Vi ste na moru, a ja s mora došao na praznike u šumu, na brda i planine... :cry:
Šta je to HoN?
Ima to puno ime? Idem vidjeti na www.epicwar.comS, da ga skinem.
Printable View
Vi ste na moru, a ja s mora došao na praznike u šumu, na brda i planine... :cry:
Šta je to HoN?
Ima to puno ime? Idem vidjeti na www.epicwar.comS, da ga skinem.
OK. Moželi mi netko sada poslati mapu?
Ne mogu da ju nađem nigdje, tamo i gdje je nađem, traži me registraciju, a neću i ne želim se registriravati.
HoN mapu? To je odvojena igra od dote/warcrafta... Moras ju skinut i dobit key za closed betu
HoN = nova DotA sa standalone engineom, znaci vise nije povezana sa Warcraftom, i neloša je :)= Citat =:
Izvorno postao C
Hvala za info. :D
BTW Koliko to ima MB?
Zar jos postoje ljudi bez flata...
Oko 300mb mislim i nes malo patcheva
Imam flat, ali sam za ovaj mjesec uzeo brzinu od 12/6 Kbps (to ti je negdje 0,1 MB/s), pa ti računaj koliko mi treba vremena da to skinem. Zato pitam. Puno toga skidam. XD
ko ima beta key za hon nek mi slobodno posalje na pm ak je doba dusha :(
Evo, 1v5 Instane sa Slardarom (heroj s kojim sam odigrao u životu 5 DotA) sam ih zabio bez problema.
I da, oni koji su se prije čudili što nisam mogao zabiti 1v5 Insane, i ubijali me u pojam, stvar je bila u kôdu. 1v5 bez normal gold i normal expiriance, ne može ih nitko zabiti. Bez toga oni budu 25 leveli sa svim itemima, dok ti crnčiš za 10 level...a sa ng i ne, ubjaš Bogove u njima...
Evo Download Replay-a:
http://www.2shared.com/file/7803579/20f ... ardar.html
Sa Lycantropom i Troll Warlordom sam isto uspio, i puno lakše nego sa Slardarom. Ali moram priznati, Slardar je zaista jako dobar za Online.
Najbolji build mu je ići na vanu na početku, pa pt, yasha, vlad, sange, i onda hot ili assoult, ovisno o potrebi. Može se po potrebi kupit armlet(najbolje poslje vanuguarda), ali nikako vlad prije dmg itema, odnosno yashe. Ako je protivnički team slab, recimo imaju puno low-hp late game heroja, recimo dazzle, chen i geo, može se ići na desolator umjesto s&y, ali se onda obavezno kupuje hot prije ass. Naravno, ne možete puno falit ako na taj desolator kupite i yashu.
Hp-a mora uvijek imati da može uletiti, stunati i otjerati makar jednog heroja u team fightu(iako dobro odigran slad može u 2.5 sec ubiti nekog low-hp heroja kasnije)
Nikako mu ne kupovati mkb, budući da mini-stun poništava bash. Zadnji itemi mogu biti burriza(ako samo treba silovat protivnike(recimo imaš tidea u timu)) ili butterfly ako si carry heroj i o tebi ovisi game.
Sladar je odličan all around heroj, dps/tenk, relativno sličan centauru kojem radim više-manje isti build. Da ne govorim kako ima jedan od top 5 ultija.
EDIT- vs 5 insanea je odličan pit (doduše, nisan igra ai mape s njim).
ti si top 5 ulti
?
Slardaru nikada ne bi uzeo S&Y. Sanga OK, ali Yasha uzalud za njega, samo bacanje para uzalud. A zabijanje heroja u 2,5 sec je doslovno. Baciš zadnji napad, dođeš do njega, lupiš ga doslovno 3 puta i kill. Ako je neki žešći heroj, kojem treba više od 3-4 udarca, tu je stun u slučaju da pođe bježati, za sljedeći slučaj bježanja (npr. ako se boriš protiv buchera ili centaura koji imaju više od 5 000 HP-a), onda iskoristiš prvi za speed, odeš ispred njega i lupaj, do tada se stun napunio (drugi napad), a ultiu istekao cooldown. Ako ti netko sa Slardarom preživi, svaka mu čast, osim nekog winda, blinkanja i sl., znači načito bježanje. Jedino sam zeznuo što sam trebao ići na Phaze Boots, a ne na Power Treads.
