Ovo drugo.
Printable View
Ovo drugo.
Još jedan fetiš :rotfl:
Hah, now that you mention it.. ^^
Zapravo si me podsjetio na fappable video...
http://www.youtube.com/watch?v=EeKpKIXCv-8
auboktemazo, erekcija :O
absolutely disgusting
*makes swallowing sound*
Jel gledao tko nedjeljom u dva danas? Onaj gradonačelnik Metkovića me tako ugodno iznenadio, nisam znao da postoje onakvi ljudi na vlasti u Hrvatskoj.
A fak, gladan sam odjednom sad.
Jel ima negdje kod nas za kupit neki vanjski punjač za Galaxy Note? Dakle izvadiš bateriju iz mobitela, uštekaš u to i pustiš da se puni?
Riknuo mi je mobitel, a imam jedan Note kojem ne radi micro usb port pa mislio preko toga riješit privremeno.
I jel zna netko neki slovenski dućan sa mobitelima koji nam je blizu?
Imaš na sjevernom izlazu iz Brežica prema Krškom (poslije Hofera) nekakav shopping centar u halama. Tamo u prvoj hali imaš neku trgovinu s tom gsm opremom i mobitelima.
Wait a minute!!!!! Jesam ja to maloprije dobro čuo da se sutra uz 24sata dijeli i BUREK SA SIROM???????
Dap :D
Kaj
moze prijevod? neki lnik? ista? novine i burek za kusur kuna?
Nemam pojma, serem nešto na kompu i čujem iz druge sobe na TV-u reklamu.... ali sam nisam bio siguran jesam li dobro čuo!!
Pitam se pitam, što li će biti svježije, burek ili novosti???
Cek , dodjem dajte mi 24 sata , teta s kioska mi to da i u sredini negdje zaklaman burek il kaj?
Valjda samo u konzuma je ta akcija. Ali bilo bi bas sema na kiosku uzeti burek.
E sad sam pogledo, nek mi se napuse kurca. Kosta 10 kna.
A burek je vjerojatno groblje neko.
Gdje u Zagrebu mogu pronać široku ponudu šrotnih privjesaka za ključeve, treba mi je dan na morskog cucka?
eBay.
Da mi je to trenutno opcija, ne bi ni pitala.
Tko stoji iza ove zavjere sto plasira strumfove na svakom mrtvom proizvodu u svakom marketu i trafici. Ima valjda godinu dana otkad taj trend traje a jos uvijek ga je nemoguce izbjeci.
Dakle, trebam razmijeniti neke eure u kune. Gdje u Zagrebu vrše najpovoljniju razmjenu?
Kod kamatara.
Gdje mogu kupit neku kul vilicu?
rigid ili amortiziranu ?
To nije vilica, to je trozubac.
Di mogu kupit drva? Konkretno drvo lipe i po mogućnosti u malim blokovima.
Ubij Drva!
Inače prodajem drva hrastova bukova grabrova, ali nikad čuo da netko kupuje male blokove lipe? Šta će ti to?
Pa covjek ocito zeli zasaditi lipe. Sta je tu neobicno?
Ma treba mi za rezbarenje. A lipa je dosta mekana i lijepo se obrađuje. Ali uopće nemam ideju gdje to nabaviti.
Pa nađi neku staru babu u selu koja ima lipu u dvorištu i prestara je da bi radila čaj i pitaj ju bako pošto je lipa, vjerojatno ti neće prodat al mislim da ti je to best bet.
Ma ta opcija mi je otvorena, ali nemam vremena za to..;(
Ma naći ću negdje nekvog stolara ili nešzo, neam pojma.
Let me google that for you.
http://www.njuskalo.hr/gradevinski-m...-oglas-4846030