Nazalost sam zaspao :( Al super mi je kad se u pol 5 probudim i na mobu upalim twitch i gledam dok opet ne zaspem.
Btw navi vs lgd je sada :D woo
Printable View
Nazalost sam zaspao :( Al super mi je kad se u pol 5 probudim i na mobu upalim twitch i gledam dok opet ne zaspem.
Btw navi vs lgd je sada :D woo
dendis pudge to rule them all.
Stari moj.
Navi vs Alliance finale. You heard it here 45324th.
Dignitas i LGD igraju tiebraker da odluce ko ide u wb i lb, malo glupo jel je dignitas dobio lgd 2-0 u grupama al ajd, valjda valve zna bolje.
Slažem se da je glupo, no ajde, bar nije digni fail-ao kako su svi očekivali (ili kao m5 prošle godine)!!
Inače, digni fan sam!!!!
meni je zao jedino Wintera :(
Nisam gledao baš gejmove ove godine, ali što je s MUFC-om? Jel jednostavno nemaju sreće svaki gejm ili su stvarno toliki lošiji od svih?
:)= Citat =:
Izvorno postao sakondo
tzar.
Pogledao Pudge game, boleština. Ne mogu vjerovat kakvu su dominaciju uspostavili u prvih 10 minuti igre.
dopada mi se ova Kaci Aitchison, kaze da nist ne zna, ne zna nista i ne pretvara se da zna nesto. za razliku od drugih, tipa sheever. a i ugodna je oku
Puppey je sick burna sheever :D
USA! USA! USA!
jel imaju di vodovi? veceras necu nist moci pogledati pa bi sutra htjeo baciti oko na par gameova
gledam od jcuer nigdje nema losers bracket vodova (youtube sam gledo)
Probaj na oficijalnoj dota 2 stranici nać, ako postoje tamo bi trebali bit.
Izvolis http://www.youtube.com/user/dota2/videos
btw gledam allstar match sad :pray: :pray: i ova zenska radi jebeno dobar posao
Kriste :pray: :pray: :pray:
Sto je ovom lgdu , tako lijepo odigraju early game i onda throw.
Pa nije baš throw. Alliance su odigrali skoro pa perfektno. Toliko preciznosti, teamfight koordinacije, donošenja bitnih odluka nisam nikad vidio. I Bulldog jebeno uvijek ima buyback :pray: Taj lik nije u fightu umro da se nije kupio i tp-ao insta nazad. Kako dobra 2 gejma, uhh.
alliance ima 5 ljudi koji su trenutno u 10 najboljih igraca na svijetu IMO
jebeno dobar tim, iako je lgd bio dosta blizu, prvi gejm su izgubili u 2 sekunde, drugi gejm su imali 10 3 kd al je alliance odigrao savrsenu dotu poslije toga
dk-ig sad, to ce bit zanimljivo, IMO 2:1 dk
Chuan :pray: Yoro engrish!!
Tongfu osvaja.
onaj iceiceice je cisti retaj
iceiceice je bog.
reko sam, dk ig 2 1
Volio bi da Virtus pro izgura do top8. samo radi nsa i smilea, da se dokaze ko je owno 2007.
Tojeto Zenith <3 jos samo iG da dobiju i najjaci su. Inace mora mi LGD proc dalje za fantasy bodove D:
Eto ti lgd-a. Dobro je Brax rekao zasto su kinezi "ispali" iz forme, previse su zatucani , pogotovo LGD. Previse se boje probat nove stvari i zato ih zapadnjaci unistavaju. Ajde DK i iG se trude malo zacinit pikove dok lgd triput za redom pikaju magnusa i alchemista i izgube svaki gejm.
Meni je još uvijek žao što je Rattlesnake ispao :(