Igram kampanju i MP. ^^
Printable View
Igram kampanju i MP. ^^
Igrao sam do 1h ujutro, išao spavat, nisam zaspao do skoro do 2h, ujutro bio koma, sad došao doma, slijedi igranje dok ne umrem :D U ove dvije tri misije samo pozitivni dojmovi naravno.
Ja bum je odigrao samo radi priče, offline singleplayer mode. Samo se moram sjetiti kaj je bilo u prošlom nastavku :D
Odigrao prve 3-4 misije, delicija je kampanja, puno zabavnije mi se cini od WoL, nez kak ce dalje bit :D
U WoLu mi je na jetru išlo to što je 90% misija bilo tempirano i tjeralo te da što prije završiš, a ja volim uzeti vremena i sagraditi ogromnu bazu pa razguziti čitavu mapu. Od ove nove ne znam što da očekujem, ali bojim se da će opet biti ista fora... to valjda koriste da uvedu dozu drame u misiju :/
Pa gle ak hoces gradit ogromne baze bolje ti je igrat MP, tam ponekad dobiješ priliku za to :D
da sigurno igraš na Brutal :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ako igraš na Easy imaš sasvim dovoljno vremena da sagradiš bazu kroz 99% mape :P cijeli WoL na easy po misiji te napadaju sa dva primarna unita i ne više od 5 komada... :P
eh... odite vi radije igrat d3... :)
ja totalno guštam već da prođem sve do sad i to po valjda 10. puta... :D
ajde dobro, WoL kampanju nisam deset puta završio, samo jedno 3, 4... xD
Swarm sam počeo odmah na brutal, ali mislim da sam na 5. misiji zapeo s bonusima i na kraju sam failao main objective mrvicu prije kraja i otišo igrat MP :D
Sudeci po viđenom skroz solidna kampanja. Detaljno i razrađeno u blizzovom stilu (bar šta se starcrafta tice). Evolucija Kerriganke i evolucijske kombinacije unita mogu dovesti do mnogo lol OP trenutaka :) Jedini minus nedovoljno dobra prica, malo baš pravih noviteta
.
Ovo je prvi spojler ikad na PCP forumu koji neću pročitati. :D
"Uzeti vremena i sagraditi ogromnu bazu pa razguziti čitavu mapu"= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Na easy igras?
Edit:eh,nisam citao dalje postove :P
Poslali mi paket iz BASE-a. Nakon neuspješne transakcije sa Game-om zbog PayPala ovo su napokon odlične vijesti! Me very happy! :D :D :D
kobasice na glavi xD
Ova debela ruka desno od ovog lika šta sjedi :pray:
Izgleda kao prijelom.
Šta je pas? Broodling? :rotfl:
Pseto je najjače :pray:
Yo yo yo! Skuži PETA-a aktiviste sad, da su barem zbilja došli na Launch Event i počeli prosvjedovati protiv nasilja nad Zerglinzima ... :rotfl:
PETA Advocates Human-Zerg Understanding, We Go On-Location For Frontline Marine Opinions
Ma odličan članak, obavezno pročitati do kraja...
Normalno kad ima 150kg :D Ludi cosplay lol= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
To Jay Wilson sjedi na stolcu.
Uzeo hots :D
Da mi još nisu ispiti naredne sedmice :(
Stalno igram, nemogu prestat.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
nemoj fulat build sa Kerrigan :P
"Stalno igram"
>offline
O rly?
Kaj točno misliš pod time? :)
Da si lažitelj. :twisted:
build more pylons :twisted:
Koliko su OP jedinice u HoTS-u? (Singleplayer naravno) Jel Kerrigan rastura sve okolo ili su uspjeli nekakav pressing i na nju baciti isto kao i u WoL kampaniji.
http://www.pcgamer.com/2013/03/12/starc ... erpowered/
Joooj tko će dočekati da mi igra dođe...
Kerrigan Hope and Vengeance
A ono jaka je jer ima spellove dobre i ubojita je ako ju dobro koristis, ali ako ne pazis vecinom ti zagine prelako xD
Znaći nije tank-tip. :) Ma dobro, tako je i najbolje, ako je čuvaš ubijaš sve pred sobom, ako ne paziš ode sve začas. Mada ona ima respawn nekakav jelda?