Počeo s novim likom, Khajiitom. :)
Printable View
Počeo s novim likom, Khajiitom. :)
Palo mi je nešto na pamet, pa ako netko zna...
Može li se negdje vidjeti s kojim je tipom oružja ili magije najvještiji NPC kojeg vodimo sa sobom i da li mu bolje paše light ili heavy armor?
Trebaš koristiti konzolu, postoji naredba.
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... s-V-Skyrim
Skyrim je toliko dobar da ga Yahtzee nije popljuvo.
Bome ga nije popljuvao, pre dobro :D
Japanski gaming časopis Famitsu, koji radi još tamo od sredine osamdesetih, dao je Skyrimu najveću ocjenu.
Ne bi bilo ništa čudno da taj isti časopis nijednoj drugoj stranoj (nejapanskoj) igri nikad nije dao najveću ocjenu.
Nije im se potrefilo da strana igra od sva 4 recenzenta dobije 10/10 odnosno ukupno 40/40.
http://gamereport.tportal.hr/162469/Fam ... cjenu.html
Samo nemojte da moram birati između Skyrima i Obliviona. Skyrim mi je za sada bolji, al nema toliki replay value kao Oblivion.
Nisam siguran da ću Skyrim prelaziti više od 2 puta.
S obzirom da si ipak Dragonborn, dobra je šansa da će ti sam pradjed Akatosh uletjet, prebit Daedre, i dopustiti da odeš gdje već želiš. Moj Nord ide u Sovngarde, milom ili silom :D.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
S druge strane, pošto si Dunmer, može biti da će Boethiah naići dok se Nocturnal i Hircine svađaju pa će te on pokupit. Ipak je praotac dark elfova,jelte.
EDIT:
Mislim da ovo sasvim fino odgovara u ovom slučaju,tako da bi on to mogao napraviti čisto radi gušta.= Citat =:
Boethiah is the Daedric prince who rules over deceit, conspiracy, secret plots of murder, assassination, treason, and unlawful overthrow of authority.
Ne mogu se uopće uspoređivati, Skyrim je daleko bolji.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Nebo i podzemlje :D
U kojem smjeru ćeš voditi lika?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ja odustajem od Arcane Assassina, rađe ću iz temelja promijeniti stil gameplaya, tak da idem Sword & Board, ali ne Paladina pošto nema frakcije u igri koja paše za takvu klasu, pa bi se osjećao prljavo da igram DB ili TG s njim :D
Možda Inquisitor!? Mada oni baš i nisu S&B, više su mi za 2H Warhammer!? Koja klasa još ima za S&B, a da nije "holly"? Fallen Paladin? Doom Cleric? :D
Dark Paladin - be the ultimate Daedra servant i radi questvoe za sve njih (traži ih kao da ne znaš di su). Primjer opreme: Spell Braker, Ebony Mail, Mace of Molag Bal
Dragon Knight - Dawnbreaker and plate armor: traži Words of Power i usput čisti Dungeone od Draugra i Dragon Priestova
Confused Turtle... jednom kad izađe mod s kojim možeš imati štit u svakoj ruci B-)
Ja razmišljam o tome da napravim neku vrstu Guardian Assassina: momka koji čisti kriminal tako da traži i ubija koruptirane, zle i psihopate (štaš, dojadilo mi uvijek igrati s psihopatičnim DB assassinom). Vjerojatno će biti i ćlan Thieves guilda (i kasnije izdati Tetu Black-Briar i time sam TG) a za DB... "Destroy Dark Brotherhood" quest će biti obavljen.
Ja sam za Oblivion imao šemu da igram čisto kao neki monk, pacifist ili nešto slično.
Čisto onako da ne dižem ništa što čini damage protivnicima i da se ne klanjam lažnim bogovima (onih 8 + deadric lordovi) + da ne rješevam kvestove u kojima se mora ubijati.
I onda sam se skužio da tako ne možeš igrati, pa sam odustao od namjere.
