Ni ja ih ne koristim. Uvijek putujem sam kad mi se da prilika, posebno ako je to RPG ovakvog tipa.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Printable View
Ni ja ih ne koristim. Uvijek putujem sam kad mi se da prilika, posebno ako je to RPG ovakvog tipa.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Followeri dobro dođu kao tegljači tereta. Pogotovo ako ti je klasa lika nekakav "looter" ili "scavanger" kao što je moj lik.
Trenutno mogu nositi 555, no uskoro se nadam 655. Moram još malo podići pickpocket da mogu nositi 100 više (Aditional pockets perk).
Šteta što sam taj perk skužio tek neki dan, teško je nabrzinu ga otključati jer sam već lvl 43, pickpocket mi oko 30 a za perk treba 50.
Inače; Steel Plate Boots of Brawn + The Steed stone = 140 ekstra tereta moguće nosit. Još taj park - 240 više.
Ja sam do sad sve odjebo jer su mi bezveze kad igram sneak likove. Jedino ak ubace neki mod u kojem mozes davat naredbe suputnicima tipa ako sam hidden i 2 su protivnika pa da oznacim koga da on ide zaklat dok ja ubijam drugoga.
E ježiga, sad bi vi neki taktički rpg :P
Ja sam dvaput išao s followerima i prilično su mi brzo poginuli, a i više smetaju nego koristi naprave...aj možda uzmem ovu vješticu što je Bartuc naveo, ta bi čak i mogla bit korisna...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Nikad nisam dao followeru ni mrvu loota. Nemam potrebe za tim. Par put digneš staminu, ne pokupljaš baš svo smeće na koje naiđeš i nema šanse da si overencumbered. Zapravo bi trebalo malo smanjiti težinu koja se može nositi.
Meni je Lydia vrlo korisna budući da igram na master težini sa stealth/archer likom pa imam problema u close combat okršajima sa više neprijatelja. A i lootam brdo stvari tako da mi dobro dođe da natrpam neke teže iteme u njezin inventory.
jel moguce podic sve skillove na max?
Mene prati ErandurSi lik je fakat zakon.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Jest, ali koliko sam vidio dosta uspori leveliranje kad dođeš na Level 50. Ne možeš pak imati sve postojeće Perkove.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
50 lvl. je max jel? Kasnije samo polagano rastu skillovi...
Baš pročitao knjigu The Refugees, prva u Skyrimu koja mi se fakat dopala :D
Nije, level cap ti je na 81.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Što se tiče followera, ja ih furam sa sobom pošto mi je zabavnije kad nisam solo. A za sneak lika su dobri magovi pošto dobro sneakaju...
ja bi mogo sad ovaj vikend malo pocet, ic cu solo, tigar arčer
Solitude bi fakat trebao promjeniti svoj grb. Kako da čovjek izdrži bez da ode u skriveno mjesto, pretvori se u vukodlaka i ode počiniti masakar? ^_^;
(nakon čega sam dobio "I know you killed him and I wanted to thank you ~Asulf" i oporuka od jedne osobe koju sam ubio mi je dala 100 Septima XD)
To je knjiga iz OB-a actually. Govori o rođenju vođe Mythic Dawna.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
ni ja ih ne koristim, kad dobijem nekog u questu da ide s menom, vise put njega mlatnem, neg protivnike, lol... a fura two handed i heavy armor...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Sreo ludu babu koju sam sa staffom koji mi je ostao nakon jednog questa pretvorio u zeca i nedugo nakon toga je postala normalna....... :)
i6mVyi5aNU4&feature
Kako doći do kovanja "Dragon Mammoth" armora?
Navodno je bolje nego Deadric armor...
Odakle ti uopce da postoji takav armor? To je vjerojatno neki mod.
Koliko je zapravo novih knjiga dodano u Skyrim ?
Koliko sam primjetio to su samo The song of the Dragonborn i The Great War.
Jel? U Oblivionu nisam baš nešto čitao knjige :oops:= Citat =:
Izvorno postao Akul
Ima ih dosta, ako si ih čitao u Oblivionu onda ih budeš prepoznao...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Da pitam jel se dobije Shadowmere na kraju Brotherhood questa?
Jel se mogu stavljati oklopi na konje ili opet moramo čekati DLC?
