nisu rekli kojih pivi, jel su to bile corone 0,33 ili q-packovi lowenbraua, sve je relativno
Printable View
nisu rekli kojih pivi, jel su to bile corone 0,33 ili q-packovi lowenbraua, sve je relativno
[quote=Rang€r]zato što to nije muški lol.[/quote:27zb2am7]= Citat =:
Izvorno postao mortician
Und ti kao znaš što je? :rotfl:
/facepalm
Sve bih ti rekao da se pojaviš na Skypeu opet :P= Citat =:
Izvorno postao Dania
Postojala je mogućnost da imam tumor/ cistu na hipofizi :)
Trebo si reč Mirku da ti otvori temu u GMK-u.
nismo te srece?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
@ranger ne jer nije muski, neg je sramota ak nemres popiti 5 piva (racuna se po pol litre). cak mi i frendice vise popiju...
A što ako si alergican?
Koja si grupa iz UUUP-a, majku li ti? ^^= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
F, kao i lesar
:P
kaj si jedan od onih demosa nekima?
Bit ću i tebi od idućeg tjedna, moram Danijeli reći da ću biti u terminu F grupe :P
evo bas sada "imam" to. nisam dosao na onaj ispit inicjalni il kakvec. zaspao
termin ti je od 12.30 do 14.00, sri
Znam. Bit ću ti demos na tom terminu :>>>>
[quote=Lord Ragnarok]nismo te srece?= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":16646i16
@ranger ne jer nije muski, neg je sramota ak nemres popiti 5 piva (racuna se po pol litre). cak mi i frendice vise popiju...[/quote:16646i16]
Manje pivi da se napiješ = manje para. Manje para = win.
Ajd bar pive (vecina) nisu skupe.
da al manje pivi=manji kulnes. manji kulnes= fail. kužiš faca si kad drmneš 15 pivi.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Još si veća faca poslije kad tih 15 piva krene odakle su došle.
Faca si kad zbariš komad a ne kad se probudiš pored svoje večere!
Ne. Faca si kad riba tebe peca, a ti se praviš cool i nakon tog odeš s njenom duplo ljepšom frendicom u šumu tražit tartufe...
:pray:
Oh ne :|
Nemojte mu aveati molim vas, ovako mu samo dajete poticaj.
Zamislite ga kao dijete s Downovim sindromom kojem se ne valja smijati
inb4 nikine pjesme
Koji je tvoj problem Admire? Premalo sna? Skini mi se s kursa.
vise piva + vise para = win
onaj kojeg ja castim cijelu vecer ne izlazi van trijezan,NIKADA
rođo je castio zadnje dvije runde jer nisam imao kesa vise,nisu primali karticu :D a nisam bio sposoban upisat tocan pin na bankomatu....
ja vas sve tako zamisljam= Citat =:
Izvorno postao Kid A
oh the joy :|= Citat =:
E Ragnarok slušaš predavanja na FSB-u?
da. al ti necu reci akda imam sto jer ne zelim da me vide sa pekarima, i to jos propalim pekarima
= Citat =:
dvorana c, sjeverna zgrada, jel?
Ček, imamo dvoranu C u sjvernoj zgradi?
Kul.
Za mene zasad postoji samo južna zgrada i povremeno laboratorij u sjevernoj.
Ragnarok je u grupi D, srijedom od 10:30 do 12:00, Pclab1. I ja ću biti tamo, navrati.
Nastala ljeta gospodnjeg 2009-te, preko puta mi stana (sto dobro dodje u slucaju spontanog afterpartya nakon pijanke u navedenom kaficu)
http://img8.imageshack.us/img8/1513/dsc01163j.jpg
tipografija->grupa RT7= Citat =:
UuP->grupa F, od 12.30->14.00
Zarabas ispao si kao da si nasminkao oci...
ili je to zbog svjetla :oops:
Ma onaj red eye fazon kod nekih fotoaaparata, inace mi se jako rijetko desava
Zurka ti je zakon!
Hoćemo Nikine slike!
...because bald men are the manliest things evar... :wink:
Evo jedna s ljetovanja...= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
pingu, zasto bi ti pobogu htjeoo biti demos na UuP? to je tako debilno malouman predmet da mene jetra zaboli na sam spomen toga....
Predavanja nisu debilna i maloumna... Problem je što trenutno ne vidiš nikakav primjer. Profesorica ima jebeno nezahvalnu materiju za obraditi, no znam da ju svi hvale kad počne predavati nešto konkretnije.= Citat =:
Labosi iz predmeta nemaju veze s predavanjem, ali sam 100% siguran da NIGDJE nemaš tako dobar, opsežan i kratak tečaj Worda, Excela i Powerpointa. I uz to, naravno, besplatan. Demos sam zato jer znam da fali demosa, mogu pomoći brucošima kad zatreba, dobivam nešto novca za to (yay) i, meni ono najbitnije, kasnije mogu dobiti preporuku od profesorice.
Also, pazim vas na kolokviju. Broj tekućeg: 3211127628
[quote=McPingvin_v2.0]Predavanja nisu debilna i maloumna... Problem je što trenutno ne vidiš nikakav primjer. Profesorica ima jebeno nezahvalnu materiju za obraditi, no znam da ju svi hvale kad počne predavati nešto konkretnije.= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":4hwsycnb
Labosi iz predmeta nemaju veze s predavanjem, ali sam 100% siguran da NIGDJE nemaš tako dobar, opsežan i kratak tečaj Worda, Excela i Powerpointa. I uz to, naravno, besplatan. Demos sam zato jer znam da fali demosa, mogu pomoći brucošima kad zatreba, dobivam nešto novca za to (yay) i, meni ono najbitnije, kasnije mogu dobiti preporuku od profesorice.
Also, pazim vas na kolokviju. Broj tekućeg: 3211127628[/quote:4hwsycnb]
vazno zapamceno. profesoricina predavanja su ubi boze dosadna i totalno besmislena. pogotovo obozavam kada pocne bacati neke krafne o tome kako je "njen sin napisao knjigu na plazi" vjezbe jos nisam imao, ali predavanja su zakurac. nemaju nikakve veze sa wordom/excellom