stonea :( vise nema int-carry heroja (defiler recimo xD)
Da, a ove ostale su oslabili.
Pada dogovor za večerašnji party.
5v5, bilo koji mode, Cro soba 1 (inače smo u 2), ja sam host (ZEX), za sada nas je dvoje, ja i Aaronel. Vrijeme iza 18h. Javite se ovdje s svojim nickom da znam tko će doći.
Ako je poslije 10 sati , igram ja ... LoD.mYserY
Planiramo sada u 19h, ali biti će i kasnije iza 22h. ;)
Javljam se za kasnije, nick imaš. 90% da ću moći igrati.
mogo bi i ja, nick je banan.K.O. :D
cro 1?
Imam replay 5v5, do kraja teških 3v3, ja bio goblin, idem sada jesti, pa kreiram jednu u cro 1, znači točno u 22h.
Ja sam ipak out...
OK, kreiram sada za 2 min, pa dođite, samo recite PCP, da znam.
Ma daj baš ste potrefili kada mi je kompjuter u banani :cry:
Ma i Garena je bila u banani tada. Cijeli dan hostam, sve ide k'o po loju, i u zadnjoj partiji počne lagati i daley od po 10 sec. :?
Skužio sam da se to na večer zna dešavati, prošlu subotu sam isto tako kreirao i svi iz svih igara letili na Gareni. :pray: :thumbs1:
6.64
http://www.playdota.com/changelogs/6.64
Ok, nemam nista protiv.
nope, gg je chanelog, samo sto je heart jos uvijek vise-manje beskoristan.
Makar daje 5 str više...
Power Treads je opet in! :thumbs2:
lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
[quote=ProzoЯ]lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...[/quote:1lds03n3]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":1lds03n3
da
i da pt će se opet nosit :D
[quote=ProzoЯ]lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...[/quote:35i7ugjk]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":35i7ugjk
u potpunosi beskorisno u usporedbi sa starim heartom koji je davo 1khp-a, 1%hp regena i 35dmga.
da mogu reci da je jebeno beskoristan.
ako mi prikazes neki znak da sada heart nije beskoristan te da ga se isplati kupiti slobodno. zasada si rade kupim 2 vanguarda >.> (nije ni da to kupujem)
Do sada sam igrao uglavnom sa intelligence herojima. Danas malo za promjenu uzeo strenght (Tidehuntera) i ownao :shock:
Sada je strenght u modi :D
Da, on je dobar heroj, prvi napad, plus slow, plus reducirani armor, i lupaj...pa opet prvi, malo ulti, možeš svakoga zabiti s njime, kada je tenk.
dosadan i noobast heroj, kak se nekom da igrat s njim :(
po meni bi bilo kul kad bi u doti postojo mod koji bi stavio da u gameu bude za odabir samo mirana, pudge i techies i onda deri :D
-_-