Upravo instalirao Microsoft Security Essentials, zanimljiv, koristan i besplatan AV. Također, v2.0 je vani, kao beta.
Printable View
Upravo instalirao Microsoft Security Essentials, zanimljiv, koristan i besplatan AV. Također, v2.0 je vani, kao beta.
Dobar je Security Essentials imam ga već 6 mjeseci i još nisam pokupio virus što je čudo s obzirom na kakve stranice obično idem.
Upravo se vratio iz kazališta. Osjećam se poprilično dobro.
Cekam izlazak sunca. yup yup
Prosio me "broni", ja sam mislio da hoće bronhi bombone, pa ti sada pogodi šta je to broni. :P= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, osjećam se loše, rekoh idem malo srušiti Windows, pa dignuti novi i zalijepiti image od diska koji sam upicanio, i tako ja srušim Windowse, i sjetim se da su mi Windowsi kod frenda, jao šta sada da radim, makar do 8 sati, pa ću otići do njega.
Kako kazu, "ko nema u glavi, ima u nogama" :D
Al mi je glupa malo ta izreka, odnosi se samo na takva desavanja putne prirode, ono ne mozes opcenito upotrebit :/
Sreća pa mi taj frend živi preko puta. :D
A dobro :P
To znatno olaksava stvari :D
Da, ali ta rečenica ne vrijedi za mene, jer ja uvijek kada nekome nešto posudim, kažem i vrati, još najbolje da ja idem po to. ^^
Ali ovaj mi živi preko puta, pa usput do trgovine i do njega nije problem.
Došao iz Adrenalinskog parka Žumberak, penjao se po onim štrikovima i kaj ti ja znam, strgan sam al bilo je dobro :)
Pijem sok, čekam da se instalira novi Fallout, umorna sam jer sam prespavala cijeli dan
EDIT: a paz' što smo se tematski složili haha
mal pred kompom
učio većinu dana
jos nemogu odlucit sta cu s onim novcicem iz 1899.
jedem pitu s mesom :pray:
"Reported Attack Page!
This web page at pcplay.hr has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners"
Other than that, sad osjecam one stubove aure van ljudi bez da ih i vidim vise.
Predvidljivo
Ne brini, meni je nekoć za stranicu faksa pisalo da je harmful :) Nije.
naporan je taj error u picku materinu. sa ffom nemrem nist postati zbog toga
naporan je taj error u picku materinu. sa ffom nemrem nist postati zbog toga
Predji na chrome, malo je lakse tako
jesam, al sere i tamo
Ovako bar mogu uci, dok mi na ff-u jos gore blokira pristup forumu
Tools>Options>Security
Makni kvaćicu problem riješen.
true true, smart.
ff is back :D
Kod kolege na stanu, radimo matematiku za kolokvij. Otišao čovjek po pive da si poboljšamo koncetraciju :D Odlično sam.
Deadwalker će jebat. :cry:
Nemam nis u frizideru pa pecem kajganu sa sardinama...yay
Zivciram se zbog j3b3n3 mrtve ESL lige! :kill:
Gay zeleni ! :cry:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Koji Fallout, 3 ili je izašao Vegas?
Pa izasao je davnih dana, ekipa vec uveliko igra
jej za moju jebenu neobavijestenost, nedostatak interneta i nedostatak dobre grafe
Vegas, Vegas= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Trojku sam već dovoljno izmrcvarila <3