pa što mene ne invitas u3x3 ? ^^= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
OT:Zasto su to napravili to sve ima u tutorialima
Printable View
pa što mene ne invitas u3x3 ? ^^= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
OT:Zasto su to napravili to sve ima u tutorialima
Samo zato da bi ti nekoga prosvijetlio. Mislim samo tako nije da znam ili nesto
http://eu.leagueoflegends.com/news/10-w ... ost-europe
= Citat =:
Summoners!
Recently, the quality of service that you have experienced on the PvP.net platform has not been up to the standard that we here at Riot Games strive to maintain. We know that the chat and matchmaking issues that you have been experiencing – particularly this past weekend – can cause disruptions to your regular playing schedule, and we understand how frustrating that can be.
We are working as quickly as we can to resolve these issues and restore the level of service that you expect. We understand that these are serious problems that have a negative impact on your ability to play and enjoy League of Legends. In order to compensate all of you in the short term, we will be crediting a 10 Win IP Boost to everyone who played in the last thirty days. The boosts may take up to 7 days to completely distribute, so if you don’t get yours right away, please be patient. It’s coming; it just takes some time to hand out all of those boosts!
In addition to the boost, we have a comprehensive plan of attack that we hope will ultimately lead to a permanent solution. Stay tuned for more details, soon!
Pošteno.
Program za replay opciju u lolu. Nema puno opcija ali bolje išta nego ništa :)
http://www.leaguereplays.com/
nije mi jasno nesto, mozda da samo meni :D
znaci, sami su rekli da europa ima vise igraca nego NA...zasto se onda malo ne bi fokusirali na EU i rjesili sve probleme, umjesto da se fokusiraju na NA koji je 20 puta stabilniji od eu.
inace, gragasa cu mozda uzet...opinions ?
Zabavan je ali nerfali su ga... Q mu je beskoristan nakon 4 lvla... E i R su megaosm skillovi, a W te drži u laneu kolko oš.
Prije bi ga svako toliko i vidio u gejmu. Nakon tog nerfa vise ga se ne vida. Barem ja u zadnjih 50 partija nisam vidio nijednog gragasa.
Ista stvar i s Twitchom, vidio sam možda jednog u zadnjih mjesec i pol.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Nadam se da ću barem ovaj bost dobiti, onaj sa NA još nije stigao:(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hmm 10 IP Boosta :P Mozda si usparam za Maokaia, Twicha ili mozda cak Renektona(Nasusov brat ftw)
Pazite ovo, igram ranked partiju u kojoj se ashe i nasus svađaju ko ce uzet mid i završi time da ashe namjerno feeda neprijateljski tim! :pray:
Pomrcina uma..
Kako je Alistar zabavan!! :pray:
FREAK OUT!
http://www.deviantart.com/download/1..._glodefunk.jpg
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
Dali se dobije format koji se može staviti na youtube?= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Ot:kupio katu 2 ownagea za redom
olee
@death by sexy sada cu snimiti kata-vidio s ovim programom ,hočeš li igrati ?
Opet zeza lol... Ništa onda KICO.
Gle čuda chat na eu opet ne radi .... :? :? :?
EDIT: ajmo jos malo pricekat mozda proradi
EDIT još jednom : evo čini mi se da radi ali ne vidim nikoga online
Naviknuo sam se na Maokaijev stil i sad mi dosta dobro ide :>
Nije mi žao što sam ga kupio.
Nema pre veliki dmg tako da je Obavezno imati ap rune za njega
Apsolutno se ne slažem. Uopće ne gradim AP na njemu, a imam dovoljan damage output, više nego što sam ikad imao sa Shenom.
Ali namjeravam svakako koristiti Magic Pen reds.
nisam ni pogledao spotlight do kraja niti nista samo bubam xD
pogledajte ovo LOL
5Gyxaeeo ... re=relatedS :pray: :rotfl:
i ovo
p2x2Wj2Q ... re=relatedS :pray: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
kupio gragasa, q je nerfan ?
jos uvijek radi jeben dmg ;D
5 ownagea za redom s katom rulla zenska
sada cu probati
atack speed kata nadam se da nece bti manje od 8 killova...
Iz nekog razloga ne mogu inviteati nikoga u arranged timove, onaj prozor gdje se to sređuje uopće nema nikakvih dugmadi osim onog za izlaz -.-
Sa ovim queue servisom, sve su pogoršali. Navečer moram čekati i po sat vremena. Chat i dalje neradi... :/
Here are this week's free champions:
Week 33 (this week):
Cho’gath
Kassadin
Ryze
Soraka
Teemo
Tristana
Veigar
Gragas
Mordekaiser
Irelia
soraka i irelia, njih cu probat ^^
oh wait, necu, opet su sjebali server.
irelja
jes
mordea taman kupio..
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:ja nevjerujem jebote svevisnji....ti sve igras kao dmg....daj nauci klase kako spada= Citat =:
Izvorno postao KICO123
ja stvarno moram prestat gledat ovu temu kako da maknem ovo iz "vasih postova" neki ljudi su prejebenotupavi
Benan je na tjedan dana, tako da imaš "lufta".
Aww nisi trebao :P salim se= Citat =:
Izvorno postao The Boz
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Attack speed Katarina bi bio totalni fail, nije ti ona autoattacker.
Ili ju igras AP ( najbolji nacin - rylai, mejai, onaj sesir, pa jos neki item zavisno po potrebi )
ili AD ( bloodthirsters, occult sword ... )
a mozes i mjesat jedno i drugo te stavit hybrid item Hextech Gunblade koji je dosta koristan za Katu.
Uzet cu si Jarvana, totalno me zanimaju takvi champovi te vec imam Garena i Xina :D
Demacia !!!!