-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Ja bum samo rekao , hvala bogu na nolanu."Crtić" je ok ali kada je u animiranom obliku .Uglavnom , veselim se 3. dijelu i siguram sam da će biti 72 puta bolji od 3. dijela iz prošlog serijala ako će ga raditi ista ekipa.Burtona i Schumachera neka ne puštaju ni blizu...čak ni u isti grad .
-
evo baš pogledal Benjamina Buttona, carski film
zanimljiv i pomalo tužan
-
ja čekam da izađe dvd rip..
-
Seven pounds sa Will Smithom
7/10
-
Gledah neki Futurama film, gg. Futurama je mnogo kul.
Btw, um, možda netko zna... Davno gledah jedan dobar film o nekim 'klincima' koji su išli na koncert Kissa, ali su ostali bez karata pa su se snalazili kako mogu, a veliki su fanovi Kissa... Sjećam se da je jedan od likova izgubio nevinost u ispovijedaonici u crkvi, lol. Zna možda netko kako se zove taj film? :/
-
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Btw, um, možda netko zna... Davno gledah jedan dobar film o nekim 'klincima' koji su išli na koncert Kissa, ali su ostali bez karata pa su se snalazili kako mogu, a veliki su fanovi Kissa... Sjećam se da je jedan od likova izgubio nevinost u ispovijedaonici u crkvi, lol. Zna možda netko kako se zove taj film? :/
Detroit rock city
http://www.imdb.com/title/tt0165710/
-
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Btw, um, možda netko zna... Davno gledah jedan dobar film o nekim 'klincima' koji su išli na koncert Kissa, ali su ostali bez karata pa su se snalazili kako mogu, a veliki su fanovi Kissa... Sjećam se da je jedan od likova izgubio nevinost u ispovijedaonici u crkvi,Slol. Zna možda netko kako se zove taj film? :/
kako se mala izvlaći, napiše uvod, kao da su ljubitelji nekog kvazi Kiss-a pitaj boga šta ne, a ona bi gledala spolni ćin, i to još u crkvi, cccc xD
-
sinoć gledao D-Tox...očekivao sam nekakav bljuf o ganjanju ubojice koji ubija policajce no pretvorio se u jako ugodno iznenađenje...scena slomljenog Stallonea kad nađe svoju djevojku kako visi izvađenih očiju je bila...disturbing...a Robert Patrick u ulozi CTU lika koji puca u plač par minuta prije nego što završi ubijen i obješen je bila even more disturbing...
-
Gledao danas Låt den rätte komma inSa.ka. Let The Right One In.
I onak, brijem da je to najbolji film o vampirima koji sam gledao u životu. Zapravo, film o dvoje usamljenih klinaca, bi prilično dobro funkcionirao i bez vampirizma, ali mu to dodaje jednu finu makabričnu notu. Gluma i atmosfera u filmu su genijalno izvedeni, nevjerojatno mi je kako su dvoje 12-godišnjaka odigrali onako zahtjevne uloge. Još jedna pozitivna strana filma, je pridržavanje Vampire Lore-a, vampiri nemogu biti na suncu, povraćaju od normalne hrane, trebaju biti pozvani ako žele ući u tuđu kuću itd., nešto što je puno eksponiraniji i lošiji Twilight potpuno zanemario. Usporedba s Twilightom je očekivana, s obzirom da se oba filma bave sličnom tematikom, i izdana su vremenski relativno blizu. Naravno, ovaj film siluje Twilight u svim aspektima, od Lore-a pa sve do ljubavne priče, koja je ovdje puno zanimljivije ispričana i odglumljena.
