Ups, moja greska, mislio sam napisat da je maknut s 20lvl al samo do 30-og ^^= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Printable View
Ups, moja greska, mislio sam napisat da je maknut s 20lvl al samo do 30-og ^^= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Skužio sam da do novaca nije baš ni lako doći.
Uđem ja u Rivet City, pomislim nešto kupiti, a kad tamo, jedva imam za metke.
Trebao sam skupljati puške putem, pa ih prodavati. :)
Ja na kraju nisam znao kamo sa novcima, a svi se žale na besparicu... Valjda zato što sam bio strašno temeljit u prelasku!?
Nisam skoro ništa putem skupljao.
Jedino ako naletim na novce, metke ili koji Stimpack.
Ostalo ostavljam. :D
također,imao sam vise od 40k capsa i nigdje da ih potrosim.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja kod svake trgovine s likovima, svu lovu im uzmem, navikel sam tak, i tak je, rijetko kad im ostavil koji cep... al municije mi manjka malo zesce... cak sam uzel onaj perk da nalazim vise municije, al jos uvjek je to malo...
Niste mi jasni. Meni nikada, ama baš nikada u igri nije nedostajao ni metak, a skoro pa ni cap (barem u prvoj desetini igre)! Možda vi niste iskreni RPG-aši pa samo "proletite" kroz lokacije, a ne istražujete, ili sam samo ja previše "opsežan".= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Jedno pitanje.
Sada trebam ići u neki Vault (ne znam broj, uglavnom, kada izađeš iz Rivet Citya), gledam na mapi i vidim da je lokacija totalno daleko. Jel to sve treba propješačit ili što?
Pa ono, možeš Fast Travel do najbliže lokacije i onda pehaka.
Ali da, ima jedan Vault do kojega moraš ići podzemnim putevima tako da se pripremi da gubljenje i hodanje u krug. Najbolje da si na tom putu staviš marker na mapu ili aktiviraš lokaciju vaulta pa samo pratiš put preko Local Mape, na taj način se ne možeš izgubiti.
Hvala puno na savjetima.
Kada sam vidio koliko je ono udaljeno na mapi, smučilo mi se. :D
meni također konstantno fali novaca, a pretrazim valjda svaki milimetar mape(valjda zato jer nisam razvijao barter skill :( ). Istina bog, lova mi bas i ne treba nesto. Sve nađem na mapi - oruzje, armor, metke, stimpake-e, a posto imam visoki repair skill, svu si opremu sam i popravljam. Tak da ono, nedostatak novca mi i nije neki problem :P
Pa na šta za boga miloga trošiš te Capse?
Ja eventualno kupim malo Stimpackova i X-radova.
Sve ostalo nabavim skupljanjem
Blueprints aka. sheme, valjda.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ubi vlasnika i ukradi
pa ono, jednostavno, same capse bas i nisam nasao puno, a to sto nađem tu i tamo potrosim na koji stimpak ako mi zafali. Ono, sve ostalo sta nađen koristim za repair opreme koje imam na sebi da si maxsimalno povecam efektivnost, a ostalo od opreme sta mi ne treba jednostavno ostavljam na mapi. Nemam volje ici kod trgovca prodavat svaki suvisan dio, lijen sam :P
Neznaš za onu foru?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Neznam dal ta fora radi sa ikakvim patchevima ali.... Ubij nekog. Raskomadaj ga sa čekičem. Ali tako da imaš samo njegovu šaku. Sa (default) Y digni ruku.. stavi unutra sav višak opreme i nosi sa sobom stalno tako ruku. :D
pojma nisam imal :o ...bum probal :D tnx
Pazi sad... to mi je uspijelo sam na RETAIL verziji. Neznam dal je taj exploit fixan kakvim patchevima.
EDIT:
Jel ko ubio nekog onim Rock It Launcherom? :rotfl: :rotfl:
Exploiteri, svi doti jednoga... tsk, tsk, tsk. A ja mislio da ja nešto krivo radim ili igram, kad ja jedan od rijetkih poštenih. :)
Ja sam normalnom igrom skužio taj exploit. Shvati...svaka igra ima exploit :) Igrao ti sasvim normalno... možeš nesvijesno napravit exploit.... (Morrowind anyone?)
E i exploite znaju koristit oni koji logično razmišljaju.. (Morrowind again...)
Sad da ponovim pitanje
Jel ko ubio nekog onim Rock It Launcherom? :rotfl: :rotfl:
Nisam sa time imao živaca ubit nokoga jačeg od Radscorpiona.
Ja sam roknuo sa tim oružjem tog škorpiona. Trebalo mi je 10 baseball lopti i 8-9 zagorenih knjiga :rotfl:
jbga... htio sam probat kako ide
Rock It launcher rula i koristim ga ko primarno oruzije, imam tonu tanjura i konzervi, mozes otkinut glavu raideru jednim hicem :pray:
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ane, najjače mi je bilo dok sam raideru smrskal glavu s jednim hicem... municija je bila plišani medvjedić :rotfl: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Dali uvijek imate sve dijelove za blueprint neki?
Ja skoro pa nikad nemam. :(
Pa treba ih znat nać. Najlakše mi je bilo nać djelove za Shishkebab.= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Ja nemam igru instaliranu ali sada sam dobio volju da instaliram, gdje mi je taj dvd :)
Meni se neda nosit to extra smeće. :(= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
@Grimm
Instaliraj :P :P
Rocket launcher ne valja,premali damage,bezveze sam potrosio novce
@Deadwalker,kako nemas novaca,u pocetku igre odaberi malo vise snage da mozes vise nosit,kupi sve vrijedno pa to prodavaj,razvi si visok speech skill zahvaljujući kojemu ces imat puno vise para,kupi vrijedne stvari.Odi u minefield i pokupi sve one mine pa ih prodaj.Raketa za rocket launcher ima posvuda,a vrijedne su a meni tako i tako nikad nisu trebale.