ez comans ez lyfe
Printable View
ez comans ez lyfe
Dobili su i ds-a i bat-a,al su se sjebali sto su pohlepno osli na aggro tri sa ds-om i enchom.
Dobili wispa i cka gg
sto im to znaci kad nemaju pojma igrat
gg sam reko
Ocito je da su htjeli sto prije zavrsit gejm , vidi se po NP-ovoj odluci da ide na necro ,al ipak mislim da bi mu bkb deset puta bolje pomogao , pogotov u ovoj situaciji gdje rs-ov cijeli lajnap ovisi o velikom combu.
Drugi gejm totalni meh. Baš sam se nadao da će gyro man upat i uzet divine kad ono ništa :(
ez commons ez life hard pussy , suck it quantic fanboys
ez comans ez lyfe, stavio 4 dobio 6
Auf bravo oni , otiso mi jedini rare :(
Sad gledam ovaj 1v1 , svaki takav tourn je uzasno dosadan i nezanimljiv za gledat :( neznam zasto ih rade.
Zato sto ih ne znaju organizirat... trebalo je stavit no powerups (ako to opce ima) i da se igra same hero, do first blooda.
I trebalo je staviti samo neke heroje ne sve, recimo sf, mirana, pudge, TA, magnus i mozda jos koje ne mogu se sjetit
Ne igram i kad dodem na steam imam sve vise i vise dota itema svaki put, kak to funkcionira? Sad sam dobio i neki rare Bloodstone... jel to svi tak dobivaju iste iteme ili?
To su svi dobili kad je igra izasla iz bete.
Btw Dk vs [A]Su finalu, orange treci. Culi ste ovdje to prvi.
Ja se samo nadam da ce zenith sto dalje doc <3, i da ce Alliance negdje u pocetku ispast.
Inace me zivcira sto skoro svaki gejm koji se igra zelim gledat a jednostavno nemam vremena za sve to.
orange treći hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
dojava
[quote=Systematic Reverse]orange treći hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote:ttmwd29r]= Citat =:
Izvorno postao "ProzoЯ":ttmwd29r
?
Mushi faktor pederu.
Dobar je on samo sto on nastavi farmat nakon sto napuni 6 slotova :D
Ako itko gleda Alliance vs Tongfu, vidi se da alliance osvaja turnir.
KAKAV GEJM :pray: :pray:
jeben gejm da al' smor pomalo 20min ispred towera na midu NUTIN HAPPENED
Neznam , meni je jebena ta napetost i trenutak kad cekas ko ce prvi zajebat :D
http://i.imgur.com/YERX4VE.jpg= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Ja se iskreno nadam da ce navi i A biti u finalu , i da ce bit 3-2 za navi.
navi vs ig finale
3-2
al realno mislim da ce biti alliance vs navi
svida mi se international ovegodine, teamovi su puno blize po skillu nego prosle godine. sad jos da groupe stages zavrse da vidim kako sve izgleda :D
Jesu u grupama, ali u playoffsima kinezi rejpaju sve osim Navia i Alliancea.
Tongfu FB , gg 1-1
Bulldog 15 min midas dva bootsa i radiance, 2-0 gg.
Ane, sad gledam dk navi , dk piko OD , timbersawa i drvo :D
nisam gledo dk vs navi, al sam vio game 1 kak je navi guibio i to jako. no cujem da su comebackali se zesce.
jesu?nisu? gledati? ne?