Ma nema veze, bitan je [le]Smeme xDD
Printable View
Ma nema veze, bitan je [le]Smeme xDD
Vidi slučajnost, ja taman imam Torchlight u inventoryu!= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
therealboz, dodavaj.
On it boss. Sendan inv.
Karte, jel' ne igre. :( sorry boz
Ima'l ko Burn, Pig i Rooster karte iz Hotline Miamija? Dajem McPixel i Garry Mod karte, ništa drugo. Card whoreanje, offtopic, jebiga.
Koja je fora s tim kartama?
Badge i e-penis size.
Još jedan u nizu valvetovih židovluka.
Uglavnom. A imam i nešto da me zabavi dok čekam prave popuste :(
Mislio sam da ima neki fun factor u tome il nešt osim osnovne premise encourage people to buy games they will never play.
Qurac, jedino KidA koristi te karte kak spada i zarađuje na njima :D
Mada kad pogledam njegov Library, uopće mi nije žao što nisam otišao u te vode, 1000+ smeća i parsto igrivih naslova, pakao je surfati po toj listi :D
Baš nije.
Jer pogledaj sad kad implementiraju posuđivanje, on će otvorit igraonu.
Ljudi opet neće igrati ovih 1000+ loših naslova :D
Ustvari je encourage people to buy games and play them pošto se karte skupljaju igranjem.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Moš mislit. Alt tab u main menu i dobiš karte za 20 minuta.
Da su stavili npr. u HL2 dobiš kartu nakon što dobiš suit, prođeš Ravenholm itd. - to bi bilo nešto.
Treba igra bit maksimizirana? Ne dobivam karte kad minimiziram :/
Ja sam dobio u svakoj igri. Osim u Isaacu, njega sam igrao.
Ma i ja sam sve igrao, samo ovaj Garry Mod je debilana koju mi brat igra ponekad pa je spustim i nakon pola sata ništa. hm.
Ili editiras steam_appidd.txt da te pokazuje ingame u igrama koje nemas ni instalirane= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Trebali su to napraviti, ali onda imaš problem sa ljudima koji su već završili igru. Trebaju li oni odmah dobiti sve karte na osnovi toga? Naravno, istina je da Valve ne zanima pretjerano kojom će metodom igrači dobiti karte dok god se iste puštaju u opticaj i oni ubiru svoj postotak od prodaja. Zašto bi učinili proces teškim i time isključili sve idlere?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Za razliku od ugljenja ovo je WIN-WIN situacija za Valve.
Tomb Raider buy yes/no?
Tebi se neće svidjet.
Maloki kaze da mu je dobra (a to je izjavio prije nego sto je nabavio PS3 pa su mu rijeci jos znacile nesto)
ja čekam da bude ispod 10 ojra, ali inače mi super djeluje igra, išli su kopirat Uncharted što ne može biti loše :D ...inače uzeo sam si Resident Evil 5 za coop s burazom...
Pa i ja sam preporučio na stimu. Nezz, meni je bila okej iako nije nikakav Tomb Raider.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Najbolje odma ubost cijeli pack s 10 nastavaka.
Imam vec sve iz packa osim TR-a
Uglavnom uzeo sam
PS3 sam nabavio jedno 4 mjeseci prije neg kaj je TR izašo.
E jesi ga zajebo :D
Kupio Witcher 2 EE, svaki dan nešto, gg.
Kupio ništa, zaradio 15 kuna od karata. Dobar sale zasad.
Nabijem ih na region restriction i na Ruse kojima je $4 TR
Oće bit Assassin's Creed 2 na većoj akciji u skorašnje vrijeme?
Garshasp po eur svaki nastavak.
Poor man's God of War.
Gogo vote System Shock :D
Metro Last Light -40% = 30€
I dalje skupo, makar za pretpostavljam najbolju igru u svemiru, tak da čekam dalje.
evo ti System Shock na -75%= Citat =:
Izvorno postao Falus
Imam viška Tomb Raider karticu, mjenjam za Bioshock, Dead Island, Football Manager, Kerbal, Prison Architect ili Torchlight.
Saw it, bought it. Još samo da prođu ispiti pa da počnem i igrat nešto od ovoga :3= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
znam kako ti je, ja sam u srijedu sve riješio i sad samo uživancija do 10. mjeseca :D