Ima samo jedna stvar koja me brine, i koja naravno nije mogla biti izbjegnuta. Hollywoodski remake :( . Teoretski je nemoguće pogoditi istu atmosferu ovog dijela, a da ne napominjem naći dvoje onakvih glumaca. Netreba naglašavati da se s remakeom ne slaže nitko, od publike pa do režisera koji je dao odličnu izjavu: "Remakes should be made of movies that aren’t very good, that gives you the chance to fix whatever has gone wrong". Ali nema tu pomoći, samo se nadam da ga neće u potpunosti upropastit, za što postoji velika mogućnost.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
sinoć gledao
D-Tox...očekivao sam nekakav bljuf o ganjanju ubojice koji ubija policajce no pretvorio se u jako ugodno iznenađenje...scena slomljenog Stallonea kad nađe svoju djevojku kako visi izvađenih očiju je bila...disturbing...a Robert Patrick u ulozi CTU lika koji puca u plač par minuta prije nego što završi ubijen i obješen je bila even more disturbing...
A kod mene je izazvao potpuno suprotan učinak. Početak je odličan, a poslije se pretvori u neki poluhororčić s puno nepotrebnih i vrlo loše karakteriziranih likova bez ikakve dubine, te priče i scenarija kakave je moglo osmisliti i malo dijete.
-
Seven Pounds
Uf...teško za gledati.Vrlo dobar film.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Gledao danas
Låt den rätte komma inSa.ka. Let The Right One In.
I onak, brijem da je to najbolji film o vampirima koji sam gledao u životu. Zapravo, film o dvoje usamljenih klinaca, bi prilično dobro funkcionirao i bez vampirizma, ali mu to dodaje jednu finu makabričnu notu. Gluma i atmosfera u filmu su genijalno izvedeni, nevjerojatno mi je kako su dvoje 12-godišnjaka odigrali onako zahtjevne uloge. Još jedna pozitivna strana filma, je pridržavanje Vampire Lore-a, vampiri nemogu biti na suncu, povraćaju od normalne hrane, trebaju biti pozvani ako žele ući u tuđu kuću itd., nešto što je puno eksponiraniji i lošiji Twilight potpuno zanemario. Usporedba s Twilightom je očekivana, s obzirom da se oba filma bave sličnom tematikom, i izdana su vremenski relativno blizu. Naravno, ovaj film siluje Twilight u svim aspektima, od Lore-a pa sve do ljubavne priče, koja je ovdje puno zanimljivije ispričana i odglumljena.
Dodano na to-watch popis. Premalo ima vampirskih filmova koji nisu gore-fest ili sparkly faggots.
Zahvaljujem :)
Inače, zadnje što sam pogledao je bila ova serija/film Anno Domini 1573Sjučer navečer (kad smo razvaljivali Slovake, jel'te)... je da nisam pola razumio, ali predobra povijesna serija lokalne produkcije (gledao sam je i prije, a u vječnom sjećanju mi je ostala scena kad onaj debeli ide puhati u rog uz "Merem ja i jače!").
-
Hvala ti! :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao flander
kako se mala izvlaći, napiše uvod, kao da su ljubitelji nekog kvazi Kiss-a pitaj boga šta ne, a ona bi gledala spolni ćin, i to još u crkvi, cccc xD
Joj daj Flanderu, ne gruvaj xDD
-
Konacno i ja pogledao novog batmana,nakon 54654 losih verzija,i dvd je dosao na red:)Dobar film,dobar Jocker,ostat ce u pamcenju,ocekujem nastavak...
-
The Hunting Party, Rambo (jedinica, najbolji od svih), i The Happening (super film, ako ste filmofil, pohrlite)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bara
he Happening (super film, ako ste filmofil, pohrlite)
sad znam da si ti filmofilm.. nego zajebavaš se jel?
e i da kakv je ričard žir i bosna?
