a znas na kaj mislim, ostalima je prije lagalo kad bi ja kreirao
jucer sam probao i nitko se nije zalio citav game
ko je sve isprobao novu verziju?
Printable View
a znas na kaj mislim, ostalima je prije lagalo kad bi ja kreirao
jucer sam probao i nitko se nije zalio citav game
ko je sve isprobao novu verziju?
Ja sam samo procitao changelog, vidio sam da ima zanimljivih stvari (nema vise manacosta na double edgeu <3) and so..
procito i ja change logs i hot je sada smece,dagon je dobio dobar buff,dosta su nerfali pipe,phase bootse su sada skroz sjebali sada su nesto ko pt samo bez bonus atributes,pt su po meni dobro buffali za int heroje i brijem da ce int heroji sada zamjenit phase bootse i uzmitat pt
procito changelog. nemogu reci da se slazem sa velikom vecinom promjena.
recimo huskar je dobio ogroman dmg boost sa onom pasivnom, dok mu to sigurno nije trebalo. nerfao bristlebacka zamjenivsi mu att speed sa dmg boostom (nerf koji sigurno nije bio potreban jer je i ovako bio savrseno balansiran)
hot je sjebo totalka, vise nije uopce item koji se treba kupovati. uopce.
phase/pt promjena saka bzvze. jedino pogoduje intovima (10str,13agi i 16int->wtf??!! sada str sa int pt ima pun k vise inta/mane za spellove)
Batrider
- Reduced base damage from 64-70 to 48-52->dugo mu je trebalo
Broodmother
- Insatiable Hunger lifesteal increased from 40/55/70% to 40/60/80%
- Insatiable Hunger duration increased from 12 to 14 seconds ------->obje stvari nepotrebne, normalan broodmother je mogo bez beda bilosta ubiti cak i sa starom ulti
Centaur Warchief
-Double Edge manacost removed
-Double Edge can no longer cause a suicide
hmm bez mana costa i nemre suicid napraviti s time? malo op sada ali okey... (kolko puta sam sebe suicido i protivnika ubio,sada bi izgleda samo njega ubio)
Earthshaker
- Echo Slam now deals half bonus damage from corpses instead of full ->jedna od rijetkih s kojim se slazem
Nightstalker
- Void now slows for 2 seconds during daytime ->samo ne.
Priestess of the Moon
- Starfall random chance to hit in 600-900 range removed ->jel sada 100%pogada ili uopce ne pogada?
Ursa ->sada mogu/mozete 3-hitati ljude sa ulit+fury swipes. :(
New Bloodstone:
+450 HP
+400 MP
+6 HP Regeneration
+150% Mana Regeneration
-- Gains 1 charge per nearby (1000) enemy hero death
-- 1 MP/sec per charge
-- Loses half charges per death (rounded down)
-- On Death: Heals 400+25xCharges HP of alied units in 1700 aoe
-- Gold lost on death is reduced by 25 per charge
-- Respawn time is reduced by 3 seconds per charge ->ode regen svim int herojima (prakticki jedino zbog cega sam kupovo taj item, jebes mana regen kada ga i ovak sa ostalim itemima imam preko 20mp/sec nakraju), no ipak charge se dobiva kadagod neko umre u blizini tebe. (no pola se gubi pri smrti)
mjollnir je sada gotovo pa i koristan nekom ko cak i niej agi. t-up za to
ugl to je to zasada, ak vidim nes drugo da je extra glupo/nesvidja mi se budem postao
Zasto bi cent bio op? Barem na taj nacin na koji ti gledas da se nemoze suicidat.
taj sucide je u nekim situacijama dobro dosao, nebudes isao edgat i suicidat se ako to namjerno nemislis napravit..
a dobro, ali za 1v1 situacije dobro dođe. A s obzirom na njegovo tenkanje, ipak nije toliko teško korišten suicide. Sad mu se diže 3 lvla stuna, 2 lvla 3. ulti pa de, osim ako su protivnici pasivni/slab attack speed.
Pa najgore je tipa Butchera, trebaš se namučiti da bi mu skinuo kojih 5 000 - 7 000 HP-a k'o konj, da bi se on sam ubio. To je totalno loše. Jedino je dobro kada od bombaša bježe. Igrao sam s njime jednu online, bio sam 5 level kada su svi bili 20 i ubijao sam ih k'o lud. Minama sa riješavao nevidljive (nerubian weaver, riki, clinkz etc.), a bačvama, minama i stunovima ostale. Kada bi me netko vidio i potjerao, odem s lotha edge-om u invis i bježim, ili se ubijem na mjestu, pa napravim kill, ili samo sebe ubijem (bolje i to nego dame netko u doslovno 2 udarca ubije), ili uzmem lothar da bi počinio suicide iz nevidljivosti i napravio većinom double kill. :rotfl: Totalna ironija. :pray: Još kada gledam mine, pa netko nevidljiv tipa rikia, prjeđe preko njih i pogine, a i dalje je nevidljiv, totalni smijeh, mine pucaju same od sebe. :rotfl: Ili kada clinkz uzme wind, pa leti po mapi (znate kakav speed ima), prijeđe preko mina, mine puknu iza njega, i on kojih 200 range-a od mina pogine. Ispadne kao da prijeđe preko mine, mina ne pukne odmah, već njemu iza leđa, ali sve jedno pogine. :rotfl: Još pored towera kada ga vidm da leti na mine da pogine... :rotfl:
I tako ti na lvl5 imas i mine , i stun i dovoljno razvijen suicide i bačve... Blago tebi...
