tražim ime pjesme neznam baš potpuno stihove ali mislim d aovako nešto ide
".... i can be blue ican be brown i can be everything u want why dont u love me why dont u love me......."
Printable View
tražim ime pjesme neznam baš potpuno stihove ali mislim d aovako nešto ide
".... i can be blue ican be brown i can be everything u want why dont u love me why dont u love me......."
to je to, hvala
Odakle je dio na 8:02?
4:36 song name zna tko :roll:
U Nedjelju (jučer) je bio CSI: Miami i može li mi netko reci kako se zove ona pjesma na kraju?
pokusao sam naci ime epizode ali nisam uspio....cudno nema na rtlovoj stranici :/Code:too much maybe thats your way breaking the sun
Poprilično sam siguran da je od X-ray doga ali ne mogu se sjetiti imena pjesme, ako netko zna volio bih da kaže
Kako se zove pjesma iz reklame za Kinder Bueno? Ono little bit of mmmmmmmmm to you... and bla bla bla mmmmmmmm to me...?
nvm našao sam :D
skinuo 3 sezone samo da bi pronasao hebenu pjesmu ^^ evo snimio preko mikrofona^^
mozda je U2 nemam pojma uglavnom evo je i pojacajte zvuk: NyJlZiZpHi8
ako tko zna ime pjesme recite plzzz
OVOSmebeh?
hvala legendooooooo= Citat =:
Izvorno postao hacker
http://www.energythursdays.com/energy.htm
u gornjem lijevom kutu je track lista al nema imena pjesama, pjesme su mi preodbre, jeli mi moze rec itko koji su ovo remixi, tj bas ove pjesme
zapravo treba mi samo 2. pjesma u track listi znam da je neki remix od erica prdyza samo neznam koji je....= Citat =:
Izvorno postao RA7R
trebam nesto u stilu infected mushrooma. neki bend, ne trazim samo 1 pjesmu.
pucajte prijedloge
Jel zna podsjecaju ovi riffovi na pocetku nekoga na nekoju pjesmu? mene podsjeca al nemog se sjetit da me ubije netko..
Trebao bih ime prve 2 pjesme iz ovog videa: http://vimeo.com/10797055?hd=1
zavaljujem !
vAX1UCpLBoA
moze ime pjesme
zhis SGnarls Barkley - going on= Citat =:
Izvorno postao RA7R
zahvaljujem
Piše iza u creditu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nicolas Ceroni - Earthquake (Sound FX)
D4L - Laffy Taffy (Selfmade Instrumental), Mixed By Dj Muha
Blonde Redhead - Spring And By Summer Fall
Danko Jones - Code of the Road
Cookie The Herbalist - Cyaan Stop Feat. Cali P
omg :facepalm: nikad video ne gledam do kraja :/
Treba mi ime jedne pjesme za staru. Neki tip i neka ženska pjevaju o Kvarneru, nešto kak su pisali povijest skupa sa frankopanima i uskocima, pa spoominju težake i bodule i sve je na dijalektu. Ne znam jeli ovo dovoljno, ali nadam se da nekome iz Rijeke ili okolice je.
EBvge-c2_Xg&feature=related
Treba mi ime remixa kad kaze Just girls i onda one kazu i really like to suck...I kad kaze just boys , i really like to fuck...
To sam cuo proslo ljeto kad sam bio u Kataka baru na moru....Pa ako netko zna. Bio bih zahvalan.
trazim pjesmu iz one reklame za svjetsko prvenstvo u jar-u/pumu sta se vrti na hrt 2...tnx
oprostite na double postu...upravo sam vidio gore...
Gnarls barkley - Going on
tnx ali vidio sam...= Citat =:
Izvorno postao RA7R
ok, np
Prije par mjeseci cuo sam jednu pjesmu, mislim da je bila od Townes Van Zandta (glas je totalno njegov).
Pjesma nije bas tipicna za njega, nema akusticne gitare vec uglavnom prevladavaju bubnjevi i bass te povemeno na kratko uleti distorzirana elektricna gitara.
Sto se teksta tice sjecam se da govori kako ga je netko ulovio ili tako nesto te da pri kraju govori nesto u stilu "what about my mother?"
Da li itko zna koja je to pjesma??
Unaprijed hvala.