= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Nije Rocket Launcher. NegoSRock It Launcher
Printable View
= Citat =:
Nije Rocket Launcher. NegoSRock It Launcher
Evo instalirao i malo igro da se prisjetim, Rock It launcher upgreadan s svim nacrtima cini ogroman damage. Setam se ispred Museum of Tehnology i napadne me supermutant s minigunom ja ukljucim vats vidim za glavu 98% da cu pogodit i grunem ja konzervu u njega iz prve mu glavu otkinem i tjelo mu se raskomada :rotfl: .... Rock It launcher rula :pray:
Jako jako inovativno oružje. Međutim... Meni se čini da mu baš neide dobro Condition. Tjekom malkice se brzo kvari
ja imam taj rock it launcher al ga ne koristim opcenito iz razloga jer nemam mjesta za njega
tnx na savjetu, al mi ne trebaju tolko pare. Kao sto rekoh, sve nađem na mapi, a to sto love skupim kupim si koji stimpak ako mi zafali ili municiju. A pomazu mi visoki repair, science i lockpick skill i nema toga do cega ne mogu doci, hehe= Citat =:
Al inace da, glede savjeta si u pravu, budem kada budem isponova igral, sada sam prvi puta igral, pa ono... :wink:
ja jucer stavio O.A. i prosao u dva ili tri sata. prekratko. isto tako probleme s grafikom nisam iskusio. radilo je savrseno. danas ide the pitt.
Šta mogu nadogradit Rock-il launcher?= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Svaki nacrt koji kupis za njega mislim da ih imas sveukupno 3 ti poboljsavaju damage, condition, itd.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Deadwalker.. si probao onu moju foru sa nošenjem više stvari?
To sa nosenjem stvari pali dok ne dodete do vrata.....
dođeš do vrata, onda potrpaš sve stvari u inventori, prođeš kroz vrata, opet ih izbaciš i nastaviš nosit.
konacno su rijeseni moji problemi s municijom... microfusin cells-a za onaj plazma rifle imam 600, za sniper municije 200, ko i za blackhawk... sveg ostalog se rijesavam...
e, s cim se taj plazma rifle popravlja? mislim na onog iz replicated man quest-a
koliko se ja sječam, nemožeš ga sam popravljat, moraš kod trgovca odnijet i njemu platit da popravi
Ak imas repair skill popravljas ga s obicnim plasma rifle kojih ima na tonu od enclave soldiera po wastelandu.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
je, imam repair 100, samo kaj od enclave soldier-a ni e... drzim se dalje od main quest-a za sad...
Ja jednostavno nemogu i nemogu igrat sa plasma rifleom ili pistol-om. Jednostavno nemogu.
Plazma rifle mi je zakon bio, ali najveći mi je gušt bilo ići sa hunting rifleom ubijat super mutante :D .
Wazer Wifle je bolji od bilo kojeg plazma riflea, razlog? preciznost, frequency of fire, jeftinost...
Meni je najdrazi Lincons Reapeter, precizan, jak, lako se popravlja. Savrseno oruzije.... i kulno izgleda :pray:
http://www.ugo.com/games/best-weapon...lway-rifle.jpg
imba i osobno meni najdraze oruzje u trojci
Railway Rifle, fora izgleda ali na zalost nikada nisam nasao vrijeme napraviti ga... morao bih probati.= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
Railwaiy rifle nisam pretjerano koristio jer sam ga dosta kasno sklopio a do tad sam već imao puno boljih oružja.
ahem... malo sam prekopao prve postove xD= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ova igra ima tendenciju da napravi CTD, eh? Burke ubije šerifa, odem do Springvalea po capse od ženske, vratim se natrag u Megaton i prilikom autosavea, igra se skrši. :(
Stavi onaj audio fix jer su ti crashevi često uz to vezani (meni se doslovno svakih pola sata rušilo dok nisam stavio)... link je negdje u temi. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
@ Hellboy
Megaton još stoji? :(
sretno u pretrazi 200 strana, lol...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zavrsil sam igru na ps3, i skupil sve trofeje, pricu, ko i uvjek, uopce nisam pratil, jedino me mucil jedan bobblehead, onaj iz raven rock-a... pa sam moral opet ucitavat susret s fawkes-om (il kak vec)...
Link, mislim da je to to, valjda pomogne :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Začudo, to je bio jedini ctd dosad. Inače, tražim Museum of Technology i mislim da sam otišao na krivu stranu DC-a. :D
Zasad imam 122 metka za minigun (minigun je u raspadu), oko 300 power cellova (puška koja to koristi je također u raspadu) i oko 500 metaka za kinesku assault puškicu koja mi je postala jako draga te nekih 6 raketa za bacač, no zadnji put kad sam ga koristio raznio sam sam sebe pa malo odmara u inventaru. :D
BTW VATS ubijanje je uber izvedeno. :D Scena kad moj lik krene harati po Feral Ghoulovima je... :pray:
:D
To ti je u samom središtu DC-a u igri, moraš do tamo putem podzemne željeznice.