-
Re: Zadnja igra koju sam presao je...
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
cut
Ma tako sam i mislio da je ispalo. Mislim da bi trebali umiroviti taj serijal prije nego ga pokvare. Ionako je već dvojka smrducala na Prototype i uništili su onaj odlični balans jedinice. Bolje da se uhvate novog IP-a.
Baš sam si gledao, mogao bih si kupiti PS4 već sljedeći mjesec al jednostavno je premalo naslova za takav ulog. Mislim igrat ću Killzone, Knack i Second Son i onda ništa? Ostalo je sve ionako multiplatform i ima na PC. Ovako kad kupim tamo početkom sljedeće godine, ovo će sve valjda već pojeftiniti, doći će The Order 1886, a vjerovatno će i novi Uncharted biti iza ugla, ako već ne izađe. A i još koji drugi naslov.
-
Nemoj Knack.
Radije si skini Crash ili Spyro za emulator ili nešto.
Samo nemoj hartavi Knack.
-
Čekaj E3 pa vidi kaj će te nabrijati i kad izlazi i to je vrijeme za kupnju. Sigurno bude i neki bundle i amen.
-
Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Destiny i Driveclub su još vrijedni spomena po meni, a i Gran Turismo bi trebao biti tu negdje, Deep Down isto..
u biti dosta siromašno mi sve to izgleda što se tiče ekskluziva...valjda će na E3 biti nekih novih najava
-
Ja ću na ljeto ako fakat budu tad Last of Us i GTA V portovi.
Prvo vidjet dal će ae moć napravit grade za kakvih +10€, ak ne onda njih prodat.
-
LOL, Ground Zeros je igrica od 20 minuta.
-
Ground Zeros je Prologue, al dobro šašavo se prodaje po cijeni igre. Iako njega ima i na PS3, kao što će i Destiny biti. To ću sve na trojci derati. Jedino ako naletim na nešto baš da me brutalno nabrije da si moram prije uzesti, al inače nemam potrebe. Na Driveclub sam skroz zaboravio, to bi moglo rulat, a i volim trke igrati. Al imam ionako još hrpu toga na PS3 igrati, a i dosta zaostatka i na PC.
Ne kužim, kupit ćeš PS4 za dvije igre koje si već odigrao i koje imaš već za PS3?
-
Ja ću kupit kad dođu Lords of Fallen, Witcher 3 i po mogućnosti Witcher 2 port (jer vjerujem da će to prije novih ekskluziva).
Mislim, trebat će mi i novi PC (laptop) kad tad, ali za igranje će većinom biti PS4 (a taj novi PC samo za Witcher 2, ako ne dođe na PS4).
I iako me novi inFamous privlači, a i Killzone se čini ok, nisu mi još dovoljni za kupnju PS4.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Ne kužim, kupit ćeš PS4 za dvije igre koje si već odigrao i koje imaš već za PS3?
Jesam li konzumerističko dno ili nisam?
Btw The Crew izgleda super.
-
Nabij si The Crew u guzicu.
-
Ekipa koja je prije radila na NFS-u, a sve potpisuje Ubisoft.
Sigurno će valjati.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Ekipa koja je prije radila na NFS-u, a sve potpisuje Ubisoft.
Sigurno će valjati.
+mikrotransakcije
WIN. Yey!
-
Kupit ću sve mikrotransakcije.
-
Uncharted 2: Among Thieves
+ grafika
+ lokacije
+ priča/dijalozi
+ likovi
+ glazba
+ poboljšano napucavanje
+ voice acting
+ prijelaz gameplay - cutscene
+ odličan tempo/izmjena akcijskih/platforming/puzzle dijelova i cutscena
+ level dizajn
+/- boss fightovi
+/- zagonetke
Prvo, igra izgleda prekrasno čemu uvelike pridonose spektakularne lokacije na kojima se odvijaju misije i koje su raznolikije od onih u prvom Unchartedu. Priča nije ništa posebno, no odlično je prezentirana te služi svrsi. Sam gameplay je bolji, napucavanje je poboljšano te oružja daju bolji dojam su prave puške, a ne plastične igračke. Platformiranje je ok, uglavnom služi za spektakularne scene. Voice acting je vrh, glazba isto odlična. Zagonetki ima manje i dalje su jednostavne no nešto bolje nego u prvom dijelu. Boss fightovi su većinom dobri, no onaj na vlaku mi je bio naporan.
9,5/10
slijedi inFamous 2 :cool:
-
Far Cry 3.
Počne prva misija na ogromnom prelijepom otoku, skrenem dva metra ća od imaginarne zone u kojoj se odvija misija 'uberi cvijeće i ubij dva vepra' - mission failed.
Uninstall.
Pi*** im materina poremećena ko god je to dizajnirao.
-
:D
Skini si Ziggys mod, možeš od početka igre ić gdje hoćeš i teža je malo. Nemaš pretrpanu mapu kao u vanilli i dosadit će ti tek nakon petnaestak sati :)
-
Bez obzira na slow start, jedan od najzabavnijih FPS-ova na PC-u zadnjih 5-6 godina.
