Da, VATS je legendaran.
Ja uglavnom koristim Hunting Rifle. Imam dosta metaka za nju a dosta je dobra.
Na početku mi je bila jadna, ali sada je non stop koristim. :)
Printable View
Da, VATS je legendaran.
Ja uglavnom koristim Hunting Rifle. Imam dosta metaka za nju a dosta je dobra.
Na početku mi je bila jadna, ali sada je non stop koristim. :)
Ja isto uglavnom koristim Chinese Assault Rifle. Tu i tamo Rock It Launcher i ponekad onaj pištač koji imam od početka (puno killova imam s njim :rotfl: ). Sva oružja su mi na 3/4 Condition i imam uvijek municije ko pljeve. A kod melee oružja koristim spiked knukles i sledgehammer (jebeno jako).
Hunting Rifle isto nije loš.
Iskreno, meni je VATS gotovo i nepotreban uz miš. Pretpostavljam da je pogodan za konzole ili gamepad kontrole općenito, ali ja se ipak više volim osloniti na vlastite sposobnosti ciljanja nego na VATS, osim ako stvarno ne želim headshot kod nekih neprijatelja čije je glave teže pogoditi manualno.
VATS jedino ne koristim za jako jako bliže neprijatelje i za žohare/pse/sve živo kaj spada u tu kategoriju
Uf, ja se sjećam kako sam, dok se nisam uhodao bio, trošio metke na žohare... never again. :)
VATS je nevjerojatno koristan uvijek, nebiš ga se htio riješit jer nije na odmet nekome otkinut glavu sa jednim metkom. Osim toga meni je jako teško pogoditi metu u Fallout-u, pa se uvijek oslanjam na njega.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja ga koristim skoro uvijek.
Ali najviše za bliže neprijatelje. Na one koji su daleko pucam normalno jer je teško pogoditi s VATS-om.
A dobro, svakom svoje, ali kao što uvijek kažem - dajte mi Hunting Rifle i nema toga što ja ne mogu skinuti manualno bez obzira na udaljenost. :)
Mini gun i strojnice mi baš iz tog razloga nisu nikako sjele u F3 jer ionako iz njih pucam 1-po-1, a ne u rafalima.... preciznost i ekonomičnost, jelt'te.
Meni su strojnice bile dobre na početku, jer sam mislio da Hunting Rifle nije nešto.
Kad sam skužio da je čak i bolji od ovih ostalih, ne odvajam se od njega.
I da, puno je lakše kada ispucavaš metak po metak.
Doduše, nisam probao sa strojnicama, ali znam po Hunting Rifleu. :D
A tko nije :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Morat ću probati taj Hunting rifle. Imam ju u inventaru, imam municije za nju, no nekako sam ju izbjegavao. Dunno wai. Inače, da Pseto, Megaton sam ostavio da stoji. Onaj ghoul konobar mi je simpatičan. :D
Ali primarni cilj mi je doći do MoT-a. A ja sam na drugom kraju grada. Three Dog mi je rekao da moram proći kroz urušeni car tunnel što sam i napravio no negdje sam krivo skrenuo i sad sam bogu iza nogu. :D
Zar MoT nije tam kad ideš prema onaom Tenpenny tower-u (tak se zove brijem) ? Tam je kolko se ja sjećam nešt sa Tehnology. Sad neznam dal je museum.
Il sam ja nešt pobrko :?
Negdje jest u centru grada, južno od GNR-a, ali sam ja negdje pogrešno skrenuo. :D
Navigacija u urušenoj podzemnoj mi nije jača strana. :D
Evo za dva dana izlazi broken steel.
Nasao sam jedan intervju o njemu na netu
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36304
Ne sviđa mi se :(
Hunting Rifle je prezestoko oruzije i stalno sam ga bio koristio, dok u muzeju nisam naisao na Lincon's Reapeter :pray: , najsavrsenije, najpreciznije, najkulnije, najace oruzije po meni u igri (osim onog lasernog miniguna Vengance). Sretan sam s Lincons Reapterom i preporucujem ga svima da ga probaju: link.