I nemožeš tko smišljati na koje iteme bi išao, jer kao prv nemaš mjesta, a kao drugo za te najskuplje iteme ti treba para.
BTW Sand King je isto dobar 1v5 Insane, već isprobao. Destroyer također, samo je preskup za build itema. Igrao sam jednom s njime online, i ovdje me neki forumaš pohvalio, jednostavno...Destroyer, he, he, znaš šta je to kada Troll Warlorda ubiješ sa doslovno 2 attacka. Neka imaš napada 150, mane 7 000, uz nju ide i regeneracija, i po napadu napadaš garant cca 700 damage-a, i napad ti je sve slabiji št duže npadaš, tj. što imaš manje mane, ali kadati dođe neki heroj, na range ga ubiješ time.
Atropos je isto dobar, za obranu ili lovljenje imaš sleep na skoro 10 sec, imaš heal od protivnika u shootu 300 HP-a, a cooldown malen, i sa ultijem ti nitko ne može pobjeći. Prvi napad tek toliko, a malo HP-a je opravdano. Ono, nabildaš se, zaletiš se na njega, skine ti 300 HP-a, napuni se od toga za 300 i baci ti sleep, kada se probudiš, opet ti skine 300 HP-a i napuni se, i ovisno o itemima, Hex ili nešto tako, pa te dere, pa opet 300 HP-a napad/punjenje, i tada ti se protivnik već približio, pa mu opet baciš sleep. Jedino 1v5 je malo teže s njime, ali i dobro, jednom baciš da sve missa, drugome baciš sleep, Hex obavezno na trećeg i tučeš se praktički protiv dvojice, od kojih 1 killaš sigurno, a druge ovisno o igraču, ali mogući su killovi i 1v5 sve, naravno.
Krivo govoriš za slada. Yasha daje ias, dosta bitno zbog basha. S&y je savršen item za njega, jer iako ima faire fire(ulti), opet npr bone može pobjeći zbog velikog ms-a, bez obzira na sprint. I po tvojoj strategiji bi te silova Centaur, kad uključis sprint, on opali stun+double edge i par udaraca i ode pola hp-a (pretpostavimo da ima dobar dmg ako ima 5000hp-a). Najbolje su ti šanse ako ga beshah, a vidi čuda, tu uleti yasha.
I razmisli, ako imaš 20-ms više, neprijatelj neće pobjeći, ali ti ćeš ga udariti-ode animacija-on se malo udalji-sljediš ga-ponovo... Sa 522 ms udarci idu jedan za drugim.
Za kraj, iteme ne smišljan samo ovako, to je masu puta iskušano. Gold makar nije problem sa sladom, makar meni.(slučajno zaboravih napomenit cleaver u zadnjem postu, ali ne volim ga kupovati ovako čistokrvnom ubojici).
Možemo recimo sutra bacit ap partiju na bnetu.
Pa to si u pravu, ali shvati da na Online igri nećeš doći do 25 levela, čak i do 20 je upitno, i samo Vanguard, Phaze Boots i Vladimira ćeš skupljati pola sata, a gdje je onda još S&Y, srca, pa bi ti tu još dodao i Butterfly. Jednostavno to nemožeš skupiti, računajući da se igra dobar meč. Čak i da uspiješ sklopiti do kraja Vana, Vladimir, Phazea, S&Y, i još par drugih itemčića, imati ćeš malo HP-a i ako ti se potrefe stuneri nemaš nikakve šanse svakako, a da ne govorim da Slardaru treba Dagger za ulet + stun ili bježanje/lovljenje koji košta papreno, pogotovo Online. Možeš računati da ćeš na dobrom Online-u u budžetu sve ukupno skupljeno tokom cijele igre imati oko 7 000 golda, i računaj da će te koji put ubiti, da ćeš na početku trošiti na Bracer, i pokoji heal. Do 2 000 ti ode samo na cipelice, na Vanguard 2 000, Vladimir do 2 500, i to je to. A na AI-u, 1v5, na samom početku praktički imaš Van i Vladimir, ili za cipelice, i nitko ti ne može ništa od samog početka, i do kraja ubiješ ih 50 puta, dok oni tebe ubiju 5 puta, para k'o blata, dođeš do 25 levela i završiš igru sa 10 000 neiskorištenih golda, ili čak i više. Jučer sam igrao s rođakom, bio sam Veno, i završio sam game sa 30 000 ne iskorištenih golda, i pri tome sam rođaku 4 puta napravio Demon + Relic za +250 napada.
