Probao sam i dalje ne valja. Zapravo, još više ne valja u trećem licu.
Printable View
Probao sam i dalje ne valja. Zapravo, još više ne valja u trećem licu.
Gameplay je groput bolji od Obliviona, o čemu ti pričaš?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
= Citat =:
Ne znam jel do perka ili skilla, ali mene vide samo ako se sudare samnom. Jedino kad je full dan vani, onda te lakše primijete. Što se više mičeš, to si uočljiviji, tak da se najbolje smiriti i poskidati ih ako igraš sa bow, ako ne, onda šuljanje s leđa obavezno i to ili uz muffled spell ili uz muffled enchantment na opremi. Muffled ti omogućava bešumno kretanje sa armorom na sebi, inače svaki armor proizvodi zvuk, ovisno o težini i sl.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Kasnije imaš i perk za to, ali je beskoristan ako ćeš koristiti Nightingale i sl. armor koji dolaze sa tim enchantom. Korisno je samo ako sam radiš armore i enchantaš ih, pošto ne znam da li možeš staviti muffled efekt na opremu!?
PS: Jedva čekam ovaj UI mod, ako ništa drugo, za drugi prelazak :pray:
EDIT: Da je i na ovoj stranici...
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo ama baš ništa ne govori o tome zašto je gameplay unazađen u odnosu na Oblivion/MW?= Citat =:
Zato što ovakve probleme ima svaka igra ikad izašla?= Citat =:
probleme s fizikom, zapinjanje protivnika za nevidljive prepreke i da ne nabrajam dalje. Fascinira me kako su svi recezenti zažmirili na oba oka po tom pitanju.
Što se tiče armora imam skoro svaki armor koji se može napraviti razvijajuči smithing,još mi samo fali dragon scale armor i deadric armor.E da doživio sam odličnu scenu ,pri ulasku u grad stražar mi dobaci da nema sigurnijeg grada i kad sam ušao,sledeča scena gledam kako čovjek ubija 2 prodavača. :pray: Ima li negdje recepti za neke armore naprimjer našao sam wolf armor a nemogu ga napravit ??
I to je kao pozitivno?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Govori mnogo zapravo. Uvode fatalitye, miču određene RPG karakteristike, no svejedno ostave sustav borbe kakav se proteže kroz novije nastavke serijala. Kada u formulu ubaciš stare probleme koje sam ranije naveo (animacije, fizika, pathfinding, nepostojanje detekcije udaraca), borba izgleda smiješno. Witcher 2 je svemir i fantazija za ovo po pitanju melee borbe. Vjerojatno i Dark Souls owna ovo, barem koliko sam vidio po gameplay videima.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisam igrao Witcher2, ali ako je sustav borbe kao jedinica, ona jedan veliki ROFL jer ta igra je imala vrlo dosadan sustav borbe.
Borba je zabavnija nego u Oblivionu jer protivnici nemaju milijardu HP-a, i imaš puno više opcija -archery nešto vrijedi, magije u jednoj ruci/dual wieldanje itd. Koje su to točno RPG karakteristike nestale iz borbe kad i sam kažeš da te smeta da je borba još uvijek "bacanje kocke"? Dakle u svakom slučaju napredak u odnosu na Oblivion. AI pathfinding je daleeeko bolji i meni se recimo nije dešavalo da zapnu negdje, čak su znali od prilično udaljenih mjesta pronaći put do mene. Tako da još uvijek ne vidim unazađivanje u odnosu na OB/MW, a ti u usporedbu dovodiš neke potpuno druge igre.
Ne, ali pošto većina igara ima clippanje/nerealnu fiziku ne znam zašto te to toliko posebno smeta u Skyrimu.= Citat =:
I to je kao pozitivno?
Što se tiče priče jesi odigrao do kraja? Ja osobno nisam pa ne mogu suditi, ali mogu reći da side questovi i gilde imaju jako dobro odrađene priče.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
treće lice je super kad igraš sa lukovima, predobro :D
Ima totalno drugačiji sustav borbe. Poljaci su se jasno odlučili u kojem smjeru žele razvijati igru i napravili su pun pogodak. Vjerojatno najbolji sustav borbe koji sam vidio u posljednjih nekoliko godina, posebice sada kada su popravili ponekad frustrirajuće probleme sa detekcijom objekata.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Baš sam jučer snimio jednu situaciju, stavit ću je na YouTube i linkati.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisam još, igram polako, no prema viđenom do sada, klasična fantasy priča. Karaktezicija likova je nikakva, al ajde, iskreno nisam ni puno očekivao tako da ni puno ne zamjeram. Možda se i iznenadim do kraja. Dobro, ja imam i dosta visoke kriterije :)= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nego, što se tiče priče/lorea...
