Sta te briga
Printable View
Sta te briga
Šta mene briga šta tebe briga?
E, bičam po sebi jer se uopće ne učim za kolokvij sutra. Koji kok? B(
koji područje se piše?
Epistemologija. Čak ni nije toliko nezanimljivo, ne znam zakaj ne učim. Ono B(
Sta je to kolokvij?
To je fora jer si na nekom faksu koji tlači? ;D ;(
ovaj podforum nema moda
i ne treba mu
kome?
Prakticniji nacin da se kaze "Ne zanima nas :(" je preko komande !str1k3r
That will never get old, will it?
To be honest:
Point taken.
Bičam po glupom Linuxu. Do sada sam bio 100% ubjeđen kako je Windows smeće no nakon sranja kroz koje sam večeras prošao, sada sam siguran da je Linux smeće nad smećima. Zašto? Naime, jednostavna opcija 'Login without password' je manje-više ujebala Linux i izbrisala sve što je bilo na laptopu. :/ 'Bem ti sunce i Linux :(
ETOTI ETOTI
@Sgt. Bull
Related:
Vražiji Vegeta i njegov galic gun stalno mi interrupta kamehamehanje. Još da mi ljeva gljiva nije pokidana možda bi ga i mogo pobjedit.
To one ljubistačne zrake? Meni to preawsom.
Ljubičasta je boja pobjede.
Svi dani u tjednu u skoli 7 sati, petkom 8. :-x
sta se to igra? xD= Citat =:
Izvorno postao Xero
Bičam po jebenim servisima/developerima poput ijji, aeria i frogstera. Biti toliko retardiran, pa bez nadzora je nevjerojatno. Za vrijeme pravljenja account servisa (a i ostalih stvari,al ponajviše ovog), kao da su dali retardiranim radioaktivnim vijetnamcima da programiraju... Evo,za primjer, frogster je prošle godine (tek sad ponovno koristim njihov sustav) promijenio sustav passworda tako da svi moraju sadržavat velko slovo i broj,a oni koji su registrirani prije tog moraju tražiti novi password. E,al pazi kvake. Da bih tražio novi,moram otić u svoj account, a u kojeg ne mogu zato što mi password blokiran zato što sam registriran prije... A ako tražim na Zaboravljeni pass,onda mi kaže da mi je email adresa blokirana zbog sigurnosnih razloga... :hangin:
Zatim i subscribanje na igre kod njih... Iako su sve besplatne,svejedno se moraš subscribat na njih. I to ne bilo kako,neg onda moraš čekat da se to odobri -.-... onak,koji jebeni kurac...
Ijji je daleko najgora usluga ikad. To se ni ne može postići maloumnošću, oni se trude svim silama bit što gori... Zajebat na svakom mogućem koraku, i čak ni ne pokušat ništa ispravit,nego tjeraju dalje po istom, i još više zajebu, to je koma...
dragon ball z budokai tenkaichi 3= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
bt3 je najbolja dbz igra ikad
hejtam zvake five,jebeno su predobre,a 10 su kuna :@@@@
sakaju ko kurac
Rulaju bogove five žvake.
da,samo sto su kod vas puno jeftinije nego kod nas lol
Užasne su, skupe, i kratko traju (što je zapravo kod ovih dobra stvar, jer su prokleto užasnog okusa).
lol@grim,crvene i plave ne traju dugo,al zelene zato jesu,po 2 sata mi traju,i isto su kao da uzmem 2 komada recimo crnog airwavesa :/
bicam po kenyiu,odfakao me na fbu,tocnije na chatu
FFFFUUUUU
EDIT:zanemarite ovo iznad ^^
lol e :D
Meni one plave imaju okusa cijeli dan, za razliku od winterfresha i orbita i slicnih shitova koji mi za 15min odu O.o
1.Five je jebeno dobar osim onog gej crvenog
2.Trebaju spustit cijenu :(
crveni je faggy,za to imam orbit
ko normalan oce hebene lubenice osjetit pod zvakama koji dizu ph vrijednost :7
Lubenice <3 TO mi najdrazi okus...
bičam po mmo igrama koje imaju update od 1 gb tipa world of tanks,lotro,league of legends
Bičam po tome što neki ljudi traže jebeni popis sta treba kupit i onda kupe nes totalno drugacije i nepotrebno, a ono sto treba to ne kupe.. Da budem precizniji..
Popis:
2 duge majice -> Dobio sam 2 kratke majice koje cu jednom nosit i nikad vise ne obuc, gg, izlika "Ah, pa to ce ti trebat sad za ljeto.."
Jana(bez jagoda) i 2x cocacole od 0,5l -> Dobio janu od jagode(aj pa bar nisam alergican toliko na jagodu da instant bljujem cim pomirisim a kamoli da popijem to..) i 1 cocacolu od 2l(sta cu ja sad nosarat 2kg tesku cocacolu koja ce mi btw. zauzet svo mjesto u jbnom ruksaku..)
Putna torba -> Nisam dobio, razlog: "Imas ruksak ovaj za skolu." *clap clap*
Kupaće i kratke hlače -> Nisam dobio, razlog: "Padat ce kisa, necete se kupat" sva sreća pa ne postoje unutarnji bazeni..
..........
Koliko me zivcira to, svake godine bude isto i svake godine izlika "Pa nisam ti imala kad/gdje kupit" A uvijek kazem bar 3 tjedna prije sta treba, i uvijek je "ma to cemo sutra otic i kupit sta treba"
Sutra se moram dizat u 3 ujutro, u 4 ujutro krenut tak da bi u 5 ujutro stigo u Arkad kupit sta mi jos treba.. Pa trcat na vlak..
Da idem na 3 dana il nest, neb nist reko, al na 2 tjedna i ovak nest.. -..-"""
reci mi da si retardiran i da si zato sam nemoš proć kupit te pičkarije :D
Mogu..
Ali problem je predstojeci..
Imam dost puno brace i sestara i svima te ekskurzije pocinju u isto vrijeme, onda dok svi navalimo da idemo, kaze stara "dajte popis i ja cu vam kupit kaj treba.." Pa onda tak ispadne... Kad sam shvatio da ce to tak bit s tim popisom(jucer) sam se dogovorio s frendom da odemo kupit to, onda smo na kraju zakasnili na autobus tak da nist od toga >_>