-
= Citat =:
Izvorno postao Bara
The Hunting Party, Rambo (jedinica, najbolji od svih), i The Happening (super film, ako ste filmofil, pohrlite)
ako smo filmofili onda cemo izbjeć ovaj naslov u širokom luku :(
-
-
Ne zajebajem se, i ja jesam filmofil, a The Hunting Party je sasvim pristojni film, a Silent Hill je smeće i po, ali, kada bih birao film koji se najbolje napravio po igri, birao bih Silent Hill, to je sigurno, The Happening ima ideju za razliku od novijih filmova. Ej i molim vas, vi svi koji volite gledati američke pite, američke horore, i one srednjoškolske filmove sa ragbijašima, nerdovima, navijačicama, aj molim vas, ne govorite mi tko je filmofil :) (sad sam se malo neprijateljski postavio, ali jbg) Ohh da, nešto sam zaboravio, TAKEN, film je odličan i definitivno film 2008! Svi filmofili pogledati!
-
taken je obična bezumna akcija, meni je bio zabavan (7/10), ali reći da je najbolji film 2008. je veliko preterivanje. lik ide i ubija albance 90 minuta, jeste zabavno, ali nema nikakvu umetničku vrednost, poruku, zanimljivu priču..
-
Bara, nemoj, molim te. Dovoljni su bili tvoji ispadi o glazbi, kaj sad na filmove prelaziš ?
Pogledal sam napokon danas Iron Man.
Odličan film, zasad najbolji film o nekom stripovskom superjunaku (Batmana ne računam, on je malo previše zaglibio u realnost i zaboravio da je to film o ozbiljnom odraslom čovjeku koji na sebe stavlja uski kostim šišmiša i noću se bori protiv kriminala ). Ironman baš ima onu stripovsku atmosferu, odlične glumce, humora i fantastičnih specijalnih efekata. U svakom slučaju, dobar i jako zabavan film, 8/10.
-
Bara, postavio si novu definiciju filmofila :pray: :rotfl:
-
Ma znam, o ukusima se ne raspravlja, bla bla bla!!
Pogledal sam napokon danas Iron Man.Odličan film, zasad najbolji film o nekom stripovskom superjunaku .... ------> Duke of Earl
Slažem se sa tobom... :)
-
Happening - najlosiji film godine ( ''vjetar'' ubija ljude ) pun k nerealnih scena , preglupa tema a jos gluplji glumci ;D toliko od mene
Izbjegavati
-
The Love Guru, nasmijao sam se posteno na par scena ^^
-
Ej, Bango, u redu je sto to mislis za vjetar ubija ljude, ali to je objektivno, sto ako je tema zapravo covjekova veza sa prirodom, covjek unistava prirodu, i sada mu se priroda nekako osvjecuje, znam da nije nista pre domisljato ali sve je jako lijepo spojeno u jednu cjelinu...
-
pogledal sad Dan kad je Zemlja stala, smeće teško
-
ajmo reci ideja je ''ok'' ali film je uzas ... npr . SPOILER Staj ''vjetar'' ubija ljude i onda oni skuze da treba biti sam ili u manjoj grupi da bi izbjegao vjetar i onda se oni odvoje od grupe i ne ubije ih taj vjetar da bi na kraju ispalo da nema veze to kaj si ti u manjoj grupi jer ona baba sama umre'' i ista finta s prozorima kao vjetar nije uso u kucu kad je baba prozor razbila ?? a onaj lik koji je imao rupu promjera 1cm na autu je umro zbog toga a ovdje ga 3-4 razbijena prozora ne ube mislim onak jebeno GG ili lik je izaso van kad je puhao vjetar i tocno u tom trenutku je ''priroda'' odlucila da prestani s tim i sve je bilo uredu ...
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pogledal sad Dan kad je Zemlja stala, smeće teško
Otprilike isto mislim premda, začudo, ovdje Keanu Reeves ne igra veliku ulogu u propasti filma (uloga mu, na još veće čuđenje, savršenoSpaše ako uzmemo u obzir njegovu "učio-me-Seagal" glumu) već jednostavno... ne znam, neka površnost?
-
a pnp film je donekle ok, aj ima par scena koje su me onak"razbudile", što se Keanua tiće, da paše mu ta uloga, nije se razmahal i neznam kaj pokazal nekim herojem, baš to kaj veliš površan, nije to onaj Keanu kojeg smo navikli gledat kao recimo u SPEED ili neznam Street kings