FUS RO THERE CRIMINAL SCUM
Printable View
FUS RO THERE CRIMINAL SCUM
Wat
Enivej, skupio sam svih 8 dragonpriest kaciga i dobio 9. Tek sam sad skužio da je ta deveta zapravo najjači helm u igri po obrani, iako je dragonplate helmet korisniji zbog matching set perka.
Malo gledam modove i ovi mi se full sviđaju :pray:
Fino ću si saveati linkove u Wordpad i poskidati si ih u novijim verzijama za sljedeći prelazak. Neki su finalni, neki se još dorađuju, ali prema slikama opet izgledaju nebo i zemlja naspram originala!
Crno-bijeli pesek, umjesto ružnog smeđeg
Peglanje blokastih noseva i ostalih detalja na faci
Puno bolje texture na faci
Detaljnija krv
NO Healmet - kaciga koju nosite se ne prikaže na liku - SAVRŠENO
Bolja mapa, sa manje oblaka i sl.
Znakovi uz cestu se daju čitati
Bolji inventar
evo borio se protiv Aludina prvi put, jebenje zmaj, fakat jebeno izgleda, borba sa druge strane nije bog zna kaj, dragonrend i maži hehe
e onda sam grindal blacksmithing na 100 i piknul perk u dragon armor :D kako jebeno izgleda isee, odma sam skoval cijeli set hehe, sad bum ga još enčantal i mila majka sam xD
Aludin xD
25:45 :rotfl:
Kraj dok padne sa konjem niz most je najjači. xD
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Alduin, Aladin,Alvin who cares :P
Alduin :P I baš je premoćno ime :D
Oću neki mod za promjenu frizure.
Jel netko od vas Necromancera ovdje probao ubiti zeku i dignuti ga iz mrtvih da sije strah i trepet nad vašim neprijateljima?
Jel samo meni više paše kad zmaj leti i ne spušta se na zemlju?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mogao bih se malo pozabavit ovom temom kaj si tam stavio i moddat to malo...
Zabaviti ćeš se u Blackreachu onda :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ja ga moram izbjegavat dok ne sleti...
ima koji nacin il mod za oruzja, da s jednim klikom promjenim stvari u obje ruke? jer jako rijetko koristim heal spell, a mogel, bi... i za oklope, ak ima kaj takvog?
Meh, odustao od tih grafičkih modova, naviknuo sam se na ovu grafiku, ovo s modovima il je pretamno, prežuto, preoštro, il ne radi...neda mi se sa time zezat :)
Meni je odlična grafika, vodopadi pogotovo.
Le question: jel damage boundanih oružja određuju weapon skill, conjuration skill ili oboje?
Oboje ja mislim
Oboje. Bound funkcionira kao normalno oružje, + perkovi za bound oružja pod conjuration.
Mene zanima jel dual casting perk funkcionira i za bound oružja?
Staviš u obje ruke bound sword i stvoriš si 2 mača, ne treba ti dual casting!
Što se tiče prethodnog pitanja, samo weapon skill i perkovi utječu na damage, razina conjurationa nema nikakvog utjecaja, jedino onaj perk iz conjuration grane koji diže damage boundanom oružju.
Na to sam i mislio.
Ali vezano za dual casting, oću dobiti jaču sjekiru ili bow ako dual castam,pošto to ionako ne mogu dual wieldat (eto ideje za mod,dual wield bow :P)
Also, saviors hide :pray:
Čim Kit izađe,idem prčkat po saviors hideu i bloated mans grotto-u :D
napinje ih zubima? :P= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Evo isprobao upravo na Bound Bow...= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Damage ostaje isti, ali spell duration ti je 4 minute umjesto 2 minute :friends: I u oba slučaja dobiješ "samo" 100 strijela...
Dark Brotherhood je već 2. puta poslao assassina da me ubije. To je neki dio questa ili postoji neki drugi razlog zašto me žele mtrvoga? :?
Nije dio questa... Ako ubiješ nekog, više/manje nevinog, član njegove obitelji pošalje Dark Brotherhood da te ubije. Ako ukradeš nešto i misliš da te nitko nije vidio, shop keeper će prije ili poslije poslati thugove da te izmlate ili ubiju... ako si stao Thalmorima na žulj, onda pošalju Thalmor agente koji su jebeno zajebani pošto uglavnom imaju pre brutalnog maga sa sobom i sl :D
Zanimljivo. :D
Samo što nisam krao iz dućana, niti ubijao ikoga osim bandita i raznih živina. Bar mislim da nisam...
Zaboravih napomenuti, oba assassina kod sebe imaju ovaj note:
http://i.imgur.com/2mEgFl.jpg
Možda si slučajno ubio nekoga dok si klao zmaja, to se često dešava :D
tak bus i ti imal kad udjes u dark brotherhood, koji se, btw, nalazi gdje????
nego, dal je ko obavil quest Promises to Keep, jer nema nigde niceg, o sve sam obavil... di da nadjem tog lika iz 6.?
Za Dark Brotherhood istraži...
Tek sad shvatio da da bi naučio Master Level spell moraš dignuti Magic skill do 100 i otići u College razgovarati s osobom koja taj skill trenira. Dobije se quest na kraju kojeg se dobije novi spell a trener dobije par novih Master Level Spell Tomeova.
...i nakon toga biraš hoćeš li im se pridružiti... ili ih uništiti.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dobro da si mi rekao za ovo kaj se tiče Master Lvl spella. Ajd, ja sam tek na 83, ima još vremena al dobro je znat.
Tko je ta Astrid I zašto želi pobit cjeli forum?
Ti master spellovi izgledaju odlično, ali treba paziti dok ih koristiš u blizini NPC-a :D
Astrid je vođa Dark Brotherhooda, pozerica kao i 99,99% članova DB-a. Totalno je podbacio DB u Skyrimu :(
ti master spell-ovi su bezvezni,pljus sam čitao da zauzimaju obe ruke,pljus puno uzimaju mane,recimo onaj fire storm pravi dmg 125,a dođe skoro 1000 mane,dok recimo spell adept fireball pravi 60 dmg znači duplo manje a dođe 46 mane znači 20 puta manje mane za duplo manje štete,tako da sam odustao od tih master spell-ova mada sam na destructionu na 85,kako i na one-handed 85
Master spells are cast differently than lower-level spells. They take much more time to be ready, prevent you from moving and are interruptible, and thus require proper planning to be used. Master spells are always equipped on both hands, but may be cast with one or both hands for different magicka cost and effect (this is known to be true for Alteration; Destruction must be tested). Master spells are thus not just stronger versions of Expert or lower spells. In particular, Master spells are much slower to cast than expert spell and therefore deal much less damage per second to a single target.
Moj lik:
Kakvo je to sječivo?
Pre dobro mi izgledaju 2H oružja, ali tako su prokleto troma da izgubim volju igrati s njima. Sjekire i čekići su pre sexy, mačevi ne toliko.
Bartuc mislim da je to Ebony Warhammer ili Ebony Battleaxe, ali nisam 100% siguran.
Also, ja i kolega trenutno furamo glass armor i oruzja. Najjakija su!
kako odvratan armor lol