Oh ne, sad će opet krenuti. :(
Dobrodošao, Otaku. Fino raspravljaj i nemoj pisati transkripte epizoda kao Predator. Držim te na oku. :3
Printable View
Oh ne, sad će opet krenuti. :(
Dobrodošao, Otaku. Fino raspravljaj i nemoj pisati transkripte epizoda kao Predator. Držim te na oku. :3
Samo neka sa spoilerima ne krene pošto sam tek na 6. ep. i biće dobro :|
= Citat =:
Izvorno postao Moj Sig
Ma neću, vidiš da sam smanjio. Ali ono, još se odvikavam. :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne brini Raz, od spoilera ću se ipak suzdržati. :)
Doduše, kažeš da si došao do šeste epizode... Je li te Touma oba puta uspio prevariti? Mene jest. :I
Jest :|
He fooled us all. :|
Hm, u biti baš se pitam kad će netko shvatiti što mu se dogodilo...
Inače Raz, odmah idi gledati epizodu 3 Kampera, preodličan je lol... Lude cure, yuri raep, i Nasturu ''At this rate, I might lose my virginity soon... ''.
A da ne govorim o totalnom mindfucku sa raznim glasinama koje kruže o njemu/njoj... :)
Čak iako ga nimalo ne zanima ovaj anime, i Sonik bi definitivno trebao pogledati ovu epizodu, čisto zbog rofla na yuri parodije. :)
Scary-chan. :pray:
Eda, Sonik, što je s ''okvirom'' na ovojSslici? Isto nešto iz Marimite možda?
Pogledao epizodu 9 Indexa. Isusati. :pray:
Touma goes Alucard. :pray:S
Index is moe. :3
U slijedećoj epki bit će dosta onih cura iz Certain Scientific Railguna... Some yuri maybe? :P
Prva je Aoi BungakuSepizoda vani... vjerujem da će ovo bit odlično.
= Citat =:
An adaptation of six Japanese literary works by famous authors:
No Longer Human (Ningen Shikaku) and Run, Melos! (Hashire, Melos) by Osamu Dazai,
Kokoro by Natsume Souseki,
Hell Screen (Jigoku Hen) and The Spider's Thread (Kumo no Ito) by Ryunosuke Akutagawa
and In the Forest, Under Cherries in Full Bloom (Sakura no Mori no Mankai no Shita) by Ango Sakaguchi.
Manga artists Takeshi Obata (Death Note), Takeshi Konomo (Prince of Tennis), and Tite Kubo (Bleach) will be involved with the production.
Pogledao sam prvu ep Fairy Taila kod frenda, dosta dobro, zna netko koliko epizoda ima?
Konačno pogledao First Squad.
Prvo sam pomislio "WTH, gledam li ja pravu stvar?" kad sam vidio dedeka nekog kako priča, ali onda spoznao da je prava stvar i da pričaju ruski.... naravno, trebam li napominjati da je to odmah kulno? Što se tiče samog anime (i upotrebljavam pojam jer je tako klasificiran, iako FS nema ništa zajedničko sa klasičnim animeima osim dizajna likova - ovo je zapadnjačka stvar, isto kao i onaj Highlander: The Search for Vengeance) mislim da je u redu, ali ništa spektakularno, čak i naginje na lošu stranu (čudan tempo, nedorađena radnja i likovi... prekratak malo). Počast treba odati dobrom komponiranju fiktivne radnje u WW2 pozadinu i RL komentarima od onih likova koji stvarno podižu atmosferu.
I kad smo kod dizanja, one dvije Njemice blizanke su dobre bile. :)
@Jopax -
1. je epizoda tek izašla, vjerojatno će ih biti 100+
@ Arby -
Jeli to na kraju ona sve umislila ili što... pretpostavljam da su namjerno ostavili takav open minded kraj.
Ako si pogledao Natsu no Arashi, možeš ukratko objasnit što se dogodilo u zadnjoj epizodi? Zamijenili su dobru trešnju sa lošom no na kraju je loša bila ubačena u koktel zajedno sa mlijekom koje neznaju da je pokvareno... ili nešto takvog? Neznam, zbunjen sam. Toliko je vremenskih paradoksa bilo ubačeno u zadnju epizodu da niša više ne kužim.
Bacam se na nesto novo, Kateikyoushi Hitman REBORN!Ste na 07-Ghost.
