Hitman 2. Zasad ok, malo sam šlampav sa suljanjem i dosta je tesko izvest da sve ispadne kako sam zamisljao ali nesto me privlaci kod nje. Nadam se da necu odustat od nje kao sto radim sa vecinu igara u zadnje vrijeme.
Printable View
Hitman 2. Zasad ok, malo sam šlampav sa suljanjem i dosta je tesko izvest da sve ispadne kako sam zamisljao ali nesto me privlaci kod nje. Nadam se da necu odustat od nje kao sto radim sa vecinu igara u zadnje vrijeme.
nema se vremena baš za igranje, ali odigram si 1/2 runde League of Legendsa...
zadnjh dana GTA 4 najviše jer mi služi kao dobar test kod OC-anja proca čime se bavim u zadnje vrijeme :D
Odustao od Napoleon Total Wara zbog laga (((((((((((
league of legends, i dow soulstorm
igraj empire totl war :P= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Uff Zeko149, Empire mi još više šteka.
Rome, Medieval, Medieval 2 i Empire Total War, zaželio sam ih se nakon dugog vremena.
i ja san prisa rome i medieval 2 ovo lito :P
empire san pita prijatelja da mi skine, posto meni mater sere da puno skidan a flat je xD
ugl skinia ga je ima 2 miseca, sad se triba sitit donit ga xP
Završio sam originalni World in Conflict. Počinjem Soviet Assault nastavak.
Igra je odlična, baš uživam!
Ne cudi me,slobodno mogu reci da je to olako jedan od najboljih RTS-ova u skorije vreme,odlicna prica,likovi,jedinice,balan.Sve je super.
Ako uzmes Soviet Assault,slobodno ocekuj mnogo odlicnih momenata,naravno,tu su i neizbezne medju-misijske sekvence,koje zaista cine igru posebnom.
Sa sovjetima ces moci da oslobadjas Berlin,lovis americke pobunjenike,komandujes eskadrilom MI24 udarnih helija.
GC II > WiC
Deset puta.
Ne bih se bas slozio,meni iskreno vise pase ta 'Cold War' postava.Nekako mi je mnogo zanimljivije i autenticnije. (nije onaj vulgarni americki klise)
Ukusi su razliciti.
You're right!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
League of Legends
GC 2 je vec dost star, al igra je legendarna.
WIC je malo drukcija igra.
Posto sam i sam jednim dijelom rus, uzivat cu u soviet kampanji. Posebno se veselim specnazu, t90 i mi24.
Nadam se da ima nest vise opcija i misija od originala.
живела мајчица русија!
Read Dead Redemptiom,Gran Turismo 5 i FIFU 11. Uskoro i GoW 3.
Привет!
Лйепе рийечи. Живио и ти друже!
Штa ниcи ти прийе имaо aцц c више поcтовa?
Zaželio sam se malo rata, probaću zaigrati Sudden Strike.
Jedi Outcast II i Jedi Academy
Prve sam se zaželio, a Akademiju prvi put igram, blokaje nenormalno iako imam dobar komp :(
Nastavio Dragon Age: Origins gdje sam zadnji puta stao.
Danas počinjem igrati i Dead Space 2
F.E.A.R 2, nakon Dead Space 2 zaželio sam se još žešćeg horora.
upravo završio dvo satnu seansu sa bioshockom 1(ovo mi je tek prvo prilaženje)
Dobro si me podsjetio, idem reprizirat i Bioshock2.
имао сам, али сам решио да кренем испочетка, чисто промене ради= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Kakve su ovo udbaške zavjere?
Pišite na latinici da svi razumijemo, hvala.
Разумијемо :Д
edit: hah, lol gle smajlica :D
mislis red dead redemption...
vratil se malo na socom confrontation, i danas je pocela killzone 3 open beta, pa se to malo hala...
Znao sam da će mi se kad tad isplatiti što sam učio ćirilicu o osnovnjaku iako sam to tada mrzio :D .
Inače igram Dead Space 2 i negdje sam na drugoj polovici igre.Guštam polako jer znam da ju više neću prelaziti nakon završetka. Odlična igra za jedan prelazak .Zvuk je za 10 .
okanite se tih slikovnih pisama i pišite ko ljudi :roll:
Dead Space 2 , trenutno CH9 , igra mi je preodlična
Da mislio sam to,al mi je jedno slovo pobjeglo :D= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Magicka i ut2k4.
Car :pray: I ja ga igram. Prvo sam pripremi prvi UT za lan za sutra i onda si još malo napičio 2004, predobra igra.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Dođi na servare gdje ja gostujem. :D
[quote=_baldrick]имао сам, али сам решио да кренем испочетка, чисто промене ради[/quote:2snqtxcr]= Citat =:
Izvorno postao "Tsaя":2snqtxcr
Aj dobro onda, brijo sam da su te bili banali. :)
Freespace2 :pray: i Sanitarium.
bf bad company 2, cod4 mp, cod black ops sp...
COD Black Ops
Haven & Hearth
-epix sandbox
http://www.havenandhearth.com