jebiga, a zar nisu najavili povratak u velikom stilu? Sa ovakvim imenima od pjesama skeptican sam :roll:
Printable View
jebiga, a zar nisu najavili povratak u velikom stilu? Sa ovakvim imenima od pjesama skeptican sam :roll:
kako god, remember tomorrow je do jaja skroz, mnogo mi se sviđa zvuk gitara, i jedva čekam da čujem novi album. i da se pohvalim, za 2 dana idem na njihov koncert u bugarsku, ne znam kakav je njihov postupak, jel se slikaju sa fanovima/daju autograme posle certa? oću da ih pitam koji je st. anger žanr i na šta najviše liči, da nabavim to. a možda odsviraju neku pesmu sa novog albuma.
Aha, dat će ti autogram i slikat se s tobom. Tebi i ostalim 50.000 ljudi na koncertu koji bi to htjeli.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
da ja imam koncert pred 50.000 ljudi, svima bih dao autogram.
Ja sam imao pred 5 000 pa nisam mogao dat svima,tak da ono:)
Moja najveća preporuka do sada, naređujem da poslušate: Primordial.
Empire Falls
Gallows Hymn
Traitors Gate
Irski band s Black Metal korijenima, mijenjali su zvuk sa svakim albumom, ali je svaki apsolutno fantastičan. Folk atmosfera, a glazba im nema previše veze s Folk Metalom. Za zadnji album ide posebna preporuka, recenziro sam ga u temi s albumima, i stvarno mi se nedaju pisat hvalospjevi o albumu i bendu, samo im dajte šansu...
E to je jebački, nabavljam prvom prilikom.
Nabavlja se cijela diskografija : ))
That´s the spirit ! :)
procurio novi album iced eartha :pray: :pray: :pray:
idem ga poslušat :D
Javi dojmove ^^
okej je album, prosječno ništa revolucionarnoga, a zasmetalo me i to šta su u par pjesma koristili stare riffove ( s pjesme coming curse ) ali pjesma Come what may i prologue su :pray:
7/10
moglo je i bolje
Jel bolje od Framming Armageddon (koji je po meni čist prosječan)?
skinuo sam diskografiju prije nekoliko tjedan i stvarno nemam nista lose za reci :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
mandatory :pray:
jeste, bolji je.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Meni je framing armagedon čist prosjek ( skoro pa ispod prosjeka ) zbog puno onih "pjesma" koje traju oko minutu dvije i kvare mi ugođaj albuma.
Ali ipak, očekivao sam više i bolje. Možda sam ja malo previše očekivao i nisam još dobro poslušao album, ali za sada je album čisti prosjek, ajde malo iznad prosjeka. Ne volim konceptualne albume pa je i to utjecalo na ocjenu -.-
A ono, ustvari ak ne voliš konceptualne albume, praktički ne voliš ni Iced Earth :P
mislim konceptualne albume kamo je samo jedna priča :P
horror show je baziran na horrorima i svaka pjesma je zasebna priča, kao i glorius burden. Something wicked this ways comes je samo trilogija od zadnje tri pjesme na albumu, Dark Saga mi niti nije neko vrijeme ulazila u uho ali je dobar album, kao i Stormrider.
Što se tiče novog albuma, svakim poslušanim putem postaje sve bolji :pray:
Meni su od IE-a Horror Show i Stormrider definitivno najbolji albumi, čak i nešto bolji od Burnt Offerings.
I kaj, novi album je nadraso ono "prosječno" a? :)
itekako :pray:
jebemu, In sacret Flames ( intro ) je definitvno najbolji intro koji sam ikada čuo :pray:
ali sve u svemu, ostajem pri istoj ocijeni :D
ustvari, ipak je malo podižem :P 7.5./10
Hibria - Defying The Rules
Power metal fanovi, navalite!
sam reka da je procurio novi motorhead ?
Kaj je sad ovo, u zadnje vrijeme stalno neš curi :P
:D
ma glavno da sam ja sretan :D
e Motorizer je gg album :pray:
zapravo to je prvi album koji sam čuo i preslušao od motorheada i zato je očito vgg :P
dobar je ovaj novi od iced eartha...nekak mi je drugaciji od prethodnika, ali dobar je...
burnt offerings i live in athens i dalje najcesce poslusam ^^
A što kažete na novi album Soulfly-a, ˝Conquer˝ ? Ovo im je zasigurno najbolji album, i sad su puno bliže Groove/Thrash Metalu, više uopće nema Nu-a unutra, odlično su se razvili u pravom smjeru, svaka im čast. I sam Max je rekao da su im inspiracija za ovaj album Bolt Thrower, Napalm Death i Slayer http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif. Ovo je definitivno jedno od najvećih (ugodnih) iznenađenja u Metal-u ove godine.
Meni je osobno i bolji od Inflikted-a, s kojim dijeli neke sličnosti, koji mi i nije baš nešto previše dobro sjeo, Conquer je puno raznovrsniji, žešći i orginalniji.
Hmmm... ne sjećam se da je itko ovdje ikad spomenuo Mirrorthrone. Solo projekt Vladimira Cocheta, koji sve pjesme snima u svojoj spavaćoj sobi. Mirrorthrone je teško svrstati u neki žanr, ima tu svega - black & death vokala, clean vokala, blastbeatova, symphonic klavijatura, itd. Anyway, pjesma govori 1000 riječi :
Mirrorthrone - A Scream To Express The Hate Of A Race
Ovo je zanimljivo, morat ću malo bolje proučit.
09/09/2008
Boogaloo, ZG
Vader, Nile i Belphegor
:pray:
Err ne...
Nile, Grave i Belphegor i za to se zna vec 5 mjeseci ^^
I ja sam nacuo da ce Vaderi umjesto Gravea doci...daj boze.Opet cu gledat najbolji death bend ikada... Vader i Nile mljac...steta sto belphegor dolazi,predosadno.
Na to bih mogo ić budući da volim Nile. Samo treba nagovorit starce :(
Istina, Belphegor je prelos =/
Nemogu nac na myspaceu od Vadera ni Gravea informaciju o koncertu o.O
I karta je 140kn, idem ofkors
Bah, sad vidim da je 9.9. utorak -.-
wtf
http://www.eventim.hr/portal/hr/music/m ... mance.html
Velphegor ^^
valjda je netko missao tipku rofl.nije bitan datum sam nek Vaderi dodju:)
IMPERIOUS MALEVOLENCE(Death metal/Brazil) ,
AVICULARIA (death metal/Velika Gorica),
DEFIANT (death metal/Požega)
23.08.Stari Grad,Požega
24.08.Club Skwhat,Sisak
psmtr, mislim da 24. idem na maturalac -.-
Koja ce ovo koncertcina bit u Pozegi,jedva cekam:)
16.11. Korpiklaani (Finnish Fire Tour) - ZG,Boogaloo
Korpiklaani + Battlelore,Falchion i Kivimetsän Druidi
mooožeeeeee
da ti sam znao vec danima,vidimo se:) opet:)zadnji put su korpiklaani bili genijalni,nadam se da ce ovaj put Druidi doista doci...
GRAVE DIGGER : 2009-02-04 Croatia Zagreb - Boogaloo
OMFG OMFG OMFG ovo se ne propusta, jedan od najdrazih bendova ^^