Predobra "igra"... instaliram je upravo. Atari 2600 forever. :)
Printable View
Predobra "igra"... instaliram je upravo. Atari 2600 forever. :)
ahahahahahahahaha koi car. Kako je ovo dobro, lol.= Citat =:
Izvorno postao Nizzel
aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
Jedva čekam treći nastavak.
Meni je jedino žao što uvijek ostanem bez love kad uđem u kasne devedesete.
Tražim igru na shemu Knights of Honor, Europa Universalis itd. Dakle, imate državu i mogućnost osvajanja svijeta. Dodatni bonus bi bio malo napredniji sustav diplomacije i sl.
Također, tražim i neki dobar RTS. Nije bitno vremensko razdoblje,samo izbacite aliene :)
DA definitivno
Fable je odlican ali prekratak
DA ti traje vise od 50 sati igre + nadolazeci DLCovi i ekspanzije
Također, premda mene ponekad kriza već pogodi na kraju '80-ih (PC se uplete u igru) kad igram na MEDIUM postavkama, obje težine. Previše porastu troškovi proizvodnje jedne igre i teško je pratiti nove tehnologije... u biti se treba oslanjati na franšize, tako sam ja barem preživljavao (ono, štancaj nastavke FF style).= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Trica bi trebala uskoro, šta ne? Piše tamo negdje rano u 2010... i u njoj dolazi stvarni preview igara. :)
Gledaj ovo, ja sam imao Diablo 9 Toooo jeee bioo raaaaaj, izlazio svake 2 godine novi Diablo! Hmmm, možda bi ja trebao preuzet upravu Blizzarda, da im pokažem neke stvari :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jel zna ko koja je ovo igra?
http://i47.tinypic.com/2vbls80.jpg
Freedom Force
Odlican squad based RTS/RPG sa parodijom na super-hero stripove :pray:
Takodjer ima i nastavak: Freedom Force vs The Third Reich
Bullet i El Diablo. :pray:
ima li neka igra slicna doti(dobro,eto da mrvicu slici),da netreba download?
ako nema ima li neka koja se moze downloadat ali netreba warcraft...
a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Jel to zbog toga što nije button smasher?
ne znam, nisam igrao.
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Morat cu odigrat taj nastavak... Kakav je uopce taj nastavak, čini mi se da i nije bio nešto zapažen???
Kako onda možeš kritizirat?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
kad sam kritiziro?
[quote=baldrick_]a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?[/quote:w2nvfug6]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":w2nvfug6
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Nisam ni ja igrao. A kolko cujem nije previse zanimljiv... Meni nekako setting ne pase= Citat =:
Izvorno postao Feanor
1) Ako nije bitno vremensko razdoblje (i ako je u redu što je u potpunosti realtime), probaj Superpower 2. Imaš oko ~200-ak nacija za odabrat te možeš osvajat svijet. Ukoliko to želiš naravno... možeš i jednostavno pokušat održavat mir među nacijama. Sjećam se da ima brdo opcija poput odabiranja političkih stranaka, donošenja novih zakona, zabrane vjere i svačega...= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
2) Act of War, Word in Conflict, Company of Heroes, Age of Empires 3
Hvala kralju,to sam tražio.= Citat =:
Izvorno postao Raz
AoW sam igrao, World in Conflict mi se čini dobar, nabavit ću ga, Company of Heroes - sumnjam da bih ga mogao pokrenit, AoE3 - malo previše retro :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Još jednom hvala!
Np, drago mi je što sam pomogao. :)
Pa ako možeš WiC onda ti CoH nebi trebao predstavljati problem :D
Freedom Force nastavak je dosta dobar, daje novi pogled na toliko iskorištavani period povijesti, i tu su superheroji naravno, to je dovoljan razlog, uostalom igra je sad dosta stara tako da nebi trebala biti skuplja od 40-ak kuna :D
Postoji li kakvo novije izdanje tetrisa za komp?
Žanr prve skupine ti se inače zove Grand Strategy. Ono, da ne moraš koristiti primjere za opis želje. :)= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
A za RTS... Cossacks? Suludo dobra igra sa malo drugačijim RTS osjećajem.
Cossacks sam igrao, odličan je. Vidiš,mogao bih ga opet instalirati :) hvala na prijedlogu.
[quote=ScorpiuS][/quote:38a0w28t]= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
i gde sam u toj rečenici reko da mi se ne sviđa?
Možda si trebao biti jasniji da ti se ne sviđa sustav borbe, a ne igra kao cijela
Btw 200 strana, moj najveći topic dosad :D