Neki Thief, ali bih mogao probati Arcane Assassina. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam napravil neku kombinaciju magea i thiefa, al neznam kak da bude ime klase, dajte prijedlog neki. :D
Naime, bildam za sada
Illusion - Koristim prvenstveno muffle spell za šuljanje i fury kad ima gro ekipe. također mi je važan Quiet Casting da me ne otkriju u stealthu.
Alteration - Ne nosim nikakav armor nego samo cloth iteme pa pomoću Alterationa imam armor.
One handed - Koristim dva daggera.
Sneak
Kasnije još namjeravam Enchanting i još nešto tipa Lockpicking.
Ako se ne varan, takva klasa se u TES-u zove Nightblade.
Baš sam gledao malo prije, ali nisu baš slične pošto Nightblade koristi od mojih skillova samo Alteration i Blade.
Bard mozda? Ne znam.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Nije nit Bard, prema Oblivionu/Morrowindu nema niti jedne slične klase. Trebao bi spojit jedno 2-3 da bi dobio moju.
Ovaj mod želim u Skyrimu, što prije :pray:
Ako nemaš Calm spell nabavi čim prije. Meni esencijalna magija.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Jedno pitanjce :D
Igram neku vrstu berserkera s heavy armorom (two handed, heavy armor su mi glavni perkovi a smithing, enchanting i blocking sec perkovi). Pošto igram na master težini zanima me koji follower bi mi dobro došao pošto mi je dosta toga da me netko 1 shota te da bježim od zmaja ko blesav xD (trenutno mi se po glavi mota kako bi trebao nabavit nekog tanka da upija udarce dok ja lupam bez nekog agroa, naravno svaki prijedlog ću isprobat). Trenutno koristim Lidiju koju sam skroz u dwarf armor uvukao i trenutno mi djeluje kao neka vrsta tanka (uzeo bi ja vilkasa sa two handerom ali badava kad me mob ponekad 1 shota premda koristim Lord stone i par res itema).
A jebote ko je ovo smislio :))))= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Možda nije direktno odgovor na tvoje pitanje, ali par generalnih hintova za Master težinu...= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Fora je do lošeg balansa, tak da na Master možeš imati najjači armor rating, najjači block i opet će te neki bandit na kraju spilje praktički one hitat.
Najbolje je uložiti malo u Conjuration i imati uz followera još i summon neki (kasnije možeš imati i 2 summona). Fora sa summonima je što ne skaliraju obrnuto proporcionalno sa težinom, već im djelotvornost raste sa porastom težine... tak da tu onda opet imaš problem da ti ne radiš nikakav damage, a summoni kolju bez jebemti, pogotovo Dremora Lord.
A followera pretvori u tenka, uzmi mu svo oružje i ostavi samo shield i mace ili sword. Sam mu isklesaj i nadogradi opremu, stavi i koji resistance enchant gore (pošto već imaš smithing i enchanting skillove).
I koristi aktivno Ice Form shout kad zagusti, dok je neprijatelj zaleđen, nemoj ga napadati nego iskoristi vrijeme da se ozdraviš, pa onda napadaj. A dok nije gusto, koristi Marked for Death shout koji je fenomenalan za melee lika.
PC gamers, be advised: Skyrim 1.2 comes with broken Damage/Magic Resistance; Crashes To Desktop still present
Neznam jel bilo ili ne, pa da znate.
Da, znam, dogodi se i da zmaj leti u rikverc.
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
:pray: probilm ?
nema ga :D
:D
Thanks na odgovoru :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Probao sam Lidiju kao tanka ali žena je totalni baksuz. Dakle pošaljem je naprijed malo da krene prva i upije par udaraca a kad ono žena stane nasred puta, vadi bow i počne koristit range napade dok monsteri svi trkom na mene xD
Nisam neki RP lik inače ali sam se toliko uživio u skyrimu da je to strašno (baš sam si sklepao tog norda sa two handerom i nekako mi je odbojno učit ga magijama koliko god to njemu pomoglo) tako da magije ne dolaze u obzir :/
Postoji li neki support mage follower koji zna bacit koji shield ili heal ili bilo što a da nije AOE tako da me vlastiti follower ne ubije?
