E, ruke su mi osjetljive i zimi ih mažem svaki dan samo da mi ne krvare. :@
Printable View
E, ruke su mi osjetljive i zimi ih mažem svaki dan samo da mi ne krvare. :@
Sad bih ubacio neki savjet Courage Wolfa, ali mi se ne da. I da, gotovo je neusporedivo teže radit grude u rukavicama.
Da si muško pustio bi da krv teče, da se stvrde i stvori prirodne rukavice. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ali nisam muško.
Wut.
Što te zbunilo, medeni?
Ne dirajte vi sonica,nije on manje muško ako treba da nosi rukavice. 8)
Reci im Sonic. :) :D
Tko je sad ovaj? ;(
Neki novi duplić?S:?
Spoznao sam ovoS :pray:
A da ga neću kupit...
Ehm, samo 139 kn, kupujem i ja. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/bozic_shy.gif= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sad će uletit Wedran i reć da je Microsoft X360 controller for Windows bolji.
Ne znam koliko, ni zašto, ali iskreno nije me ni briga, jer za 140 kuna Chillstreamu neću gledat u zube :D
rula ti domar :)))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Domar Slavko
Zakljuceno mi 4 iz fizike :)))))))))))
Meni je 5, a prosjek ocjena iz fizike mi je 5.0= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Rekao bih da je isto i s matematikom, no onda bi ispalo da se samo pravim važan. Isti prosjek mi je i iz matematike.
Praviš se važan ;)
Inače, ja i stari se upravo vratili iz Towera s novim LG teveom :))))))))))))
Da je forum nešto spor :?
EDIT: I da sad sve je u redu :)
http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... =120921191= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:pray: :pray: :pray:
Spoznao sam da USB na televizoru i nije tako super stvar kao što sam mislio :(
Možda je previše ako bih očekivao da telkač može snimati na neki USB device, ali zar je stvarno previše tražiti da može reproducirati video materijale s istoga? Nekako bi to bilo korisnije na jednom FullHD ekranu od pukog gledanja slika i puštanja muzike...
Dobra stvar kod LH4000 koja mi je odmah upala u oko je jednostavnost. U doslovce pet minuta sam našao kanale i u potpunosti podesio televiziju. Sučelje je lijepo i intuitivno, sad mi samo nije jasno zašto je daljinski neka two-handed mrcina.
Pa sta moze onda s USB-a i obratno.....koja je svrha?
Dakle, na ovom modelu USB služi samo da bi gledao slike i napravio kakav slajd-šou s njima, ili slušao mjuzu. Ništa više. Zato vidim da nova serija Grundigovih televizora ima USB snimanje. Vgg, ako mene pitate. Upikneš neki eksterni HDD i snimaš si šta god ti na pamet padne.
Aha,dakle samo slike....
OT
Spoznao sam da sam napokon nesto uspio skinuti sa bezobraznog rapidsharea kao free korisnik,sa svim onim waiting sranjima itd...
lol!= Citat =:
Izvorno postao xarabas
meni to još nije uspjelo otkad su uveli...
Jučer je na telki bio Fellowship of The Ring, kako rula jebote.http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/bozic_shy.gif
totalno :oops:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Spoznao sam da je neko nesretan, a ja bih ga želio malo nasmijati ali nevidim na koji nacin. A ni kada. :(
Usput spoznao sam da je ljepo ne biti mod. Dođeš, procitaš što ti se da, što ne nemoraš... zakon :eyebrows:
YESSS
Foe lista updejtana.
Kako ne volim kad me netko pokušava nasmijat kad sam sjeban. Onak, puno mi je draže i bolje da samo dođe do mene i zagrli me ili nešto slično (naravno, pričamo o prijateljicama, ne prijateljima), nego da me pokušava oraspoložit ili nasmijat...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nije da ga puštaju svake jebene godine...= Citat =:
I svake godine ga pogledam, jer rula. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma ćuti.= Citat =:
Nego, si kupio onaj Lođiteh Čilstrim u Ventexu? Mislim da ću idući tjedan prošetat do Sušaka po to. Ako ima.
Također ću sljedeći tjedan skoknut, nisam našao vremena ovaj tjedan.
Vidiš u pravu si.= Citat =:
Izvorno postao loo
Jos gore mi je sto neznam o cemu pricati. Totalno bi bilo glupo sada doci i zamarati tu osobu nekim drugim sranjima kad ima dovoljno svojih problema. kontraefekt...
Sad se moram ubijati u dosadi a nemam nijednu drugu zanimaciju ili interes...
ot: nista.. Tesko da cu u ovakom stanju ista saznati...
Da kako je prokleto dobro zavrsiti radni tjedan s pivom u zelucu... :)
Pa normalno lol, podrazumijeva se. Nećemo sad bit gej, nedobog.= Citat =:
Izvorno postao loo
Samo se ti ne javljaj.
Al ajde, gimmeh a hug? :oops:
Ne ono, uvijek me fascinira ta potreba za napominjanjem.
*ups, ovo bi moglo ispast gej, bolje da to razjasnim u zagradi da ne bi slučajno neko pomislio...*
Zagrljaji su kul.
Zenski da se razumijemo.
E, ali kako zestoko podjebavam na taj nacin jednog deklariranog zenskoljupca. :D
Ne, samo sam htio naglasti da mi uopće ne bi bilo ugodno da mi dođe neki prijatelj i zagrli.
Pa slažem se, ja već godinama između sebe i prijatelja stavljam najlonski zid, i komuniciramo isključivo voki tokijem.