Neko je pričao sa Babićem :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Neko je pričao sa Babićem :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ma prezakon su borbe, frajer sleti na zemlju, a ako mu se približiš počne te udarati repom i krilima. Glavu naravno nećeš napadati pošto te pojede samo tak...
Dobra je borba šta kukate...
U 3 sata popodne se zateknem da nakon ručka crtam u bilježnici Throat of the World... dovraga :(
Kolko god su mi dragon fightovi nezabavni (jer ga moram lovit stalno po terenu), svejedno se slažem s kameleonom da su bolje napravljeni neg u drugim igrama. A da ne slijeću, ja ne znam kak bi melee ljudi trebali ubiti dragona točno?
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
baci mač ? ništa a ?
Jedno pitanje u vezi main questa-
Glede borbe sa zmajom, čak nije toliko problem što on sleti na zemlju, nego taj osjećaj borbe. Super su ga dizajnirali i sve to, al vraga kad je combat model za kurac, kao i hit detekcija. Opće ne može igrač osjetiti da ga je lupio, niti zmaj pokazuje da je ranjen (da radi veću razinu štete, da je agresivniji i sl).
Kao što sam rekao gore, glavni problem igre je što naginje na to da bude akcijski RPG, dok je model borbe zapeo na ranijim nastavcima. Ok, archery je unaprijeđen i zato igram na taj način, no melee borba mi ne valja baš ništa. Fizika, animacije ni fatalityi nimalo ne uljepšavaju stvar.
Da, inače je realno da zmaj pogine od običnih strelica...
Trebali su staviti da možeš mountati drugog zmaja pa onda epic dragon battle!
Jel ima nacina da dok igram da mi se vidi health, mana i stamina bar? Ne samo meni, nego svim zivinama u skyrimu, te i naziv itema u kojeg gledam?
U Dragone Ageu to pokazuju zmajevi? Nije isit tip RPGa, ali malo fantaziraš. U kojem je RPGu borba sa zmajevima kvalitetnija? U kojem zmaj pokazuje svoje psihofizičko stanje i počne divljat?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ja uopće neću igrati kao melee pošto je borba mlaka, prvi prelaz bow, drugi prelaz pure mage. Žao mi je što sam stavio 1 perk u One Handed s obzirom da nema fighta u kojem bi morao maknuti bow i ući u borbu prsa o prsa. Ali ajde, to je jedini perk koji sam ujebo...
Zmajevi su mi odlični, izuzev fizike skretanja koja je očajna. Ako zanemarimo skretanje, odlično su animirani i borbe s njima su mi uvijek gušt. Pogotovo sa pravim zmajevima (Frost, Fire i unique), dok su mi običan Dragon i Blood Dragon malo pre slabi.
Jesam li ja igdje spomenuo Dragon Age? Ili bilo koju drugu igru?= Citat =:
Izvorno postao doktor1
Samo spominjem kako mlaka melee borba ubija mi gušt tamanjenja zmaja.
Kada već pitate za drugu igru, Dark Souls ili Witcher 2 imaju daleko kvalitetnije odrađene boss borbe, bez obzira radi li se o zmajevima ili nekim drugim živanama.
Čovjek je rekao da nijedna druga igra nema bolje odrađene zmajeve i to je to. Ti si počeo fantazirat o psihofizičkim stanju zmaja i mlakoj borbi. A sada uspoređuješ boss fightove, a govorilo se zmajevima i tome da ih nijedna igra nije prikazala na ovakav način. Ako je odna dobro. ALi neznam koja.
Može se usporedit boss figth, ali kao što rekoh tema je bila zmaj
[quote=Neven <R>]http://images.memegenerator.net/inst...0x/9774191.jpg[/quote:2ym6rd9z]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":2ym6rd9z
Problem, a?
:eyebrows:
Ako se bojite gledat spoiler, dosta je pri početku. Sjeća li se tko što je bilo? :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
No problem. Only facts...
Od svih zmajeva koje sam koknuo, samo sam jednog dokrajčio na zemlji, sve ostalo u letu, pomoću magija, thunder bolt radi čuda.
Također, ak si warrior, trebaš čekat da ti zmaj sleti, doć do njega i malo ga lupnut dok on bljuje vatru, led ili nešto treće. Nema tu neke filozofije. Sad svi možemo pričat kak bi bilo da bi bilo.
Ja samo znam da sam kao casual gamer pristupio ovome, pošto praktički nemam nikakvog isustva sa ES igrama, zadnjih 40sati se nemogu s toga skinut. I uz sve nedostatke koje ima, igra te drži. Fino igram do Arkham Citya, onda napravim pauzu dok njega ne pređe i fino se opet bacim na Skyrim.
@Mirko L: To je bilo i meni. Sejvao, izašao iz igre, opet ušao i onda je bilo ok :)
Ne radi, quicksave mi je dok sam još bio u prostoriji.
EDIT: NE ček, radi.
Činjenica je da melee borba ne valja. Borba sa zmajevima ispašta zbog ranije nevedene činjenice.= Citat =:
Izvorno postao doktor1
Da, melee borba saka. Jedna od glavnih stvari na kojoj su morali fakat poradit...i ništa. Al dobro, bitno da se može igrat i preć igra, gušt je u ostalim stvarima :)
Činjenica je, da nijedna RPG igra nije bolje pokazalo borbe sa zmajevima od Skyrima na šta je bio moj osvrt nakon šta je napadnut komentar od kolege da je to odrađeno dobro.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
hatters gonna hate
Ma i ti zmajevi su precijenjeni. Ja sam si nabavio "Moth in a Jar" i stavio ga na noćni ormarić. Beat that motherfuckers!
Jel netko od ovih što kakaju po meleeu zapravo igrao melee lika s više od 2 perka?
Meni sobu osvjetljava krijesnica u staklenci.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Di nađete te bube u staklenkama? Ja samo krila nalazim.
A ti si pretpostavljam odigrao sve ostale RPG igre koje uključuju borbe sa zmajevima? Na temelju vlastitog iskustva, Skyrim definitivno nema. A k tome nisam igrao jedan Dark Souls prema kojem Skyrim izgleda jadno u takvim sukobima, barem prema onome što se može vidjeti na netu.= Citat =:
Izvorno postao doktor1
Zašto mi svi vele da sam sick i sad kad padne noć piše mi da osjećam žeđ?
jesma vampir postao?
= Citat =:
Izvorno postao Aral
E baš to...igra te naprosto drži, što mi se nije dogodilo od prvog Witchera, ako me pamćenje ne vara...
igra ima hrpu mana i to praktički u svakom segmentu (osim glazbe koja je savršenstvo i kome ne valja nek se prijavi za vrapče :D ), ali ekipa iz Bethesde je uspjela u onome u čemu je Oblivion zakazao - donijeli su ogroman svijet koji se doima živo, koji vas stalno iznenadi nečim novim, krajolici ostavljaju bez daha (ja recimo uvijek zastanem kad prolazim pokraj rijeke i razgledam slapove), dobro dizajnirani dungeoni (nedavno bio u Shimmering Cave - divota :D; valjda sam pogodio naziv), perkovi i shoutovi su odličan dodatak, itd. itd.
EDIT:
što se tiče zmajeva, ja na njih gledam kao na odličan dodatak atmosferičnosti igre...dok sama mehanika borbe s njima nije bogznašto...
Tako je nekako bilo i u Oblivionu pa pretpostavljam da je :)= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Za sada mi je Thief's Guild puno zanimljiviji od Dark Brotherhooda, čitav quest line je puno kvalitetniji.
Nego, evo par SS-ova...