Što se powera tiče Ice Form koristim i stvarno je koristan shout dok marked for death još nisam našao (tek sam lvl 19 digno a još nisam s prvim gradom na pola xD).
pozdrav svima, imam jedan problem, igram collage of winterhold misije. quest "good intentions" di nakon razgovora s Augur of Dunlain moram razgovarati s Arch-Mageom Savos Aren-om. Nakon razgovora s arch mageom o pronalasku "staff of magnusa", završava quest, i trebao bi poceti novi, ali problem je sta meni ne pocinje novi, on me upucuje k Mirabelle Ervine na razgovor, ali ona nema nikakve takve teme o tome... zapeo između 2 questa, jedan zavrsio, a drugi nece poceti, sve sam isprobao sta znam!
thx unaprijed. :)
Jel vrijedi novi peč stavljat?
Jel se poboljša šta bitno?
Vrlo koristan follower bi ti bila Aranea Ienith, nju možeš naći ispred Shrine of Azura, ali prvo moraš riješiti njen quest nakon čega ide s tobom besplatno.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Žena je odlična pošto konstantno baca Summon Fire Atronach, tak da vas je zapravo troje konstantno. A ofenzivni spell joj je uglavnom Lightning koji je relativno precizan i nema AoE efekt.
Ne da mi se okidati SS, ovo sam izgooglo na mapi, nije bog zna što pregledno, ali možda pomogne ako te zanima lokacija Azure...
kak da se rijesim ivory claw (ono za vrata, mislim da sam ga iskoristil, valjda ga treba vratiti il kaj)? i pantea's flute? jer ih nemogu ostavit u kuci, a nigde nema quest za njih...
Taj Ivory Claw je quest item koji ti mislim 2x kroz igru zatreba. Jednom za vrata gdje ga nađeš i onda još jednom kasnije kako bi dovršio Forbidden Legend quest.
Quest itemi nemaju težinu tako da ti ne smetaju.
mislim da sam obavil taj quest... netreba ga nikome vratiti??'= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nisam skuzil da nemaju tezinu, al me zivcira kaj su uvjek tu... volim se rijesiti nepotrebnih stvari, bar ih u kuci ostaviti...
i zast u markath-u (il kak se vec zove), samo sam jedan put mogel jarl-a pitat za kucu, i od onda samo dobivam bounty questove za sitnu lovu, a o kuci ni k... i rijesil sam abondoned house, i onoj bog il kaj je vec, mi je rekel nek se pobrinem za kucu...
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus
Fixed occasional mouse sensitivity issues
General functionality fixes related to remapping buttons and controls
btw da te upozorim, cuo sam i da patch sjebe duplo vise stvari i da ga se prakticki ne isplati ni stavljat..pa ti sad kak os...
Napravih neku kvazi inquisitor klasu. Two handed (warhammer)+alteration+enchantment+nešto sitno restorationa, i po volji smithing.
Stavio sam na njega Volendrung (zbog stamina drain enchantmenta), Morokei (mana regen), Archmage robe (magicka, regen, cost), i legendary daedric boots (shock resistance) i gauntlets (dmg). Uz to sam još uzeo i gauldur amulet i 15% magic res ring.
Dernem ebonyskin ili dragonhide, zaletim se sa maljem i ubijam.Po potrebi dernem i (mass) paralysis. Začuđujuće efektivno.
Da li sam ja jedini ovdje koji ne koristi followere? :)
Pa i ja sad lijepo idem sam. Kad sam bio na nižem levelu, baš su mi followeri dobro došli, sad mi samo smetaju, jer uz sneak + illusion pobjeđujem gotovo sve.