A sto se tice Broken steela, meni nemoze biti los jer ce povist level cap na 30 i micu kraj igre tak da mogu nastavit nakon kraja. A onaj robot iz tog videa :pray:
Našao prokleti MoT. I hunting rifle mi je prespora kada Super Mutanti navale. Istina, zgodna je za headshotanje raidera koji imaju tendenciju da se rasprsnu zbog onog perka, no za bilo što brže mi je spora. Ostajem pri kineskoj puški dok ne nađem nešto bolje.
E dali itko od vas igra sa melee oruzijima?Jer meni se cini to poprilicno nemoguce u mnogim situacijama.
U Republic of Dave, u glavnoj zgradi kod lika koji se zove Dave imas sef s puskom koja se zove Ol' Painless, u principu haunting rifle koja ima veci damage, ali se i puno brze reloda te je jako brza, ima 0 spread. Odlicna puska koju sam koristio jako dugo, preporucam ti ju.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Je ko primjetio da kada ubijes TriDoga da dode Agatha na GNR te kaze nestko kao: "Music, I am the tehnician and I will be running this radio station, some shithoole killed TriDog, now I will play music, yey!" :rotfl:
Hunting rifle ti je jedno od najboljeg oružja u igri. Sve dok ne naiđeš na Lincolna, ali i tada ti HR puno znači jerbo Lincoln koristi metke od magnuma. Znači metke za magnuma čuvaj kao oko u glavi, to ti je punjenje od najbolje pušketine u igri :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Istina ali posto magnum metka uvijek ponestane ja uvijek u inventoriju imam Ol' Painless jer koristi jeftine 32 metke kojih ima tona, a puska rula.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Heh, ubio ga ja odavno i sada mi cijelo vrijeme ta baba govori te gluposti! Prvi put je bilo smiješno, ali dosadilo je to malo. Može li se TriDog ponowno spawnat? :( [retoričko]= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
samo ako loadas igru prije nego sto si ga ubio. ja mislim da je to jedini nacin.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Pitanje za operation anchorage: da li je itko probao staviti onog mrtvog "Garya" u outpost campu, u simulacijsku cahuru? navodno nakon zavrsetka OA (kada se pojavi onaj general ili kaj vec je i kada odrzi svoj govor, pojavi se loading screen) se moze armor i puske prebaciti kod garya. Stiscete "use" tokom loading screena i odmah nakon sto loada se pojavi mogucnost transfera robe. da li je netko od vas pokusao to?
Ja sam nastavio s prijasnjim save-om jer volim TriDogove komentare :), ali nikako nemogu s reverse pickpocketing uzet onu njegovu kapu...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Trebaš poraditi na skillu. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ako koristiš HR moraš se pomiriti sa činjenicom da će ti se borbe malo odužiti, osim ako se ne uvježbaš (skill mislim) i radiš headshotove, ali i da će ti se svaki metak morati računati budući da repetira nakon svakog i tu gubiš na DPS-u. Meni je najbolje rekreiranje WW2 urbanih pucnjava kad se napucavam sa super mutantima u onim porušenim apartmanima, vjerojatno najbolje polje za HR - dosta zaklona gdje se možeš sakriti i gdje je pojedinačna paljba I-must jer ti treba preciznost.
Još nisam došao tako daleko da kempam na nekoj ruševini. Zasad samo pokušavam ostati živ. :D
Jedva sam preživio susret u Mall području kad sam išao prema MoT-u. Zaskočili me Super Mutanti sa svih strana.
BTW bilo je uber kad sam jednom raideru raznio raketu koja je lansirana na mene i pritom ubio drugog koji je slučajno trčao prema meni i usporedno s raketom. :D Njega je razvalila eksplozija dok sam uspio srediti prvog dok je reloadao bacač. :D
Doduše, da sam ciljao raketu, ne bih ju pogodio. :D Kineske puške FTW. :D
Sledgehammer FTW kad mi se neki radier nabije na facu. ^^= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Novi video za Broken Steel koji izlazi sutra
http://www.gametrailers.com/player/48842.html
Bas epski video, da te uzivi u igru, sada sam u depri jer mi graficka rikla tako da jos par dana necu komp moci igrat... damn= Citat =:
Izvorno postao Domy
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Dobra fora ti je gađati bombu frajeru u ruci kada je želi baciti na tebe. Sa solidnim skillom i HR pogađaš gotovo garantirano. Uživao sam u tome :D