Naravno da nemam sve jbte. Samo mine su dovoljne za kill. Stunove uzmem jedne tek kasnije za obranu towera ili u slučaju bježanja (spašavanja). Bačve na 6 levelu dobiješ, a suicide je standard. Sa levelom 1 ih već možeš kilati, ali velim da sam s 5 levelom najviše killao, i samim time, jednim killom dobiješ +2 levela. Na kraju sam bio 16 level ako ćeš točno, a oni 24 i 25. 5 i 20 je bilo u grubo.
Ako mene pitas stun je techieva najjaca moc , svatko tko imalo zna igrat sa techiem dizat ce stun odmah od pocetka...
U pub game-ovima , ne clan war-ovima , techie je 5v5 najjaci heroj ... Isto tako techie je prejak push heroj , iako ga vecina nezna pravilno koristiti...
Techie je najjaci! :twisted:
techie do tokija... največa mana u HoNu je što nema techija, jebene budale od svih heroja baš najbolje ne prekopiraju :( ziher su nubovi, koji su bili pwnani kad god bi igrali techija :(
Naravno, stun ti služi ako u liniji napada imaš nekog napadača, ali ako nemaš, za badava ti. Šta će ti značiti ako baciš stun npr. rikiju, kada ga od tvojih nema tko napasti? A da ne govrim kako smo se borili većinom protiv invis heroja. Kada imaš dobru ekipu, koja je složna, onda će ti stun služiti, ali ovako, stun služi samo kada te gone, da ih zaustavi. Ovisi ti game o ekipi i toku radnje kako se meč odvija.= Citat =:
Izvorno postao Faint_Smile
stun je dobar, problem je sto mu treba 3 godine da se aktivira
Sačuvao sam replay kad techie pobije četvoricu koja su ga išla gankati. Dobro, kraj njega je još bio Admiral sa nekih 1/4 hp-a ali techie ih je ubijao u pojam sa stunovima. Mislim da je to uvjerljivo najbolji techie kojeg sam imao prilike vidjeti ...
OT: Slayer, Witch doctor, Vengeful spirit.. (i Centaur prije 6.63)
(dok recimo s PotM, Miranom koja je imba mogu samo glumiti feedera .. )
ovdje je sve OT sto ima veze sa dotom :P
cak cu i ime teme rijesit sad i dat joj sticky :o xd
Nemoj da ti zgužvam helt, pa te potjeram do fontane. :P
eo jedne komične slike :d
http://stlion.deviantart.com/art/Bloods ... -138017297
haha nije losa :rotfl:
nemoš reč za miranu da je imba il nije, jednostavno zato što joj se sve vrti oko arrowa, ak znaš bacit arrow onda je imba, ak neznaš najbolje ti da se ubiješ..= Citat =:
Izvorno postao SorrorSuiExcidium
e ovako...totalni sam noob..mislim igrao sam prije i malo kao znao neki kurac i sad nisam dugo i sad igram ovu 6.63...
zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|
zanimaju me one skraćenice što pišu mi svako malo i to...svaki put me prozovu noobom ali barem ne umrem po 10 puta ko neki ali ne oni su kao profići
ja iam npr 2-5-10
on 3-12-5 i sad je on pro a ja sam kurac kao ali dobro
Ah i meni govore da sam noob, ali ne obazirem se. Naučit ću :D Uspijem napraviti 4-5 killova i to mi je dovoljno. Nisam s mnogo heroja igrao ali zasad mi je najdraži Rhasta.
Prije par tjedana sam na ofišl dota stranici naletio na tutorial za početnike.
Začudio sam se kako je sve fino objašnjeno, čak sam naletio na par korisnih stvari za koje prije nisam znao :D
U međuvremenu stranica je redizajnirana i sada se taj tutorial negdje izgubio. Postat cu link ako ga nadem.
@MAFNi
rasta je jebach, meni je najdraža mrežica.
edit: Aj, nije ono što sam tražio ali je svejedno korisno, I opet sam naletio na nešto korisno što prije nisam znao :D
http://forums.dota-allstars.com/index.p ... pic=151015
rhasta je brutalan da
sven caruje
roota isto obožavam
axe :pray:
sniper da ukradem koji kill...
i tak hrpa je dobrih i jakih heroja samo ko će sa njima svima dobro znat igra jebga
:)
hvala na linku...budem proučio-..
Ne volim Axe-a. Mnogo problema mi stvara :(
Još su mi odlični Venomancer i Nerubian Weaver :pray:
jao prezirem ih...sposobni su te ubit u pojam strašno= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
imas www.cro-dota.org= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:
a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..
[quote=Systematic Reverse][quote="*Fila*":30xwb4s3]zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|
[/quote]
imas [url="http://www.cro-dota.org"]http://www.cro-dota.org[/url]
ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:
a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..[/quote:30xwb4s3]
ma dobro kako ko
živciraju me ti so called profići
svi su jednom bili njubovi ali sad nas mrze jer smo kao njubovi
ugl budem malo vidio to cro dota hvala :)
a gle, niko nevoli nuba u teamu, ali na forumu je druga prica :P
Ako ti je tim pro i ti ćeš se tu snalaziti. Ukrati pokoji kill ^^
I dobit flejm u glavu :D
Nemoj stilat, to saka