Meni je puno gore igrati sa ljudima iz naše regije, nego s Britancima. Barem sam stekao takva iskustva u WoWu...
Printable View
Meni je puno gore igrati sa ljudima iz naše regije, nego s Britancima. Barem sam stekao takva iskustva u WoWu...
Ovo je bio najbolji server što se tiče igrača, retardluk je bio minimalan. Ne znam kako je danas.
onaj ressurection sto dobijes lika na lvl 80 je samo privremeno, na odredjeno vrijeme jel?
btw, juce sam kupio WOTLK i Catu, nakon dugo vremena neigranja (2 godine), stao sam na lvl 70 sa mojim mageom. planiram za nekih mjesec dana pocet igrat
Ne, imaš lvl 80 lika dok ga ne obrišeš. I dobiješ besplatno 7 dana igre.
Btw zašto si kupio Catu ako je možeš dobit besplatno aktiviranjem scrolla?
bas, sjebo si se ako si to kupio, jer s ovim scrollom ti se dzabe upgrade igra sve do cate..ne razumijem sta ti znaci privremeno, lik ti zauvijek ostane upgradean, mozes s njim igrat normalno, levelat ga dalje itd...
a odakle mi scroll? jel mi to ne mora netko poslat invite?
nego, kako moze biti posteno da netko odma dobije lika lvl 80, a netko je za njega platio masne pare da ga dogura do tog lvl (mislim na bonove i kupnju igara)?
Nije pošteno, davno je WoW po tom pitanju otišao u kurac.
Mogao si pitat za scroll na 4chanu, pošalju ti za 2 minute. Ili možeš sačekat s aktivacijom dok ne iziđe Pandaria, onda ćeš sa skrolom dobit besplatnu Pandariu.
nakon sto sam kupio WOTLK i Catu, aktivirao sam samo WOTLK i nisam htio aktivirat Catu jer imam 10 dana free nakon aktivacije WOTLKA. mislio sam nakon sto iskoristim tih 10 dana, aktivirat catu pa dobit jos 10 dana :) tako imam skoro mjesec bespla.
Za 138 kn sam kupio WOTLK, Catu i dobio podlogu WOW za miša koja je sama koštala 119 kn.
Kolekcionar sam, tako da volim kutije imat na polici.
nego, bas me šokirao Blizzard s tim "poklanjanjem" lika na lvl 80 :O
Poklanjali su i mountove i titlove koji su trebali bit unikatni pa su ih svi furali. Ja sam odustao nakon ovih tjedan dana, ne sviđaju mi se gameplay promjene (ajd, bar je sad lako levelirat healera, za 3 dana sam došao do 37 levela, za što ti je prije trebalo tjedan dana ako si sam). I ne sviđa mi se kako je guild sustav uništio community, sad je cijeli server u 3-4 velike gilde dok su one manje od dvadesetak članova totalno izumrle (da ne spominjem kako te stalno spamaju JOIN GUILD PLS) . Šteta.
Dabl post.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Nije ni jedan, sve se raspalo. Argent Dawn je najaktivniji server.
Šta to nije bilo samo jedan kratak period? Istina, bumpaju te na sve ekspanzije i inače, ali samo za 7 dana koliko ti Scroll daje. Nakon toga se vraćaš na svoj stari status.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
e pa to i ja pitam jel to na samo 7 dana ili zauvijek?
Zauvijek ti ostane, što pričaš ti Arby? Meni je isteklo 7 dana i još uvijek mi je product level Cataclysm.
Ne znam. Koliko sam ja čuo to je bila akcija koja je kratko trajala tijekom koje su accounti trajno updejtani na Catu, a to sada više ne važi i stvar je samo privremena dok ti traje 7 dana koje ti Scroll daje. Onda sam valjda krivo čuo, moj bed.
za stalno je, privremena akcija je bila da ukoliko osoba koju si rezurekto uplati bon ti dobijes spectral mounta.
jbt kontam da su ovi sto su potrosili brdo love na wow popizdili na tu odluku da se "dijele" leveli
zasto? nije levelanje kao nekada, puno puno brze je danas, pogotvo ako levelas tanka ili hilera. Tom akcijom se također vratilo dosta igraca, makar na 7 dana :)
Levelanje 1-60 je sad zapravo i previše brzo. Sjećam se kad sam zaigrao malo nakon Cate kad si, ako slučajno zalomiš 1-2 dungeona, praktički preskakao zone što se tiče levela.