Poceo fax ovaj tjedan, sad bas i necu nesto previse gledat :roll:
Ok, jesam li jedini ili animetake i vas redirecta na WordPress? :s
Meni ni ne radi ^^
Dobro, proradio je. Imali su nekih tehničkih problema. ^^
Sora no Manimani dvd special 1 je u međuvremenu izašao.
Slučajno naletio na Aoi Bungaku, vjerojatno jedina prava drama ove sezone. Pratim, tim više jer ima onaj Kurozuka i Death Note dizajn likova, tj. jako blizak realističnom i bez pretjerivanja, ljudi su ljudi, a ne hodajući anime stereotipi.
Ja ću ga danas uvečer pogledat, pošto je adaptacija 6 novela poznatih autora mislim da neće razočarat :)
K tome je i 2 epizoda Fairy Taila izašla, ma zakon.
I ja isto.
Danas bas prelistavam stari broj PSX-a(danasnji Gameplay) i skontah ovu temu:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_f907c8c5.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_37fa6962.jpg
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d3c27dce.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d7698b7e.jpg
Nostalgija...
Heh, sjećam se da su i u jedan broj Gameplaya stavili sličnu temu :)
Hm, već ga dugo nisam kupio... mogao bih.
Hah, Gameplay i dan danas ima Japan Report rubriku za igre, ali nešto ovakvo... :)
Inače, pogledao epizodu 10 Indexa... Praktički ništa akcije, ali fora. Upoznavanje novih likova i tako to. :)
MISAKA pokupila mačku, i uvalila ju Toumi:
Touma: Hey, you picked it up, at least give it a name.
MISAKA: Dog.
Touma: Huh?
MISAKA: ''This black cat will be called 'Dog','' declares MISAKA. ''A cat, yet 'Dog'... hehe...''
Touma: No, let's be more serious... let's give it one that's more majestic or something...
MISAKA: ''Then, 'Tokugava Ieyasu','' as MISAKA changes her mind.
Touma: That's to majestic, okay?!
MISAKA: ''Schrödinger, then.''
Touma: That name is taboo for cats.
:)
Oh, i da se razumijemo, ovo ''declares MISAKA'' i tako to nisam ja napisao, nego ona stvarno tako govori. :)
Uživaj dok ti je smiješna.
Meni je problem što nakon borbe sa Izzardom anime masivno gubi fokus i previše se razgrana radnja, a ništa se ne riješi.
Bumo vidjeli, tek je prošla jedna epizoda od toga... A i istina je da ću uživati dok mi je smiješno. :)
S druge strane, ovo ću definitivno pogledati do kraja čisto da ne upadam navrat-nanos u gledanje Certain Scientific Railguna...
Btw...
*awesome smiley kojeg mi se sada ne da tražiti*
Hehe, sjećam se da su nam u dječjoj knjižnici, koja je uvijek sadržavala novo izašle brojeve raznih časopisa, uključujući legendarni PSX, tu rubriku istrgnuli nakon par dana :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Zanimljivo, stavili su i Bondage Fairies, meni jedan od dražih uradaka. Sadrži razne radnje sa insektima i slično. :)
Uuuu, pocinjem gledat One Outs, konacno da je i to doslo na red ^^
E da, zaboravih a vise nemogu editirat, ovaj Aoi Bungaku, kaj je Arby prije spomenuo, izgleda dota zanimljivo, pogotovo zbog likoa koji vuku na DN i sl. Vidjet cemo, tek je prva epizoda vani.
Netko ce me ubit zbog triple posta al kad nemogu editirat.
Ovaj To Aru Kagaku no Railgun, odnosno A Certain Scientific RailgunSbi mogao biti jako dobar anime, malo sciencea, hi techa, ludih tehnologija i razlicitih izraza i definicija, neke sore, malo slice of lifea, superpowera, humora i sl. Ima 12. epizoda a vec su tri vani.
Ne može to tako Aral, prvo trebaš pogledati parent story, Toaru Majutsu no IndexSiliti A Certain Magical Index. :)
Znam, to sam se kasnije sjetio i htio tu editirat al nisam stigao. To je vec u procesu nabavljanja ^^
Pogledao epizodu 11 Indexa... Me likes. Ne znam u kojem je treminu ovo išlo u Japanu, ali doza gorea je puno veća nego što sam navikao u TV serijama...
Btw, OMGZ SPOILER :O
I da, SOSMUCHSMOE!S :)