PMS?
I sto uopce radi izvan kuhinje?
Printable View
PMS?
I sto uopce radi izvan kuhinje?
Ženama je mjesto u kuhinji!
:((trebao sam joj to reći, još da sam imao hrabrosti)
Kako možeš bit ovisan o Borderlandsu i imat curu u isto vrijeme?
Eeee stari,tako to pocinje....neces se ni snaci a vec ces gledati filmove s njom protiv svoje volje samo zato sto se njoj svidjaju
Sve se može kad se hoće? :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
To bi ti i ja napravio :)
Moraš koji put učit, a ne igrat cijelo vrijeme.
Pa padni godinu :)
Kameleon, imam sexy brit naglasak. :D
@xarabas - ima skoro pa isti ukus za filmove kao i ja, tako da nema beda
@mirko - ne želim zamišljati što bi bilo da si mi ti cura, ne, nikako, zapravo nemoguće :(
Pa da, ja sam vam kao cura.
Samo što se ne šminkam...osim nekada...
Usput, nemaš dozvolu to ponoviti, inače će ti cura misteriozno doznati da si rekao da joj je mjesto u kuhinji :D
POSLAĆU JOJ LINK NA OVAJ FORUM EHEHEHHEHEHE
Ma ti si car.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nego, navuci đevojku na Borderlands, pa ćemo vidjet ko će kome struju ištekavat.
Stiglo mi rjesenje za besplatni prijevoz do faksa...konacno :)
Sad mi frend preko telefona rekao da sam dobio 5 iz dioničarstva :friends:
Sad imam 2 dvojke iz latinskog. \o/
Ukurac.
Za 10 dana jedinice pisu ispravak pa se vjerovatno ubacim.
Kako možeš latinski fejlati? Dude, remember the rule of cool koje dolazi sa latinskim. :)
I nije toliko strašno osim ako nemaš nekog fuhrer profesora kao što smo mi imali.
Urodena mrznja prema talijanskome, a latinski je neodoljivo identican istome.
Barem sam deklinacije imao ispravne, rijeci su me opet zajebale. >_>
Sa druge strane, moglo je i gore.
Ispada da bolje znam jezike koje sam samouko naucio nego ono sto sam ucio od nekoga.
Izuzev talijanskog. Njega samo mrzim.
Eh, i vise se bojim führer materi.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/10/28/0554006.html
Koji car, nevjerojatno. :pray: :pray:
Spoznao sam da imamo vjerovatno najretardiranije profesore u državi(nisu svi ali dobar dio) i da je cijeli razred dobio jedan iz radioničkih vježbi, jer nitko nije donio vježbe sa prakse, za koje nismo ni znali da ih trebamo imati, i onda dođu i uvjeravaju nas da su nam rekli i da je to naša krivica...
Osim toga tjedan je bio prilično ok, prijavio sam se na školu animacije, i tako to :D
Konačno završio projekt iz jednog kolegija...*proud*
Ja svoj tek počinjem. Zadaci sa signalima i sustavima koje treba riješiti uz pomoć MATLAB-a ili nečeg sličnog.
Nama je pola razreda prvi tjedan škole dobilo četiri sata neopravdano iz radioničkih, jer su došli u kratkim hlačama na sat. ^^= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Spoznao sam da ne postoji ništa, ali NIŠTA gore od toga kad si jebeno napižđen i dereš se i valjdaš po krevetu i onda odjednom udariš rukom po zidu iz sve snage i sjebeš prst, pa si onda, ako je to moguće, još više napižđen i mogo bi ubit nekog.
Dok ovo pišem bijes mi se vraća. Moram se iskalit na nećemu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Spoznao sam da ne radim do utorka. Živjela sloboda! Ale, ale, ale! Život je neopisivo lijep na momente... 8)
Drugi put udri glavom, dobro plasiran udarac te rješava svih muka!
A mene nećeš prokomentirat... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Evo ja ću:
Spozno sam da je napaljeni medo a.k.a h3@dhunt3r kul. Jesi sad sretan ?
Isusesuse i on. Samo malo tandrčem po tipkalu. Nisam sretan. Gladan sam i ode sad jest. Pozdrav 8)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Spoznah da sam [ponovno]Sdošao do magične brojke od 1000 postova u GMK, nakon čega po običaju slijedi apstinencija od postanja u navedenom podforumu na neodređeno vrijeme. Onak, dok izdržim, tek toliko da bar malo smanjim postotak spama među mojim postovima.
Cya u nekom drugom podforumu. :P
To i dalje ne mjenja cinjenicu da si peder.
Spoznah da je PunkBuster u ET-u smijesan koliko je lame.