Nerfan je do jaja i od odonda neigram vise njega kao tenka nikad. Prije je kolko tolko bio dobar u solo laneu. Ako ides duo lane nije to to vise. Neznam. Nije mi nesto= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Printable View
Nerfan je do jaja i od odonda neigram vise njega kao tenka nikad. Prije je kolko tolko bio dobar u solo laneu. Ako ides duo lane nije to to vise. Neznam. Nije mi nesto= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Malph je jako dobar tenk, pogotovo ako se igra agresivno, zbog pasivea može lako tower-diveat od početka, a kasnije postaje samo bolji u tome.
Ma daj, malph je bomba. Ništa mu ne možeš... Radi šta hoće i kome hoće :D
Radi do 27-8+lvla. Kasnije jednostavno ima premali range za harras i dmg mu nije nesto. Jer su ljudi pametniji i znaju kolko tolko igrat
Malph je zvijer. Frozen Heart kao prvi item, kasnije po potrebi. Merc Threadsi jako pomažu. Sunfire Cape je isto zakon.
Puno mi je bolje vidjeti skillanog Malphita nego skillanog Rammusa ili Udyra u suprotnome timu. = Win= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja obicno pocnem s Dorans Ringom, solidan HP bonus, i mana regen sto mi je jako bitno za early game harrasanje i farmanje miniona.Pa onda mercurye ako su casteri i ako imaju stun/slow ili ninja tabi ako su pure damage, sljedece thornmail ako su melee ili banshee ako su casteri, onda obicno sunfire cape te nakon toga rundurin's(?) omen / frozen heart i kao zadnji ako mi treba damage/armor boost uzmem Atmas impaler ili ako mi armor/magic resist Guardian Angel i ako se runda oduzi prodam dorans ring i kupim soul shroud za mana regen/hp i cd reduction.
gragas mid >>>>
upravo sam razvalio jedan 3v3 s gragasom <3
da rula, ja ga taman kupio, i kako to u mom slucaju obicno biva, taj isti dan je bio i u free rotaciji :D= Citat =:
Izvorno postao Macolla
al nije mi zao niti malo, kupio jos i shena.
Netko ima pojma sto sadrzava danasnje patchanje igre ? -_-
Još bugova?
poceo sam ovo igrat i djeluje mi previse usporeno i zaljepljeno
cudni su mi heroji i itemi
imali koji slican heroj lyni iz dote ili pyromancer iz hona i sta ide od itema nanjega?
Ajd, recimo Anivia i Annie.
Ja nemogu podnjet ovog debelog desno tolko mi je retardiran kao da bezveze sere= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
ukratko nema= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
http://i.imgur.com/M8Gr0.png
Moj novi main :pray:
Ja sam ga jučer probao i bolesno failao, mislim da sam imao 0/9/10 skor, ne kužim ga uopće.
rula bačvar, sta se pyra iz hona tice, nekako najslicnija ti je annie.
Evo sta kico uradi :D EMLVKC325_c
Tegla poslozi si postavke i maknu ono ako slucajno nisi da kamera prati heroja :D
hhaahah koji mali car....dajte ga odbanajte molim vas =P
http://www.facebook.com/album.php?pr...00000897385523
Kićo glavom i mamom
neukusno iznosenje tudjih profila kiwi
to kico? bio sam u pravu, mali balavac.
Ima neko kakav build za Soraku ? neznam jel da idem na AP ili na aure, nailazim na svašta po netu, pa mi treba savjet iz prve ruke.
A covijek radi u pekari i to sve...nemoj zajebavat sad nas. :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Pitaj furya, igra dosta dobru Soraku :D
Igram Soraku onako kao što se treba igrati sa njom, support. Ne rusham, bacam healove i manu čim stignem. Kada se igra zadana uloga champa, onda naravno da sam dobar :)
Što se tiče builda, idem na AP builda, a možeš si staviti 1-2 support iteme, kao što je shurelija (ona kruna).
Počinjem sa mana crystal pa rusham na RoA i Mercury bootse. Dalje ovisi o neprijateljskom timu ali ugl AP itemi.