Ja bi s tom grafickom i svojim procom igrao igru na full detaljima :)
Printable View
Ja bi s tom grafickom i svojim procom igrao igru na full detaljima :)
Mjenjajmo se :D .
Sad sam vozio Romana, puko sam od smjeha kad su poceli pricat naski. Vec sad vidim da ce bit jako zanimljivih likova u igri.
Jucer sam procitao email od Marice Bellic, majke naseg Nike i Romana. Prva recenica je prakticki na hrvatskom. :)
Heh, prije par dana napokon zavrtio i GTA IV i za sada mi je igra odlična, iako se nikako nemogu priviknuti na vožnju automobila u GTA pomoču tipkovnice, moram nabaviti neki dobar gamepad ili adapter da spojim PS2 gamepad na komp.
lol, i ja sam sinoč došao do toga djela= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Covjece kako je Jacob zakon, sad sam upoznao njega i obavio par misija za njega. On ima vise trave u sebi cak vise i od Snoop Doga. Onda opet totalna suprotnost od jacoba je Vlad, koji je to asshol. Igra je predobra, nemogu prestat igrat.
Ne treba jaki komp za GTA više. Ja na x3 720 BE, 4 GB DDR2 i HD4870 igram na high detaljima i 1920x1200 u 40 FPS. To je komp za 2.5k, ako i toliko.
Koliko sada ta HD 4870 kosta?
trebal bi graficku mjenjati kroz iduca 2-3 mjeseca... :)
Jer ono, komp mi je i vise nego solidan, jedino me graficka u nekim igrama sprecava da imam vrlo dobre perfomanse. GTA 4 mi je sada i vise nego dobro igriv, al ono, moglo bi i bolje. Uvijek moze bolje :)
Jel zna netko gdje se nalazi sadrzaj koji skinete sa Live Marketplace-a? Nigdje ga ne mogu naci. :(
Ne radi u hrvatskoj.
Jel ista radi u Hrvatskoj? :rotfl: Mogao sam si i misliti...
Dobra vijest, radi mi na konstantnih 25 fps-a, jeeeej. Ko da je lockane hebote, zakon... I ne V-sync mi nije upaljen.Uglavnom sad je igrivo.
Na sporijim konfiguracijama radi bolje ako se u command line doda naredba "-framelimit 30", bez navodnika.
Ne troši resurse bezveze, pa mu više ostane.
Hvala budem probao... Sad cu si cak i kupiti Liberty City Stories, bio sam ful razočaran u kupovinu GTA-a IV, koliko god da je dobra igra bila, bila je pre neoptimizirana, nevolim takav nemar kod proizvođača igara. No izgleda da im je stvarno stalo do toga da isporuče dobru igru, i silini patchevi koji izdaju vec godinu dana tako da zaslužuju da kupim expanziju.
Nego koliko ce doci u Algoritma, ko standardna igra, il'?
Evo napravio sam ovo i fps mi je skocio za 7 fps-a, hvala puno= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
evo benchmark
Nešto sam malo dosad igrao lost and dammened i moram reći da sam za sada prilično zadovoljan. Čak je i optimiziacija veoma dobra.
Na kompu sa 2 gb rama,ati radeonom 4850 i amd-om 550 X2 na medium-high grafici radi uglavnom na 50-70 fps-a :shock: uz nešto trzanja svakih par sekundi.
Ima i linija "-dx10". Nisam siguran koliko utječe na framerate.
Epizode su :pray:
Kao prvo rade super glatko.Na high nakon nekoliko odigranih misija skroz fluidno .A biti motoristička lopina je super zabavno.Sada mi GTA IV sa ovim epizodama ulazi u najuži izbor za najbolju igru ikada .Po meni bolje od ovoga ni ne može .
10/10 :thumbs2:
Preso sam 14.65 posto igre, i nemogu vjerovat koliko je dobra igra. Zakon mi je sto s mobitelom mozes razgovarat. Kak Niko Belic mjenja izraz lica kad puca, npr. mrsti se i to predobro. Jedino mi je motore jako tesko vozit neznam zast.
TO ti je popravljeno u ekspanzijama... :D= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Meni je vec sada GTA IV usao u top 5 najboljih igara ikad. Jednostavno, perverzija od igre :pray:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Je Weky hvala igra se sad vrti prilično glatko... :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja sam malo probo na gamepadu i voznja je ok; al napucavanje.... uzas... zajebi ti to...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Zakaj ? Sa lijevim trigerom ga "zaključaš" a sa desnim pucaš dok ne padne .Skroz je jednostavno tj. ne moraš nišaniti i petljati sa gljivama sa kojima tek pogledaš prema meti.A pritiskanje trigera je pout pritiskanja obarača na oružju ...imaš neki otpor i ispadne prirodnije nego mišem .
Gdje je zabava ako imas autoaim... treba se malo i namuciti da predes misiju - a ne sve sredivati sa fire and forget taktikom.
Procitao sam da svaki DLC ima po 25 misija. To znaci da smo dobili jednu igru sa dvije razlicite price. (Ako gledamo broj glavnih misija.) + dodatci. (auti, oruzja, side missions itd.)
Samo se nadam da misije necu prebrzo preci.
U stvari ovako sa gamepadom je i teže nego sa mišom .Probaj pa usporedi.Sa mišom si pre brz za njih .Uostalom igra je još od GTA III rađena prvenstveno za gamepad .Ne tvrdim da su kontrole sa mišom lošije.Meni je sa gamepadom ugodnije zbog položaja dok se igram .
Jel mora biti X-box controller ili? Htio sam isprobati, ali meni ovaj moj controller ne prepoznaje.
Iskusao sam i ovaj GTA environment mod 5. Dan je svjetliji i nebo ima vise boja, ali mi se zato po kisi ne sviđa, posto cijela slika postaje zrnasta, kao da igram na nekakvoj staroj telki... :(
X-360 ili njegov klon .To je već duže standard na PC-u što se gamepada tiče.
DLC jos nisam kupio,no kupit cu.
evo naisao sam na neki kratki gamepaly video iz lost and damned na pcu
http://crotrailers.co.cc/2010/04/18/epi ... gta-4-dlc/
Ako je DLC jeftin imam razlog da opet instaliram GTA4.
Bez DLC-a je lejm, a jos kad sam vidio te sve jebene dlc-e samo za X360 & PS popizdio sam. Jesu dobri i jesu oruzje sexy il lejm?
Jel to svi DLC-i od X360 na kompu :D.
To je tako metroseksualno...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kuzim da Vedran tako igra, ali ti...
:nonono: