i ja bi volio baciti koji game pa ako si za :) dodaj me na gareni =====>>>> Critical_pwnage= Citat =:
Izvorno postao vivi
tya sys :) lovin' ya
Printable View
i ja bi volio baciti koji game pa ako si za :) dodaj me na gareni =====>>>> Critical_pwnage= Citat =:
Izvorno postao vivi
tya sys :) lovin' ya
kad to čudo izlazi i ko ga izdaje(nije baš da mi važno, al me čist zanima)?
sys oce li biti keyeva?
I btw Lord Ragnarok aka m4c4n999 trazi da jedan isto dobi ako moze.
ja sam se javio prije vas(sam da sys ima u umu) :D
Who knows..
xTLgQbYV ... re=related
na ovom videu jel to kroba ima bf? xD
Ne, to je Messerschmids Reaver..
btw ovaj prvi spell sto popije je toliko iritantan u pm..
Spell je od skroz novog heroja (Puppet Master)
kul, nabavi mi key :D
btw sys ja suxam itd. te jel mi mozes rec il nac requirements od igre?ja malo googlao i nista -.-
Nezna se tocno, ali brijem da moras imat malo jaci komp..
Šta mislite, jeli bezžično 128/64 (Down/Up) KBPS dovljno za jednu normalnu ne laggersku bitku?
Vjerojatno nije. A 256/128?
I pri tome Ping ne ide ispod 260.
mislim da ti je dosta i prva, ali nisam siguran.
jer dota se mogla igrati i sa modemom (56k) G_G
Ide k'o po loju, samo me treba tunnelirati, inače bez tunnela svi imaju laggove zbog mene.
Sada sam nabacio jednu 5v5 (točnije 4v5) i bio sam najbolji u svojoj ekipi, treće mjesto, od toga prva dva mjesta su protivnici, i bio sam najveći level. ^^
Bio je play, ja Axe, Slardar (leave), Deviour Knight, Windrunnerica i Balanar. Knight voli bježati čim vidi neprijatelja, Balanar voli ići sam (1v5), te krasti killove i iteme svakome, Wind voli braniti, pa ja morao sâm napadati.
Protiv Vangefula, Taurena Chiefa, običnog Taurena, Thidetundera i Gondara.
Na kraju su nas zabili, ali je fajt bio dosta dobar.
Naša ekipa po herojama je dobra, ali njihova...
Uletiš Tauren Chief ti zabije stun, stojiš dok te lupaju, taman se otrijezniš od stuna, drugi Tauren ti baci stun i wall, pa nemaš kuda bježati. opet se otrijezniš, nemaš HP-a, tražiš izlaz, taman ga nađeš i pođeš bježati, Tidehunter lupi ulti stun, pa te svi okruže. Imaš dobru regeneraciju i puno HP-a (ja - Axe), i taman se opet otrijezniš, ravnicom kreneš bježati, pa te Vangeful Spirit zamjeni svojim ultijem, pa si opet među njima, a njihovi cooldowni puni, jovo na novo, samo ti bez HP-a...
A svemu tome kumuje Gondar sa svojim kritikalnima, šurikenima i svojim scouteom.
xD imba team. btw imena fulas :) nije Deviour Knight nego dragon knight aka davion. onda vengefull a ne vangeful i drugi tauren je earhtshaker, a thidetunder je tidehunter -.-
ej KI KI je si ti aktivan na gareni mislim jesi mi prihvatio pozivnicu za frenda da bacimo game????
Ma znam. :D :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Ajte vi nazad u Srbiju o:
al sam UI igre je totalno warcraft starcraft wannabe!
http://radius.server.drivehq.com/w3m.cab
CryptLord (buba) mi je najjači. In the Blizzard games don't have buggs. :rotfl:
A i DrAdlord je... :rotfl:
nice upload, ty :D= Citat =:
Izvorno postao C
Ovako imam problema s Garenom.Kad se idem loginati izbaci mi poruku server connection failed...probao sam sve servere skinio garenu ponovo re-installiro ju nekiuh 5-6 puta al nista.PLS help! :cry: :cry:
Mislim da je to T-coma.
Naime meni, i jos 2 frenda cijeli dan il neki portovi vezani uz LAN ne sljakaju il nes. Uglavnom i Hamachiju i Gareni treba uzasno dugo da se logina. Zatim na Hamachiu kad pingamo jedni druge imamo pingove izmedju 600 i 1000 jednom cak i 2000. A na Gareni se nemozemo tunnelat. Znaci svako igranje preko programa koji simulira LAN nam je otislo uzalud. Dok npr. Wolfenstein:Enemy Territory ili Heroes of Newerth mozmeo fino igrat prek neta sa lijepim pingom od 40-60.
moras na internetu trazit koje portove koristi garena pa onda uc u set up od modema i tamo ic port forwarding i otvorit sve portove koji trebaju da bi garena normalno radila!
sys, nabavio sam si key... ;)
koji ti je nick da te dodam?
Systematic, ogog
btw imas topic o HoN-u u "Gaming opcenito"
dodji spammat sa nama :gitara:
dodaj i ti mene... ;)
Athelas mi je nick...
Ja sam napravio novi acc, jer svi misle da su brojevi noobovi.
Sada mi je nick "ZEX", točnije "ZE|c00ff0000X", pa tko hoće neka me doda.
I da, evo jedan replay, 5v5, do kaja 4v4, bio sam s Ursom. Prije toga nisam igrao mjesec i pol DoA-u, i evo gac, svečano otvorenje. :D
Što se tiče itema, Ursu sam malo proučio, i s njime nisa trebao ni uzimati str +3×2 z Bracer i sl. Išao sam prema položajima i radnji odvijanja s itemima.
Na početku ide ring of regeneration, i ring of protection, ali eto, budete sve vidili u mojem replay-u.
To što sam malo smotan dok igram je druga priča, i većinom nam je laggalo. Prvi je izašo iz igre, drugog je izbacilo, i tako, u glavnom bili smo bolji, iako smo izgubili.
Priča ide, ja na početku pijuckao kavicu uz jutarnju DotA-u pa me malo napucavali, i ja bio 3 level kada su ovi ili 6. Otišo do šumice, nabrijao se, izletio i nitko samnom nije mogao na 1v1. Uvijek su me ubijali 1v4, i većinom zbog lagga. I ova jedan save-ao replay, kada sa bio 10 level i sam ubio Rosa, tako da su njubasti. U glavnom, riješava sa svih u 10 poteza, iako su imali wind walk, nisu stizali. Jedino mi je Sve bio zanimljiv, ali i njega 1v1 zabijem bez problema.
Pogledajte replay i naučine nešo od mene (LOL!).
Dobri stari Ursa.
Za sada specijalno znam igrati s Sand Kingom i Ursom. Za ove druge sam samo mislio da znam s njima igrati. :oops:
Download:
http://www.2shared.com/file/7510343/7cc1934d/Ursa.html
I replay je za njnoviju verziju W3-a, točnije s najnovijem patchem, ne znam dali radi na prošlim verzijama.
cek, sta neko jos igra dotu otkako je izasao hon? xD
ovo je prvi put da nisam pokrenuo wc3 vec mjesec dana (izuzetak kada sam na moru)
šta se još igra HoN? :D
meni i jedno i druga sad više saka :/ taman sam presto s dotom pa HoN izašo koji je ono ista dota samo što možeš još više popizdit, a nema techija i još nekih heroja... tak da ono tjedan dana me držo i bb
same here xd= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
(osim moje poznate velike pauze od GODINU DANA) ^.^