Spektakl!!!
Printable View
A znam za to,ne znam,bas sam razmisljao....i jos premisljam,hm hm
A ja sam baš mislio da ćeš ići! Možda ja odem ako budem imao para ali teško!
Ne znam ni ja jos,zasad je 50:50
OZtyFyYvcME
treba mi pravo ime ove prodigyeve pjesme, jer je nikako nemogu nač pod ovim imenom, ako tko zna, bio bih zahvalan
tražio sma po limewireu i sherazi, nikako.....
Dragi moj, ti si gadno zaglibio...
Jel se pravis lud ili sta? :?= Citat =:
Izvorno postao RA7R
Gabba - pise ti u naslovu.
Svasta
za boga miloga, jeli iko čita šta sam napiso= Citat =:
Izvorno postao xarabas
tražim po limewireu i nemogu nikako nač, upišem prodigy - gabba i ništa nallazi mi "prodigy - gabba cute girl has shaking orgasm while penetrated with 2 black cocks", imam i sve albume, od 1. do zadnjeg, i nemogu nač ovu pjesmu.....
Pa koji kurac oces,trazio si ime pjesme?
gle, treba mi mp3 ova pjesma, prava, ne live verzija, ovo 100% nije pravo ime ovo pjesme, jer imam dosta pjesama od prodigya. isto tako, sa ovog koncerta diesel power pjesma se zove blow ya minm.
uglavnom treba mi ta mp3 pjesma, tj pravo ime
Sumnjam da ćeš je naći, ovo je vjerovatno cover neke druge i jedino postoji live verzija
A i ne znam koliko bi bilo mudro da ti dajemo download linkove na forumu koji je izricito protiv piraterije.
To bi dosad trebao znati.
pa ne trazim nikakve download linkove, trazim ime pjesme, a ako oces mi poslat linkove imas pm ili mail.....
Da si malo pažljivije pogledao snimku vidio bi da lik na sintizajzeru mixa pjesmu na licu mjesta.
I da. Svaka priča o piratstvu je zabranjena.
:D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sorry, morala sam! :D Hvala ti još jednom za onu pjesmu!S:wink:
Bolje da sam napisao sintiću, ha? xD
ma np :wink:
:thumbs2:
Kako se zove ona pjesma što bude u kućnim ljubimcima kad pokazuje one životinje za udomljavanje?Mislim da je od Fleetwood Maca.
Tina Turner - Simply The Best
Ona što ide kad pokazuju one mačke za udomljavanje,rekoh.I pjeva je Fleetwood Mac,samo što je u emisiji nekakva MIDI verzija ili tako nešto.
Kliknite na link za trailer u Arbyevom postu i recite mi koja je ovo stvar.....strasno mi je poznata i cuo sam je bar hiljadu puta.....mislim da je dosta i koristena za jinglove i reklame.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
trebaju mi rijeci za konana barbara iz crtica, iz one uvodne pjesme.
znaci rijeci ili youtube link da poslusam.
na hrvatskom, ne eng
hitno :D
Da li možda neko zna koja je pjesma. Znam da je reggae. Dva tipa idu nesto " lagagalagagalalagagala i dunno why lagagala ". Znam da vam nisam puno pomogo al ak neko zna nek javi :)
Mislim da se pjesma zove Donna (lol ko moj đukac :) )= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
"Waaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa and I wondeeeer..." Stara pjesma, zavija dok to pjeva. Kako se zove? :D
@lord raganrok
Jel ovo?
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Propellerheads - Spybreak!
to je to, puno fala :D= Citat =:
Izvorno postao cyberangel
?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck