swero, ti od toliko gameova jos nisi skuzio da su mejai i occult situational itemi, tojest samo ako znas da ces dobivat free kilove
Printable View
swero, ti od toliko gameova jos nisi skuzio da su mejai i occult situational itemi, tojest samo ako znas da ces dobivat free kilove
gdje pise da nisam "skuzio" ? sto se tu ima uopce skuziti :D ? "Od toliko gejmova" ajme bozhe.. okani se trollanja :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Naravno da cu si uzeti te iteme dok me ide, build se radi ionako po potrebi, ti to dobro znas stackanjem doran's itema ;)
ne trolam te, nego ti kazem, ti znas otic na mejai u gameovima u kojima te neide, samo potrosis gold.
stackanje dorana je ok, shieldova dosta situational, ali ringovi i bladeovi su ok.
= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ne volim stackati dorane, to je znak da ti nejde i udaljuje te od zeljenog builda.
Rijetko lately kupujem snowball iteme, ovisi sto mi treba ako poberem 2 early killa lagano onda sigurno cu razmisliti o mejai i occult swordu.
:) sad malo GP-a furam i u rankedu, lagano mi postaje second fav champ :D
najdraze mi je sa 2% crit šansom opalit yiu u glavu 2 parlley crita lol
= Citat =:
Izvorno postao hansi
kakav build ides za njega ? :)
i rune / mastery
dok je bio free igro sam ga par puta, rune ja bas i nemam, samo quintove, al imo sam 3 armor pen quinta
mastery 21 0 9
da, ja koristim isto armor penetration red i quint te healt seal, cd reduction blue. (nemam jos sve bas , moram kupit)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Probao sam i 20 % crit chance i sve na crit damage, ali ovo je najpouzdanije od early do late gejma, ne udara toliko jako kasnije ali ima prednosti u drugim podrucjima i lakse je graditi iteme.
Baš samnjega mislio kupiti.. Kakav build koristite? Ja sam nekakv crit build gradio na njemu dok je bio f2p..
stackanje avarice bladeova i nije bas neki super build, to inache vecina ljudi radi. Cijena koju platis za njega ne vrati ti se do 25 minute.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Mozda i nije prelos taj build sa full critical damage runama.
Ako imas full critical chance rune onda forsiraj infinity edge sto prije. Al nakon toga trebat ce ti nesto armor penetration itema.
Ja igram Gpa:
Mastery: 21 0 9
rune: armor penetration red, armor penetration purple, hp / armor yellow, magic ress / cd reduction blue
Itemi : startam sa Sapphire Crystal + health,mana potion -> napravim Sheen
Mercury Boots, Infinity Edge,Trinity Force, Atma's Impaler, Bloodthirster ili neki item po potrebi.
gangplank je beskoristan protiv bilo kog s mozgom, ili ako si na lejnu s sionom/taricom.
problem je sta mu skilovi imaju nula sinergije, a jedini dmg spell mu je parrrley..rekli su i sami da ce ubrzo remake gpa.
ult mu je gg.
Eh ne znam sad dal da ga kupim.. Vjerojatno ću Tarica i Gragija.
GP ide solo lane , mid, top whatever :) ako ne fida early game kasnije je jako dobar champ koji ima odlican damage, cc ulti za kojeg mislis da ne radi mnogo ali radi ao su svi 5 unutar njega i borba traje, ima odlican heal + cleanse koji te brzo vraca u borbu da podjelis jos par parrleya u njihove glave.= Citat =:
Izvorno postao Norther
I nisam spomenuo lane control i deny experienca i golda protivnicima.
Ma uzmi si death gp-a , barem je on zabavan champ= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Imaš pravo... Uvijek idem za onima koji su zabavni, a i lik je gusar!!! :D
Al uzet ću i gej Tarica.
:D bas cu probat taj build
^
sada kada imam IP Boostove nesto ne pobjedujem. 4 matcha i u svakom matchu barem 1 leaver/afker
Nekužim video ugl garen spin pre iritantan zvuk -.-
http://www.leekspin.com/
mozda sad shvatis
ali neces.
liotuma <3
hmm nesto kao chickenonaraft.com :P
Ulazim u igru kada on 750 queue zatim palo na 200 i sada stoji na 48 xD
ahahaha xD= Citat =:
Izvorno postao bgjkjkj eu
Koji WIN!
Baš su glupost napravili su ovim queu-om. Toliko nisam trebao čekat za ulazak u igru ni u nekim mmoima koji su imali toliko hypa da bi se cijeli internet htio spojit u istom trenutku. -.-
position in queue: 2318
wait time 3h
woo :P
ugl isao sam se loginati jer sam izgubio sve IPove zaradene dosad nakon wina. sad docekati ulaz
Ocito da ga nisi puno igrao jer gp nije samo parrley lik(ljudi podcjenjuju njegov melee dmg). Na ranked sam znao pobit 2-3 ljudi samo s melee critovima +ako imas lifesteal neboj se ni tenkova. Da bi bio efikasan kao gp moras dosta farmat stoga kad ti ulti malo ojaca neboj se koristit ga na 2-3 kolone miniona ja tako radim i nikada dosada nisam bio ne nafidan. Pitaj Sweru :P= Citat =:
Izvorno postao Norther
Treba ti bar 1 do 2 early game killa po mogucnosti cuvaj Q ako imas tupavog lane partnera tako da mu uzmes kill ako neigras ranked. Jer ce ti trebat sve moguce pare dok nezablistas. Osobno mislim ako naprave remake Gpa samo ce ga sjebat jer je savrsen ovakav kakav je...Tko nevoli passive gameplay napocetku neka uzme Xin Zhaoa ili Garena.(jos bolje ako igras s oboicom nadji frenda daj mu garena nek uzme spin ti uzmi q sa xinom uzivaj fb 99.9% uz exaust i ignite=) 9-10 puta sam napravio FB tako ravno iz busha
Ima netko ikakve savjete za twitcha?
Uzeo sam ga jučer i nekako je razočaravajuće slab, niti ima neki burst koji može iskoristiti nako stealtha niti može preživjeti dugo nakon što postane vidljiv
ima on jak damage, al nije to stari twitch s attack speedom nažalost...
Uglavnom. Kada iskočiš nekoga ubiti, nemoj odmah bacati slow i E
E prvo nastackaj i puno će ljudi misliti da ima dosta HPa, al E skill na lvl 5 ima skoro pa 800 damagea. Zove se i kill switch. Kada dovoljno spustiš lika, samo odigraj skill. Twitch ti sada teško solira, tako da u teamfightovima se moraš dobro pozicionirati.Samo je problem što više nema nikakav survivability. Prije si mu stavio bloodthirstera i mogao je kolko tolko se boriti, sad te prvog focusaju i pojedu te.
Moja preporuka ti je da pustiš likove da ti dođu do towera
stani iza njih
skoči van
nakon 2-3 udarca W odigraj za slow
lupaj lupac
i onda nakon 6 udaraca mislim da bi mogao ubiti s E skillom skoro sve kaj se kreće...
:pray:
:pray:
Ovo je od istog lika:
SPIN TO WIN!
TILL THEY DIE!
IF YA JUSTICE THEY WILL CRY
SPIN TO WIN!
ACE EM' ALL
JUST ONE SILENCE AND THEY'LL FALL
Uzeo Malphita, definitivno jedan od boljih champova, ult mu je prejeben, jos ako su vecina protivnika melee dps onda mu nema kraja.