NIKAD, NIKAD, NIKAD nemoj zapaliti zombije. Samo buš imal zapaljene zombije za petama, umjesto običnih.
Printable View
NIKAD, NIKAD, NIKAD nemoj zapaliti zombije. Samo buš imal zapaljene zombije za petama, umjesto običnih.
Erm... Ako to dovede do prženja mozga zar ne bi trebali crknut u roku od nekih 5 min?
Pet minuta i nije neko instant krepavanje dok trči za tobom i grli te, jel?
Devil je govorio lajk, zalijevaš ih dok stojiš na krovu zgrade.
I kad smo već kod zombija, protiv kakvih bi se borili? Onih iz L4D i I am Legend, ili nekih totalno pasivnih?
Aha. To. Ajd, može proć.
Romero-style zombiji su jedini tr00.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Agreed.
Rofl mi je u Shaun of the Dead bonus materijalu na DVD-u, ima kratak clip s objašnjenjem kaj je bilo s njim kad je ono zavlačio zombije, pa se sprda na to u stilu "Suprotno nekim današnjim mišljenjima, zombiji su ustvari jako spora i troma ekipa.", i vidiš njega kak veže cipelu dok ga ovi pokušavaju sustići. :)
I ne samo u bonus scenama, ono kad se svađaju koju ploču da sačuvaju je isto dobar primjer :D
Kill the Queen!
Krvavi neredi u Londonu .
http://img4.imageshack.us/img4/7245/44171144.jpg
PJEVAČICA Rebecca Black, koja je javnosti postala poznata nakon što je snimila pjesmu "Friday", ove jeseni neće se petkom poslije nastave družiti sa svojim školskim prijateljima. Naime, nakon što su joj se djeca iz škole toliko rugala, mama ju je odlučila ispisati te održavati nastavu kod kuće.
"Dok bi prošla pored njih počeli bi nazalno pjevati moju pjesmu ili bi me ispitivali znam li koji je dan u tjednu", ispričala je 14-godišnjakinja svoje "traumatično" iskustvo s vršnjacima. Njena mama je u medijima izjavila kako će joj ona pomoći oko obrazovanja te da se fokusira na svoju karijeru.
Nisu kreativni :roll:
Da je u moju osnovnu išla vjerojatno bi do sad već počinila samoubojstvo.
A ne bi joj metnuo kitana? Cure treba kitat, a ne zezati.
Nisam govorio u svoje ime :)
I ovoj sigurno ne bi metnuo kitana ;)
svoju "karijeru"
karijera stvaranja loših pjesama?
Can't wait to see the rage. :)
... Ali i dalje mi ostavljaju dojam pizduna. :(
Reci šta hoćeš, ali dobra im je uvodna špica. :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ovima anonymousima roditelji trebaju dat jednu jaku plesku pa da vide kada će sljedeći put ostati budni dulje od vremena pajkenja.
Momci se malo uživjeli u V for Vendetta i Stephena Hawkinga x)
Ajde mi sad reci kako misliš da su to neka djeca...= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Ako se može zaključiti po uhičenjima LulzSeca, onda da, to su djeca.
Po mentalnom statusu su Amerikanci, to jest djeca, da.= Citat =:
Izvorno postao Carp
mentalni status. (H)
A i da su djeca..pametniji su od vas ako ovako nesto mogu postignut.
...izvrtiti DDoS skriptu je pamet?
Da, rušenje društvenih mreža i slične pizdarije kad ti je dosadno su vrhunac pameti.
Informatički informiraniji? Da.= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Pametniji? Teško.