LGD ispao :o Stvarno nisam to očekivao. I naravno, čim ja odem leć gejm traje 1:38 -_-
Printable View
LGD ispao :o Stvarno nisam to očekivao. I naravno, čim ja odem leć gejm traje 1:38 -_-
Najgore je to sto vidis da oni i dalje jebeno igraju ,samo im je stil toliko zastario da ih likvid moze dobit :D
iceiceice timbersaw :pray:
Lijep zavrsetak, sad mogu ic spavat.
točno to.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
btw orangeov ban pudgea je bilo baš lijep moment :')
:pray: :pray: 5min kad pocnu sarat po mapi :pray:
Sjećam se kad sam preko satelitske gledao na nekom njemačkom programu Starcraft mečeve s ovakvim komentatorima. Rulež.
Kava se skuvala , spreman sam za drugu rundu.
Alliance vs DK finale prije finala
Burning cepa.
AJME HEROJI U GEJMU TRI, nadam se gejmu od bar sat i pol
jbg ja propustio game 3 :S. vidio sam da je burning igro spectru, sigurno je bio dobar game
btw jeli ikome dropalo ista od gledanja?, koga god pitam kaze da nije nista, ali da znaju prijatelja od prijeteljevog prijatelja kojem je dropalo...
jebote bog koliko je visage broken heroj i koliko puppey retardirano drafta i koliko hvost retardirano igra
i ayesee je najgori, najgluplji i najautisticniji komentator u povijesti dote i nek ide radit na jebeni radio ili nesto jer mi je vise stvarno pun kurac slusat njegove pizdarije umjesto da slusam tobija. korejski i ruski komentatori su 6 puta zanimljiviji iako ne razumijem ništa i odbijam gledat ista sta ce on komentirat
Koliko god sam bio uvjeren da je Ayesee dobar komentator toliko mu sad uviđam mane. Mislim da toby manje fejla od njega što se tiče samog uvida u igru i što se događa.
Back on game:
Što je najgore moraju radit ovo s dendijem jer inače ne znam kako bi u fightu trebali ubit i dooma i gyroa i seera i visagea.
doslovno u svakom gejmu tip dudla kurac jednom timu, nezna nista o igri bolje od prosjecnog pub igraca, i onda jos uz to neda draskylu, tipu koji je igro comp. hon i nesto dote ni rijeci. ono, da ayesee šuti cijeli game dok draskyl prica, a u teamfightu ayesee prica 10 sekundi ovo bi bilo skroz gledljivo. tip je zaljubljen u svoj glas, nemoze prestat jebeno srat, nadite 2 sekunde šutnje zaredom u cijelom gameu. tobi ima bar duplo bolji game knowledge od njega, 10 puta je bolji komentator od bilo kojeg engleskog komentatora sto se tice hajpa, teamfightova i uzivam gledat svaki game koji on casta. da tobi casta s nekim drugim osim wagamame, recimo s fearom, to bi bilo savrseno.
also, ld lumi kastaju grand finale, tobi losers bracket i ayesee winners bracket.
winners gledam v1lata, tip je jebeni bog a ovog tipa necu vise u zivotu slušat. uzasno razocaran na valve sto su pozvali ovog tipa, i prosle i ove godine. doslovno pub igrac sa prevelikim egom i prevelikim jezikom i premalim mozgom koji ima neloš radio glas s kojim ne prestaje srat
xboct nezna igrat hard carrya, funn1k nezna igrat heroja koji nema leap/blink/invis, a kuroky nezna igrat heroja koji nije rubick.
dendi doslovno carrya svaki gejm dosad.
i evo, 5 man wipe za navi. kuroky doslovno suicida u 6 ljudi, puppey ga hila za 1000 hpa, xboct upre desni klik i uspije ubit heroja koji stoji u mjestu, dok dendi radi sve ostalo.
AJMOOOOO!!! Fala kurcu da rade nešto napokon.
