Aham, xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zagledo sam se u onu golu zensku, provjeravao sam jel su baloncici prozirni :roll:
Printable View
Aham, xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zagledo sam se u onu golu zensku, provjeravao sam jel su baloncici prozirni :roll:
Amuro. <3
Ali definitivno ćeš se odvaliti na anime, likovi su totalno ludi, kao i humor, koji je uz to i prilično pervy... :)
Haha, volim pervish humor..
Btw. Pocket masters = Pokemon? xD
U tom slučaju, definitivno nekom prigodom čekiraj i Desert Punk, perverznije od toga teško ćeš naći. :)= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Wut. :I= Citat =:
Izvorno postao blood4me
preporuka dobrog animeja...
Kakvog?
Pa kad upisem tamo u search u bakabt pokemon, on napise tamo neke pockt masters ili tak nest xP
Odo ja off.. idem malo igrat cod4, desert punk cu dlat kad pogledam umisho :D
To je valjda pun naziv ja mislim, mi ga znamo kao Pokemon samo.
Deseta je epizoda Hetalije bila predobra. Francuska koja stalno gubi ratove i okrivljuje sve na boga :pray:
Ali morat ću uzet knjigu iz povijesti i ponovno sve prelistat jer sam dosta toga već zaboravio (onaj sukob između Španjolske i Engleske 1588. na primjer).
To ne postoji.= Citat =:
Izvorno postao razarach66
Hellsing, Cowboy Bebop, Eden of the East, Princess Mononoke, Spirited Away, Kaiba, Higurashi no Naku Koro ni, Elfen Lied, Ga-Rei Zero, Serial Experiments Lain, Utawarerumono, Kannagi, Beck, Neon Genesis Evangelion, Ghost in the Shell, Ghost Hound, Ergo Proxy, Legend of the Galactic Heroes, Darker Than Black...= Citat =:
Izvorno postao razarach66
Heh, slušajno se sjetio ovog... Calimero
/flashback
E da, Raz, što se tiče ovog:
Piše na MAL-u da će ih biti 52, s time da zadnja izlazi 21.1.2010., to jest, anime još izlazi...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ja sam čuo za njega prije nekog vremena, i zainteresiralo me je, ali nikako da stignem pogledati, kao i hrpu drugih stvari... :(
I inače, nedostaje ti puno toga na ovoj listi gore... Počevši sa Trigunom, 5 Centimeters Per Second, Voices of a Distant Star, Gungrave... :)
Preporučam da pogledaš, ono predobra sprdačina. Svaka epizoda traje samo 5 minuta ali je urnebesna, naročito ako dobro znaš povijest. :D
Svaka je osoba poistovjećena sa državom... recimo talijan je samo upada u nevolje i nije od nikakve koristi (u jednoj ga epki čak saveznici uhvate i ponovno vrate jadnoj njemačkoj u kutiji sa naljepnicom "fuck" jer im je samo nevolje stvarao :rotfl: )
Ili Napoleon wars... "nothing can stop us! Charge!" *crtež u kojem francuska vojska pada u rupu* :pray:
Ma znam ja o čemu se radi, ne brini. :)
A iz povijesti imam samo petice, ako to išta znači... :)
Onda odmah na gledanje :)
Inače, vani je 3 epka Leter Bee, ovdje će vjerojatno napokon krenut prava radnja.
Rekoh, čim stignem. :P
Letter Bee još nisam ni počeo gledati, prokleti pokvareni komp. :cry:
... Sad sam naletio na, i na brzinu pročitao one shot romance mangu autora Hatsukoi Limited... Samo osam stranica, ali sve u boji, i sa jako lijepim artom. Za otprilike jednu minutu koliko treba da ovo pročitate, isplati se. :)
Kanojo to Natsu to Boku
Konichiwa
Evo vam još jednog anime luđaka ovdje. Najviše volim kawaii animeje poput K-On!-a, Haruhija, itd. Vidim izlaze novi animeji. Ja od ovih novi pratim: Fairy Tail, Kampfer, Kiddy girl-and, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Nusou, Sora no Otoshimono, Yumeiro Patissiere. Pogledao sam Kannagi, Haruhi, K-On!, Lucky Star ( Konata <3 ) i još dosta animeja kojih se trenutno nemogu sjetit >< . Od filmova sam pogledao Spirited Away, Princess Mononoke i Howl's Moving Castle. Naravno, gledao sam i one megapopularne like Digimon, Pokemon, Yu Gi Oh i to... Inače sam iz Splita i idem u osnovnu školu još :) .