Zato što levelanje nije više gušt, cilj je što prije doći do max lvla, da ima način za preskočit sve to levelanje mislim da bi velika većina i preskakala isto.
Nisam igra otkad je uveden ovi novi scroll, al nisam do sad čua da se neko žali na instant lvl 80 lika (što nije 85?), to je zapravo od svega i najbolje :), jer ipak je to namjenjeno starim igračima, ne novim.
Ja sam se samo prebacio na drugi server. I izgubio pravo na instant level. Ionako sam samo htio vidjet nove rase i zone.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
meni levelanje i je najzanimljivije. zato kad sam dosao do lvl 70 sam stao. nije mi fora igrati dugo vremena na max levelu.
sad kad su dosle jos 2 expanzije cu dogurat lika do lvl 80, pa cu onda opet jedno vrijeme pricekat da kupim Pandariu.
u biti kroz cijelo moje igranje kupio sam samo 1 prepaid bon, sve ostalo sam imao gratis po par dana i tako....
A ono ritki su takvi, iskreno ako igraš sam i samo ti je gušt levelanje ima za to puno boljih igara, bez preplate :)
ma gušt mi je levelat u WoW-u
A di si bia dok san igra da te zaposlim da mi lvlaš altove :)
Are you me?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Naravno danas je to sve shite.
Ali prije... Onaj osjećaj kad prevališ sva taj put, i nakon svog tog vremena i muka, dingaš 60.
Svi u gildi ti čestitaju, sretni jer su dobili još nekog za 40man raid.
Ah, the good old times.
Samo što si trebao farmat 2 mjeseca da bi mogao uopće prismrdit raidanju. Good times indeed.
e pa bas o tome i pricam. kad mi lik dinga nakon 2 sata qvestanja di ces bolje :D
Ja se sijećam kad sam levelao Troll fire mejđa u Thousand Needles. Do lvl 40 nisam imao mounta, za preć tu zonu od kvestgivera do kvesta treba ti 15 minuta. Pa onda pij nakon svakog moba jer su fire spellovi trošili xxxxxx mane :(
Pa nemaš para za mount od silnih spell upgradeova.
Sad sam izlevelirao holy priesta do 30. i elemental šamana do 38. Imao valjda 50 golda već na 30. levelu, dual spec, mounta, engineering i mining razvijen do besvjesti. Stvarno su previše pojednostavnili igru.
ja sam takodjer bio bez mounta sa fire mageom (troll) i morao sam jednog po jednog moba klat i pit i jest nakon svakog jer me skoro glave koštao.
od nekolicine sam i bježao :D
Ima ko na Runetotemu?
jebate led mislim da cu se morat selit sa Karhzana, server je praktički mrtav =/ ni žive jebene duše =/
tako je vec godinama
pa i nije baš, kad je WotLK bio bilo je dosta ljudi, al sad banana
a muka mi dat 20 eura da prebacim chara na neki populated server, a sa druge strane igrat ispočetka mi je muka =/
Wotlk je bio prije 4 godine. I tad ti je trebalo mjesec+ da dođeš do 70tog levela. I tad Blizzard nije besplatno dijelio igre. Tako da... :D
Bar nisi lvl 80 za tjedan dana.
Ajde na Argent Dawn, server je nonstop pun ljudi.
ma znam da se brzo nabilda lvl 85, al mi se nedaaaaaa :D
Ma ako ćeš igrat neš ti 20eura za prebacit na drugi server.
dalmoši, ki bi ih razmel xD
jel imal tko ikada problema sa latencijom više dana za redom ? zadnja 2 dana latencija mi ne pada ispod 200 =/ skoči cak i na 400, potpuno ne igrivo, surfanje netom je normalno isto kao i gledanje youtuba, dakle nije do moje strane, bar nebi trebalo bit po ti primjerima. Kontaktiral sam GMa rekall je da zbrišem foldere što sam i u radio al opet kifla, i dalje lag =/
Preopterećeni serveri. Ili ti netko krade internet.