-
-
Za ozbiljno valja? Znam da je imao dosta tehničkih problema kad je izašao pa nisam onda igrao, a kasnije zaboravio. Bio je već par puta po 5 eura na steamu. Vrijedi toliko?
-
Meni je bio pravo osvježenje. Nije remek djelo ali isto tako ga je šteta propusti.
-
Meni igra ne radi, ful se razjebu teksture.
Probao milijun fixeva za to i nijedan nije radio.
-
Ja sam imao degutantne pop-upove, muljanje udaljenih tekstura i vrtilo se u 30-40 fpsa bez obzira na detalje. Drekasti engine.
-
Ja sam isto imao takvih problema pa sam stavio neki fix i onda je sve normalno radilo. No u međuvremenu sam počeo nešto drugo igrati, a na to na kraju skroz zaboravio.
Završio Resistance 3 napokon. Rula. Najbolji FPS u zadnjih par godina.
-
jel zadržao regen sustav iz dvojke?
-
Ne.
Res3 nema nikakav regen. Čak niti onakav poluregen kao u jedinici. Samo healthpackovi.
I hrpa oružja odjednom, a ne samo dva.
I bolji likovi i nekakva priča, za razliku od dvojke.
I jako raznoliki leveli.
Još samo da traje barem dva sata duže.
-
Dvojka je smeće, dobro aj nije baš kompletno al baš me razočarala. Trojka i jedinica miljama ispred, pogotovo trojka.
Sad malo stanke uz Gran Turismo 6 i onda na ICO i Shadow of the Colossus HD pošto sam ih preskočio na PS2.
-
= Citat =:
Izvorno postao
crnisokol
Uncharted 2: Among Thieves
+ grafika
+ lokacije
+ priča/dijalozi
+ likovi
+ glazba
+ poboljšano napucavanje
+ voice acting
+ prijelaz gameplay - cutscene
+ odličan tempo/izmjena akcijskih/platforming/puzzle dijelova i cutscena
+ level dizajn
+/- boss fightovi
+/- zagonetke
Prvo, igra izgleda prekrasno čemu uvelike pridonose spektakularne lokacije na kojima se odvijaju misije i koje su raznolikije od onih u prvom Unchartedu. Priča nije ništa posebno, no odlično je prezentirana te služi svrsi. Sam gameplay je bolji, napucavanje je poboljšano te oružja daju bolji dojam su prave puške, a ne plastične igračke. Platformiranje je ok, uglavnom služi za spektakularne scene. Voice acting je vrh, glazba isto odlična. Zagonetki ima manje i dalje su jednostavne no nešto bolje nego u prvom dijelu. Boss fightovi su većinom dobri, no onaj na vlaku mi je bio naporan.
9,5/10
slijedi inFamous 2 :cool:
također prešal danas, doduše ovo mi je sad drugi put, vatam platinu, ostala mi je sad samo još najteža težina, to sutra krecem, danas cu još 3 trofija na very easy osvojit xD
jedinu zamjerku koju imam je ta da na vecim težinama je klasika, buffani neprijatelji i to je to, šteta, ali sve ostalo vezano uz igru je +10, ona Chloe Frazer je +11 :D
-
Face it, genius. You've been played.
-
Prince of Persia ( 2008 )
Vizualno izgleda prekrasno sa cel-shaded grafikom. Priča standardno - probudilo se veliko zlo i treba ga uništiti, no zato su dijalozi između princa i Elike odlični, i napisani i voice-acting je na razini. Najveći dio igre je platformiranje i ono je izveno osrednje, previše je automatizirano. Borba je isto skroz jednostavna i lagana, te bi bilo bolje da su složili nekakav sustav gdje se povremeno boriš i s više neprijatelja, ne samo s jednim. Boss-fightovi su u biti ista stvar samo boss ima više healtha. Glazba je ok, no ništa pretjerano pamtljivo. Rado bih da naprave nastavak s poboljšanim platformingom i borbom jer su princ i Elika odlični protagonisti, no ne vjerujem da će se to desiti.
6,5/10
i da, iznenadila su me dva trofeja na kraju, za završavanje u roku 12 sati, činilo mi se da sam duže ovo igrao..i za manje od 100 spašavanja od strane Elike - tu se očito ne računaju padovi već samo combat, jer sam sigurno pao više od 100 puta - ako je tako onda je prelagan trofej jer moraš biti skroz nesposoban da pogineš u borbi toliko puta...
mislio sa Demon's Souls nakon ovog no ''zeznula'' me ekipa sa PS Store sa Ni No Kunijem :D
-
Hotline Miami
ok igra za nabacit koji level na brzinu...brzo i brutalno krvoproliće s odličnom glazbom...grafika je loša no stilski je ok pa prolazi...priča je meh no ustvari nije ni bitna u ovakvoj igri..
6,5/10
ne znam zašto svi ti gaming sajtovi pretjeruju s ocjenama indie igara..valjda ako je indie odmah u startu dobije +2