Na brzaka sam pisao, tifeler. :(
Aragonian.
Printable View
Na brzaka sam pisao, tifeler. :(
Aragonian.
ja igram trenutno AC2 iz nekog nepoznatog razloga se ne mogu skinuti sa igre...
po meni igra u TOP5 ikada napravljenih
Onda se očito nisi naigrao dobrih igara.
ajde reci tri/četiri igre koje su bolje. :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Cpt. Obvious officially declares: Pwned!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bilo koja bez Ubijevog DRM-a. :)= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Morrowind, the Witcher, Dragon Age: Origins= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
ocemo jos ili?
Bez spama molim. Ova tema ima drugu svrhu, a rasprave koja je igra bolja od koje ostavite za druge topice. Da ne moram davati opomene.
kak ste vi smjesni LOL
ja sam naveo da je MENI u TOP5 a ne VAMA...
fucka mi se za morrowind i dragon age kad inace ne volim takve igre
Morrowind igram i nije bolji od AC 2, a "The Witcher" je tu negdi
daj šuti boga ti.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Zelis pokupit ban na duze razdoblje? Osim sto spamas po topicu, meni se nades govoriti nest i vrijedat me. Imas opomenu i jos jedan ispad i letis s foruma.
Dalje nastavite s temom topica. Osim ako netko se zeli pridruziti kolegi.
Prešli smo 2 kampanje u L4D2S- ja, Grim i njegov frend. Ludnica je igra, još ću se navući na MP :D
Osim toga igram i Disciples 3, čist dobra igra kad se navikneš. Nema niti blizu šarma i atmosfere kao dvojka, ali ajde...
Bioshock po prvi put.
Vgg je zasad.
This, doduše meni je drugi pokušaj. Prvi puta sam prešao samo Medical Bay pa sam odustao iz neodređenih razloga....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja sam sada u Fort Frolic.
Jedino mi nije jasno zašto je igra dobila i etiketu horrora jer sam se osobno scimao jednom, eventualno dva puta.
Da, igra ima light, gotovo comical pristup hororru, kao da etiketiraš Burtonovog Bubimira kao horror. Ono ne baš slično, ali c'mon kome sliceri nisu presmiješni sa svojom 50's spikom...
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jel ima nekih koje su ti najbolje?
Sad sam skoro procitao Night Falls on Sentinel i svidja mi se.
Ja se sad bacam na pronalazenje The wolf Queen sva cetiri djela i 36 Lessons of Vivec (imam da umrem dok ne nadjem svih 36 knjiga al to je duh)
a kolko su dugačke te knjige?
Jedna knjiga ima 10-30 stranica, a tucet knjiga je povezan, pa dode i do 300 stranica, ali nisu onako u pravome smislu stranice. :)
ali šta je,je,ima materijala za čitanje.
EDIT: Abeceda za Barbare :rotfl:
Afere Čarobnjaka :rotfl:
Nemojte me jebat, sad još budem i MOrrowind opet instaliro. Samo da napomenem ja i Bartuc smo toliki frikovi da smo isprintali karte Vvardenfella i snalazili se čisto pomoću toga isprintanoga. Doduše ja sam imao samo cijelu kartu na a4 formatu, ali je i Bartuc imao sve i uvezeno i uknjiženo. :)
Pozz, Bartuc. :D
A ono, korisno jeste. :)
Mozda bi bilo bolje da prebacimo razgovor o Morrowindu u pripadajucu temu, kay?
euro truck sim,half life 2
Redoran Cooking Secrets :pray:
Ta mi nije puno pomogla u RL RP :D
de ko da je to neka fora, evo sad pokraj mene leži isprintana karta Cyrodiila, imo sam i Vvanderfella kad sam igro morrowind (iak bih opet mogo isprintat,opet sam krenio).. i kad sam igro fallout3 sam imo isprintano.. :P i stari me svaki put pita šta je to. kad sam igro fallout3 išo sam na maturalac u španj. pa je mislio da je to neka karta lloreta.. a sad me za cyrodiil pito jel to pašman (pošto idem s ekipom tamo na more) xD= Citat =:
Izvorno postao Feanor
:rotfl: :rotfl:
trebao bi dati ćali jedan sightseeing po Vvanderfellu da se nagleda malo svijeta,kao
mi što smo se naputovali i svega nagledali
Ako imas tu mapu Vvanderfella,mogao bi mi je pp-ati maybee? :) .Heck.Citajuci vase postove opet mi se rade kvestovi za Imperiju :) .
Freedom Force.
Ne znam kad sam zadnji put igrao nešto s ovoliko šarma. Valjda ne od NOLF-a.
Kul retro atmosfera u stilu cheesy američkih stripova o superjunacima. Zakon.
LEGO Harry Potter
Nezasluzeno nespominjan. Brijem da cu tu igru iducu recenzirati....
Također LEGO Harry Potter... i Dragon Age Origins.