Zeno Clash se isplati i za pet! Kratka je igra (4h), ali ja oduševljen kreacijama. Setting i stvorenja su mi unf.
Printable View
Zeno Clash se isplati i za pet! Kratka je igra (4h), ali ja oduševljen kreacijama. Setting i stvorenja su mi unf.
Kupljeno, hvala. Eto, da nije bilo linka na onu stranicu, nebi mi niti na kraj pameti palo da potražim tu igru i vidim takvu smiješnu cifru...
Danas sam pojeo sendvič 3 kune skuplji od te igre, već 2 sata poslije sam bio gladan, a 4 sata poslije je bio na putu za Savu.
Vrijedi i 40 eura.
Mislim, samo pogledaj trailer.
Nova ponuda...
Max Payne 3Sna -75% = 12,5€
Velike šanse da ću to kupiti i odjebati druge planirane igre pošto godinama neće ići ispod -75%...
Ja sam uzeo.
ZNAO SAM, AHAHAHAHAHA!
Eto, kupio sam Max Payne 3.
Premišljao sam se da li da čekam rađe Dawnguard pošto mi se igra Skyrim, a ne želim bez njega, ali nekako sumnjam da bu pao na -75% (niti 1 DLC ne vrijedi više od 5€).
Ostalo mi je 2.95€, nadam se da će do kraja akcije dođi još par igara na -90% kao što je Zeno Clash :D
CoH me danas privlaci, za tu cijenu bi bilo ludo ne uzeti, al sve se bojim da bi moglo biti previse takvih i na kraju cu iopet potrosit vise neg san mislia.
A ostavimo to sastrane, jel mi se isplati uzet i ekspanzije? :)
Šta stara akcije nije trebala odbrojavati još danas? Nema veze, biti će veća ponuda igara ovako.
Koje su sanse da Front Mission Evolved bude vise od 50% prije isteka salea? Igra mi se neko bezumno napucavanje s robotima (nisam mislio da cu ovo ikad napisati u istoj recenici s FM, jebi se Square Enix :cry: ) a nema bas puno takvih naslova na Steamu
SMR?
Igra netko Max 3 multiplayer? Se isplati uzet ovaj season pass vrag?
Ja sam krknuo cijeli pack sa sva 3 na nekim ranijim akcijama za 4-5€ tak da bi reko da gađaš na komplet :P= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Max Payne 3 multiplayer je groblje. Nema žive duše.= Citat =:
Igra netko Max 3 multiplayer? Se isplati uzet ovaj season pass vrag?
Season pass su ti multiplayer mape koje ionako nitko ne igra, jer čak kad se i skupi par igrača, igraju se core mape jer nemaju svi DLC-ove.
Ok, tnx.
Uzeo SS:BFE, Witcher 1.
Jedino ne znam da li da čekam i dalje sa Witcherom 2 ili da ga kupim odmah sad? Vidim da je popust sve manj i manji....
Točno sam i ja imo filing, a kad sam vidio znao sam da ćeš bit sretan :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Svi vi koji ste kupili - ajmo napravit crew!
Street Fighter X Tekken na sniženju. Kupujem. Idući popust je za 10 godina!
http://shop.capcom.com/store/capcomus/e ... rtIndex=20
Po kojoj isusovoj logici jos prodaju Resident Evil 5 za 49,99 kad je na Steamu 19,99
Računaju na ljude koji ne znaju za Steam.
Kakav crew? Kaj će netko ozbiljno igrati MP u ovoj igri, lol, MP u MP-u mi nikako nema smisla. Po meni je to čistokrvna SP igra.
Al čist je dobar MP, zabavan je skroz. Al sad veli Veksan da je mrtav tak da ono.
Gledam malo ove high end HW zahtjeve za MP3, na kojim postavkama vrtite tu igru? :pray:
Brijem da sam vrtio na mid.
Idem baš pogledat... Čim mi se igra konvertira u "novi format". Lol.
Kaj konvertira? Nije valjda kao ona Witcher 2 brija da 2x skida igru zbog konvertiranja nekih gluposti!? :D I reci koliko ti zauzme na HDD-u.
Jel ja to imam sanse pokrenut na 2,5 dual core amd? I imam jos 8 giga rama i 1 gb grafu
Brijem da imaš. Odi na canyourunit il kak se već zove sajt.
I Bartuc, ne skida ponovno, samo "konvertira". Sad mi je na nekih 80%
Ponekad skida uz to konvertiranje though :c
A gle, po zdravoj logici, tvoja grafa nebi trebala toliko dobro tjerati igre koje tjera, tak da sa tvojom srećom... :D Mene je zbilja jebeno iznenadila pošto realno spada u uredsku kategoriju, a sasvim solidno tjera igre.
Lol mora mi skinut 650MB-a.