Pogledao Babylon A.D.
Pa ono, moglo je to i bolje.
Printable View
Pogledao Babylon A.D.
Pa ono, moglo je to i bolje.
The GunfighterSi Gladiator. Oba filma su mi odlična.
= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
Prošle godine gotovo 3 soma kuna.
Ove godine smo se opametili pa idemo samo srijedom tako da očekujem duplo manji trošak :D
Uglavnom, u srijedu pošalješ prazan sms na 2288, dobiješ povratni SMS kojega sačuvaš. Kada dođeš na blagajnu kažeš da imaš SMS od "T-Mobile Srijeda" usluge i ženi izdiktiraš broj mobitela s kojega si poslao poruku. Tako da sada više ne plačam 58 kuna dvije karte nego 29 kuna.
Ako kupiš 2 karte - jedna je besplatna
Ako kupiš 1 kartu - ona ti je u pola cijene (puna cijena je 29 kuna za filmove nakon 17h, a 22 kune za filmove prije 17h).
Također vam studentska kartica ne vrijedi ako koristite T-Mobile uslugu. Znači nemreš još tih 29 kuna smanjiti na 22 kune kao ostale dane. Ali možeš kupovati piče i kokice na studentsku karticu i skupljati bodove...
PS: Niti doma ne gledam sam filmove, a kamoli u kinu :D
evo poćeo sam gledat Avatar : The last Windbinder anime neki
predobar za sada, odlićna zamjena za Housa koji je završio u ponedeljak ^^
pa gledo sam seven pounds - jako dobar film
gran torino - nisan nista manje ocekivao od naseg Clinta,prejak film
I onaj brzi i zestoki koji mi nije slegao.lose :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Također idem samo srijedom :), ali za studentsku karticu nemam pojma.. Do tell
Pogledao sam Gladijajatora ( šalim se, Gladijatora ) po n-ti put, i uvijek mi je film predobar.
Vidiš onda sam donekle ipak bio u pravu!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
The Life Aquatic with Steve Zissou
http://dictated.files.wordpress.com/...eve_zissou.jpg
Vrlo čudna, ali jako dobra drama/komedija s odličnim Bill Murrayom <3
7.5/10
Je ko gledo Angels & Demons da mi rece je li je dobar film, namjeravao sam ga gledati... iluminati... :)
Jackie Brown! Mislio sam da sam gledao ovaj film, kad ono, nisam! Ili ga se nesjećam! Uglavnom, Tarantinov film koji je malo lošiji od ostalih njegovih filmova! Tj. nije toliko bolestan i pun krvi što me nekako razočaralo, ali je u redu film, iako je kraj malo loše izveden!
Valkyrie! Malo mi je bio dosadan jer se kraj filma već zna pa nema onog elementa iznenađenja tj. radoznalosti gledatelja! Pored toga, film je jako dobar i svakako ga vrijedi pogledati!
A ne, ono film kao pokušava biti napet, ali već znaš što će se dogoditi, tako da ti je svejedno. :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Wolverine. Bogte, kako je Hugh Jackman nabildan. :pray: :D
A ono, dobar je film, nesretne ljubavi ftw.
Push! Filmu nedostaje mojo-a, i to mnogo! Cijeli film sam pogledao bez nekih emocija i entuzijazma! Jedine scene što su mi se dojmile su scene borbe "pushera" (gl. lika, i sporednog negativca) i scena kad se mala Dakota napila!
I setting filma mi je pomalo očajan! Neznam, nije mi sjeo film!
Angles & Demons, nije dobar ko Da Vinci Code, ali je film svejedno fenomenalan :) .
Babylon A.D.
Zahvaljujem svima što ste me odgovorili od toga da gledam ovo smeće u kinu. Film je GOVNO epskih razmjera. Lošiji film u životu nisam pogledao. Pa film NEMA smisla, film NEMA priče, film NEMA ničega što ima veze sa mozgom.
Jel itko skužio priču u tom faking filmu!?!?!? Stari moj, KATASTROFA :cry:
-1/10
Dizel je dovoljna zamjena za sve ostalo... ili tako čujem. :)
Krivo čuješ, film je govno :D
Urnebesna Pljačka 5/10
Da Vinci Code 6/10
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A napisao sam ti ovo ima skoro dva mjeseca :rotfl: .
Udar-Sudnji dan(prvi dio)
9/10
ODLICNO...Jedva cekam drugi dio sutra :thumbs2:
Promaklo čovjeku. :D
Nego, pogledao Hostel 2.
Ono, ako volite nešto ovakvo, onda pogledajte.
Ali inače, jadno.
Pa no, pogledao sam ga na DivX-u, hvala bogu pa nisam upropastio srijedu sa tim drekom. Zato u srijedu gledam Anđele i Demone 8)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Odlican je film tu se nemozes zeznut :) .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Darkman.
:pray: Filmovi devedestih.
Pogledao Watchmen... vrlo dobar. Čeka se produljena verzija^^
8.5/10
Meni je samo prvi odličan, kasnije nije bilo isto kad su zamijenili Neesona.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
I ja sam ga jucer pogledao, ono fakat odlican film :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Zakon film.
Zašto Neeson nije glumio u ostalima? Šteta.
pogledal sam hrvatski film Metastaze,prejeben film fakat odlićno
Afro Samurai! Nije film već serija, ali pošto ima 5 epizoda po cca 25min. odgledao sam u šutu pa je ispalo kao malo duži film! Nije loše, svidilo mi se! Sad ću pogledati film (Afro Samurai: Resurrection)!
Udar-Sudnji dan
6/10
Pogledao sam film Milk,odlican film o gay aktivistu Harveyu Milku,Sean Penn ga je odlicno odglumio u ovom filmu.Nesto mi nije jasno,Danny,jel on ubio samo Harveya ili i gradonačelnika-8,5/10
Pogledao Romasanta, povijesni film o dlakovucima (vukodlacima, jel'te) koji čini po meni ono najbolje što može ako ne ide na gore faktor - tjera te da se zamisliš jesu li to stvarno vukodlaci ili nisu. Činjenica da je film navodno nastao prema stvarnom događaju (slično kao i Vučje Bratstvo) mu odmah diže ugled kod mene u ovoj suši werewolf filmova.
Marley And Me,skoro sam plakao kad je onaj pas nakraju uginuo.
7.5/10
hvala šta si mi spoilao ;) kretenu -.-
Nov sam,što je spoilanje...Nemoraš se odmah vrijeđat.
Metastaze
Konačno dobar domaći film .Pogledati svakako.
Za Metastaze sam i mislio da je dobar film,pogledat ću čim ga se dokopam,a nedavno sam gledao xxx na tv-u,dobar je film,najkulnije mi je kad pred kraj filma Diesel kaže:šteta što nemam videokameru. :D
Pogledao metastaze,jedan od boljih filmova nase siromasne produkcije.Bitorajac u punom izdanju,no ni ostala tri lika ne zaostaju,dapace uklopili su se savrseno.Odlican prikaz navijackih skupina,narkomana,ljudi bez buducnosti,itd..Takodjer nase vidjenje Europe,i sama situacija kako ljudi u Sarajevu vide Zg(paradoksalno:kao zapadnu europu...)