Izvorno postao cham3leon
Da. Što se toga tiče, moram se ispraviti što se tiče one debate s Wedranom oko toga jesu li tableti zamijenili laptope. Rekao sam da su dobri jedino za nekoga tko tu i tamo koristi office ili nešto. A bogami nisu ni za to. Kolega je kupio nedavno neki android tablet, čini mi se kvalitetan i vrlo fora, ali i dalje je obični android tablet. On i još dvojica rade prezentaciju i pišu dokumentaciju za projekt, samo jedan od njih ima laptop, i svi se sjate oko njega i rade to na njegovom laptopu jer ovaj to na tabletu očito ne može. Tu i tamo na tabletu na faksu pogleda šta je doma napisao i to, ali ništa više.
Mislim, znam da se na smartphoneima i tabletima može editirati .doc i drugo, ali jako loše. Isprobavajući office pakete na iPodu došao sam do zaključka da je DocsToGo jedini iole uporabljiv app za to iako i on ima svoje muhe i nema ni 5% opcija koje ima Word ili OpenOffice, iako je to prilično razumljivo. S druge strane, QuickOffice je toliko loš da se crasha na velike dokumente i užasno šteka.