Creation Kit spike, ovo-ono.
http://www.skyrimnexus.com/news/article.php?id=37#
= Citat =:
Creation Kit — Beginning in January, PC players will be able to download the same development tools we used at Bethesda Game Studios to create Skyrim. In tandem with the Creation Kit’s release, we will roll out a new Wiki and videos to help you get started. It also features something we think you’re going to love…
....
Steam Workshop – We’re excited to share news that we’ve been working closely with Valve to integrate Steam Workshop into the Creation Kit. Using the Workshop, you’ll have free user content with the push of a button. The Creation Kit will bundle your mod and upload it to the Workshop, where everyone can browse, rate, and flag mods for download. You’ll be able to do this from any web device, including your smartphone. Like a live Netflix queue, when you fire up Skyrim, mods you flagged will be automatically downloaded and installed. Everyone here is really excited about the opportunities and possibilities this opens up for our entire community.
Prefer to use existing modding sites? Not a problem. You’ll still be able to upload/share/access Skyrim mods on fan-created mod sites.
S:pray:
Da, konj je zvijer, ako te netko napadne u divljini, samo pusti konja s lanca :D I nema armora za kljusad :(= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
"I used to sing like that but then I took an arrow in the knee..." :D= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Citam pomalo onaj Skyrim USP Wiki ili kako se vec stranica zove. Citao sam o jacini heavy armora i gledao malo popis dostupnih pa sam nabasao na taj.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ma bit će DLC 8)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Odlična je ova Dragonborn Comes :thumbs2:
Oko 100 novih knjiga je dodano. Ako si čitao knjige iz starih igara odmah ih primjetiš.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ja kad god dođem u novi grad prvo odem u tavernu da kažem Bardu da otpjeva to. Nekan narod zna da sam došao :P= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ja sam krivo pročitao, mislio sam da pita koliko starih knjiga ima. :)
Ne žele nam odmah sve pokazati, znam ja njih... Samo se nadam da će oživjeti Cyrodiil i Morrowind sa DLC-evima. I usput dodati armor naravno.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Imaš Dragon armor of Mammoth,to ti je generic magic item, normalan armor,ali sa enchantmentom da više možeš nositi.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Evo, ovdje imaš listu sve generic magic opreme:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Generic_Magic_Apparel
Zahvaljujem na informaciji.
= Citat =:
Fixes for patch 1.2 problems coming in incremental update next week
In the announcement about the Creation Kit, Bethesda also shared some information about the broken 1.2 patch. An "incremental update" will be coming next week for PC (end of that week for consoles) that fixes issues such as the non-function elemental resistances (already fixed by SKSE) and backwards-flying dragons. No word on what else, if anything, will be fixed.
Bethesda also mentioned that their current focus is on "code" fixes, with "data" fixes (such as to quests) waiting until January at the earliest. You can also read their non-apology for patch 1.2:
We all know this is a huge game, and everyone has a different experience. We’ll continue to do everything we can to make the game better and better for as many people as possible every day. We’ve also realized that with the millions upon millions of people playing Skyrim, we need to treat our updates with greater care. If we get too aggressive trying to fix a minor issue, we run a risk of breaking something larger in a game like this.
Sad će sve češće i češće štancati te nove mini zakrpe koje se vežu na prvi major patch, što me veseli. Jedino me ne veseli ovo da do siječnja neće dirati quest bugove, pošto sam planirao još ove godine krenuti iznova :(
Za koji dan imat ću 100 sati igranja Skyrima. :)
Recimo da bi to bilo nekih 4-5 sati igranja Skyrima na dan ako bi se gledalo od izlaska igre...
Ja imam tek 50...možda. Ima brdo drugih igara, ne stigne se sve igrat istovremeno xD
Ja igram samo Skyrim. Ovisan sam postao. Cak imam i dva Skyrim wallpapera koji mi se izmjenjuju svaki sat. Ne znam sad napamet koliko imam sati igre, ali trenutno sam lvl 37, imam full glass (legendary) opremu za sebe i Erandura, full ebony (legendary) opremu za sebe i oba dragon armora na lutkama u kuci. Magicka mi je na jadnih 120, ali zato imam krunu i ogrlicu koje mi zajedno daju dodatnih 120, te prsten i halju koji mi daju 185% na regeneration. Bit ce veselo kad pocnem uciti carolije.
Sad trenutno skupljam Daedra srca i sanjam Daedric armor. Pravi sam lovac/sakupljac. Skyrim FTW!
Maknuo si sig :D
Ruzna mi je ona crta lijevo koju forum stavi. Ne mogu je smislit.