Nadam se da gledate :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Da imaju nešto šta nije alkemist sad, sra bi gaće. Aj void bi isto moga proć.
ako navi ovo uspije dobit i netko iz publike dendiju ne popuši kurac cim izade iz bootha onda neznam
:rotfl: :rotfl:
random joindota post:
"Oh my fucking god !!! This is just fucking fantastic .. where the fuck are u retarded haters now ? where the fuck are you ? u freaking pience of shits .. this is y we love NAvi.. fuck all you motherfucking haters"
:rotfl:
BOGTE LJUBIJA :pray: :pray:
EDIT: Jesam li ja jedini koji bi radio stvari ovoj ženskoj što ih intervjuira nakon gejmova?
= Citat =:
Izvorno postao hansi
nisam gledo game3, al game 1/2 mi nisu tako izgledali. xboct zna kerijati, odlicno igra kerije kada se ne zajebava i ne throwa. dendi svaki put odlicno drafta, nikad, la bas nikad nisam osjetio da su apsurdno outdraftani, ako sto zna biti situacija kod drugih teamova. outdraftani tu i tamo da, ali nikad u toj mjeri da na draft callam gg.
pogledo sam onako ukratko sto je bilo, tongfu 5man, navi fountain hookaju dok se carry ne nafarma. ne mogu rec da mi to smeta :)
Odlično su se prilagodili situaciji. Znali su da se ne mogu teamfightati sa pudgeom te su išli na najbolje moguće rješenje. Koliko god sam se nervirao za svaku falivenu kuku jedno pet puta više bih skočio kad bi koja upala :)
TL DR za gejm
Danas A vs Navi nakon 4 gejma iz LB-a. Opet nema spavanja :(
pogledo game, premda nisam ljubitelj takvog nacina igranja, tongfu si je sam dopustio tako izgubiti. s onolikom prednoscu da si nemru sve zivo wardati i paziti na hookove? visage je bio jebeni magnet za te hookove
Zivcira me kaj se ekipa tolko zivcira oko toga , to je u igri i gotovo. Isto kak se ne cini fer kad ti pl pusha lejna sa iluzijama koje su tenkaste ko heroje. Sve ima svoje prednosti i mane i nacine kako da se to sprijeci.
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ovo je vise bilo u zaru reakcije, sto se tice navija. odlicni su oni svi, al hvost ipak treba radit na pozicioniranju, na farmanju early i smanjit agresivnost kad nije u poziciji bit agresivan. puppey je drafter, iskreno je odlican kapetan i drafter, al nekad zna gadno zajebat sa pickovima, recimo onaj ursa pick u gameu 2. Nisu imali nikakvu vrstu carrya koji se moze mjerit sa am-om, i onda ga puste da farma 30 minuta i covjek ima 350 kripova, a hvost nekih 200 i to jos na ursi, s kojim mora initiatat, i onda ga jednostavno fokusaju u 3 sekunde. da su imali hvosta na viveru, mozda cak i alkemistu, stajaznam pl-u, da je freefarmo dole sa nekim od tih heroja i imao priblizan cs antimageu dobili bi gejm i seriju 2 0. i davanje dendiju dk-a ili nesto slicno umjesto qop/puck, stavljanje funn1ka u trilane dok se hvost dole jebe sa trojicom...
da ste me slusali...= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Kak je to uopce moguce , ak ce sad igrat DK vs Orange i ko izgubi ispo je.
lol.
ali onaj hook u trećem gejmu kad je gyro pokupio aegis.
to je bio najvrijedniji hook u povijesti dote vjerovatno.
tako bi ispušili gejm da ga nije bilo.
Ayesee je tolko los da ni argument da nemozes sve polovit dok castas game ne vrijedi. Tobi je za njega bog isus iako je i on retard u usporedbi s LD i lumiem.
Mislim kad Gyro pokupi aegis, Dendi ga huka u fontanu, Ayesee ode gledat fight u radiant jungle, i nakon 6-7 sekundi se cudi kako je Gyro jos ziv u fontani (drugi put su ga ubijali zbog aegisa, te 5 sekundi revivanja) onda znas da je vrijeme za promjenu.
I da, draskyl nemoze doc do jebene rijeci, iako je i on naporan, fakat je odvratan taj ayesee, pogotovo kad forsira onaj Greetings and salutations dota fans prije svakog meca.