Smrdi mi na multi, ali whatever... Kasno je i idem spavati, ujutro ću nastaviti čitati neke mange koje sam totalno zapustio...
Nije multi, ne brini :)
U tome slučaju dobrodošao.
Pogledao sam drugu epizodu Doujin Worka i već postaje pomalo urnebesno, scena kad je policija uhvati, ili kad je prijateljica pozove na piće :rotfl:
Dobra ideja. Gledao sam samo dvije tri epizode i to jos kad je bio ongoing. Definitivno dobra preporuka za ponovno pogledat, ugurat cu i to uz Cowboy Bebop!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
I jos nisi poceo igrat Machinarium, prelose :D Pocni odmah, ja sam naprosto odusevljen!
Tek toliko informativno jer imam osjećaj da sam nešto propustio... to ima nekakve poveznice sa Machinariumom ili šta?
Btw, dobro došao novi. Stvarno se nadam da nije još jedan multi xD
Oke, my bad, welcum! :P= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Told you so. :P= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Čekaj sam da počnu scene sa Justiceom... :)
Hvala na dobrodošlici (: . Btw, jedva čekam da dođe sljedeća epizoda Fairy Tail-a, anime mi je preodličan. Može jedna preporuka animeja sličnog ovome? Dakle, neki malo duži anime, može biti i moe, ali samo da i ima tuče i tih sranja ;D . Onu veliku trojku mi se neda gledat jer imaju previše epki da sada počnem gledat. Hvala unaprijed.
Hm, sad, štajaznam... čekiraj A Certain Magical IndexSako dosad nisi, a ako te imalo zanimaju mange, definitivno čitaj 1/2 Prince.
EDIT: Ahah, duži anime, kažeš... Index ima samo 24 epizode... Hm, osobno još nisam gledao ništa takvo, ali preporuka na MAL-u kaže: Kyou Kara Maou!
Pa ti vidi... :)
Mali nesporazum :) . Mislio sam da nema baš 12-15 epki, 24 mi je sasvim dovoljno, pogledati ću to.
Samo jedna stvar, uz mnogo kulne fajtove, a i lijepu količinu moea, pripremi se i na podosta govorancije... :)
X - 1999Si XSako želiš mnogo borba, iako nije klasičan komičan akcić već ima mnogo krvi, religijskih referensa i drame/tragedije.
Tu su još D. Gray ManSi Fullmetal AlchemistSkoje nisam gledao pa nebi znao reći kakvi su.
E taj X moram pogledat. A što se FMA tiče, to je jedno od obaveznih štiva za svakog pravog anime fana :)
Btw. gledam pomalo Ninja Scroll i moram reć da mi se jako sviđa. Glavni lik je flegma zafrkant, i kolje sve pred sobom. Preporuka :D
Ma nema al kad vidis pricu, bit ce ti i to dovoljno. Ono, jedinstvena animacija, prica...ne vidis takav anime svaki dan.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao epizodu 8 Indexa... Awesome. :)
Praktički nasred bojišta, Touma čavrlja sa Index preko mobitela:
Index: ''Ah, there was puding in the refrigerator-''
http://www.imagesforme.com/upload/9b56e303.bmp
------------------------
Stiyl i Touma u nevolji, nepadaju ih neke čarobne kugle ili whatever:
Stiyl: ''Now, I do have a secret plan.''
Touma: ''Then use it already!''
Stiyl: ''Oh yeah?''
*Gurne Toumu niz stepenice, ususret kuglama* :)
Touma: ''What the hell are you doing?!''
Stiyl [na engleskom]: ''Bad luck, scarecrow.'' *runs away*
... Ali još je bolje kako mu je Touma kasnije vratio za to... :)
-------------------------
Touma se čudi kako Aisa dobro zna sa ranama:
Touma: ''You're... Pretty skilled... Are you a certain famous doctor without a license?''
Aisa: ''Not a doctor.''
Touma: ''But then...''
Aisa: ''I'm a magician.''
Touma: ''Umm, which part shows that you're a magician?''
Aisa: ''I have this. A magic wand.''
http://www.imagesforme.com/upload/edc9beda.bmp
Najava sljedeće epizode izgleda epic. :pray:
... Da. Opet sam se previše uživio. :)