mislis da je bolji od slardara ulti nego od recimo ravagea, epicentra, infernala, rhastinih wardsa, sfovog ultija, od krobeluske, taurena, mirane, pucka, zeusa, enigme, ...= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
neda mi se dalje nabrajat, ali ako treba reci G_G
btw
sprint + phase boots = 522ms (max)= Citat =:
gg
Dobro je štreberi , praksa je praksa , ako je tko za game od vas sto ste se navili sa 500 recenica o tome kako slardar udara bla bla bla javite se na pm ili ovdje ...
Nemozete tako odredjivat koje iteme spajas ; sve zavisi od gajma , kako se igra odvija , koji su heroji , bla bla bla...
Mogu slardaru spojit dagon pa bacat okolo ako mi se da , i dobit game , isto tako mogu spojit sve zivo i nezivo pa da me ubiju nogama...
To i ja kažem. Sjećam se jednog lika koji je imao 6 Preservence-a i pawnao nas sve. Treba znati i igrati.= Citat =:
Izvorno postao Faint_Smile
mozda ja :/
Pwnas gejm tako da mirani sklopis 4 pers i onda u battlefurye pretvaras :D
Ja sam jedno pawnao svih s Luciferom. Imao sam 6 helmova od 950 golda, svaki daje +5 armor i +3 hp/sec regeneraciju. U konačnici +30 armora i 18 hp/sec + 2 hp/sec zbog str. heroja i levela. To su bila vremena. :rotfl:
Jedino tada nisam mogao pawnati Sand Kinga, jer nije bio noob. :rotfl:
Ali fora je dizati im živce kada imaš glupe iteme, a oni se jadni pate da nešto sastave, pa ih ti ubiješ u pojam ubijajući ih. :rotfl:
cime se ti zamaras^^ slozis si bkb zaletis medju njih 5 i sve ih pobis...mozes pretpostaviti svaki potez ai zato sto je ultra glup , bolje odi na net i igraj , bolje ces nauciti
Pa svakako. :)
[quote=Systematic Reverse]mislis da je bolji od slardara ulti nego od recimo ravagea, epicentra, infernala, rhastinih wardsa, sfovog ultija, od krobeluske, taurena, mirane, pucka, zeusa, enigme, ...= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":2qrkam1x
neda mi se dalje nabrajat, ali ako treba reci G_G
btw
sprint + phase boots = 522ms (max)= Citat =:
gg[/quote:2qrkam1x]
Dobro, pretjerujen za top 5 ulti. Ali ajde, bolji je i od miranina i od zeusova ultija (makar po mome).
Phase za sladara je jedan veliki fail, na str heroja kojem uvijek treba str, da ne spominjemo ias za bash....
C-neznam kakve gameove ti igraš ali na ebnetu se zna odužiti recimo svaka 5-6 partija preko 1 sata. Kad se ubroji i makar 1 leaver, gold ide puno brže. Nisan 1 put skupija sve dream za nekog heroja....
pt+sprint(lvl4)=522 ako me sjecanje dobro sluzi (nisam dotu vec dosta upalio).
i da, slardarova ulti je u top 5 za 1v1 meceve, dok recimo za 1v1 miranina ulti nije bas ''best pick'', kao ni puckov ulti
1v1 dota je isti kurac ko i 5v1 dota, sranje teze gg
jebes taj str od pta, svejedno ces ici na sny/hot/satanic/bla bla ias = curiass= Citat =:
Da, kad kupiš te iteme, ne znači previše, ali pt je jedan od prvih itema.
isss 6.63 :pray:
lajkam promjene na itemima ali ne i na herojima, bar ne na svim
danas sam skuzio da mogu kreirat bez da mi laga :D
prije mi je lagalo zesce, sad valjda ne laga odkad je tcom digao brzinu
pa nisi valjda sam sebi kao host lagao? xd= Citat =:
Izvorno postao bananac