Vratio sam se na main quest i sad se popeo na vrh na Throata. Zanimljiv razvoj za sad. Cloud Heaven Temple je fora :D
Dobro što polako raspliću priču oko Akavira, koji su do sad bili u totalnoj magli.
Smećasta mi igra, pozz! (argument: jednostavno mi je)
:D
http://images.memegenerator.net/inst...0x/9774191.jpg= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ne sekiraj se... DBS je stari hejter, a Deadwalker ide u istom pravcu. Treba ih jednostavno ignorirati i igrati Skyrim dok ti guzica ne utrne. Igra je vrh vrhova!
Inače,
http://www.cracked.com/blog/5-person...-to-deal-with/
prilično istinito... :D
:D= Citat =:
The hero came with eyes aflame
his tasks already done
the land was rescued all the same
but 'tis kind of a shitty song.
1. Gameplay je bar upola, ako ne i više bolji od Obliviona u svakom segmentu. Igra je dobro izbalansirana i doista možeš igrati kako god želiš.= Citat =:
2. Badass koji ubija zmajeve nikako nije originalno, kao što nije originalna radnja i setting 99.999% fantasy igara koje su ikad izašle. S druge strane, koliko god da su zmajevi izlizani kroz sve moguće bajke i fantasy pripovjetke zadnjih valjda 300 godina, nema nijedne igre koja je napravila borbe sa zmajevima približno dobre kao Skyrim. Prema tome, većina fantasy RPGova je po toj logici smeće.
3. Pretvaraš se u Wedrana.
Upravo si mi ubio bilo kakvu volju za daljnjom raspravom nakon ove rečenice.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:(
bome baš :D borba sa zmajevima je nikakva :D
čekaš da lik sleti i lupaš dok ne crkne, sa lukom ili sa magijom nema teorije da ga pogodiš dok je u zraku jerbo je prebrz i skreće tolko nausmice da je to nenormalno :D
ali je zabavna, to je valda bitno hehe
Evo instaliro sam, pokrenuo i lagga dosta...(to je fps?), sve mi je na low, jel ima koji trik da mogu normalno igrat bez nadogradnje?= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Ma borba je nesto najrealnije dosad u igrama. Gledam kako fino zmaj malo po skripti leti, malo bljune vatru i onda sasvim opusteno sleti na zemlju i ceka da ga izbodemo (jer zmajevi imaju sportski duh). Zasto bi uopce koristili mogucnost letenja kao takticku prednost protiv nekog, nema smisla= Citat =:
Koja je to onda igra bolje napravila zmajeve?= Citat =:
A da tek vidiš letenje i pod kojim kutovima skreće zmaj. Još bi i popušio stvar da se radi o sokolu, a ne o živini od 10 metara koja krši sva moguća pravila fizike. Aha, da, u igri ne valjaju fizika i animacije, zato zmajevi lete tako.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Glede taktike zmajeva, to je nešto što mi obični smrtnici ne možemo razumijeti, to samo kuže ovi u Bethesdi.
Uloži u onaj perk koji ti usporava vrijeme dok ciljaš sa bow-om. AL da slažem se, nije nešto posebno borba sa zmajevima.= Citat =:
Izvorno postao flander
Zašto se u Wircheru zmaj spusti i trči za nama po onom mostiću? Kada se već pametuje o ovim iz Bethesde...
A u BG-u ni ne lete lol. A u Dragon Ageu nešto sam prije borbe kolko se sjećam, al isto samo sjede.
Da igrate sa pure fighterom na Master molili bi boga da sleti samo da dobijete šansu udariti ga par puta kako spada...
Ai je uvijek bio glupav i takav će i ostati...
Baš to. I onda se ovdje pljuje šta slete na zemlju... U DA Flemeth se pretvori u zmaja i kolje nas na livadi...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Tu se tome nije prigovaralo!!
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
jesam uložio sam, al opet mi đabe kad uspori sve čak i let strijele, drugo da ja ostanem na normalnoj brzini a sve ostalo se uspori, nešto tipa ko PoP:Warrior Within magiji Time wrap :D kad potrošiš sve one pjeske vrijeme se zamrzne a ti rokaš ko blesav :D
Budimo realni. Da vas zmaj proguta u niskom letu to ne bi imalo nikakvog smisla. Ovako si zmajkan malo sleti da protegne noge i da ti pruzi priliku za fair fight. Kako bi uopce ubili zmajkana da ne sleti ako niste strijelac? Igram s lukom 90% vremena i zmajkanu napravim 75% stete prije nego sto sleti, a onda ga finisiram s par strijelica. Ni jedna druga igra nije na takav način oživjela zmajove. Baš djeluju fo ril. Ko pravi su. Najs.= Citat =:
Izvorno postao flander