ovo baš valja
Printable View
ovo baš valja
Počeo Continuum opet.
Već su dvije epizode vani.
Good stuff.
Noice!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Već sam se usrao da neće nastaviti.
Kanadska je serija pa ima neke šanse.
Da je američka, ne bi bilo druge sezone.
O, fala fala!= Citat =:
Trenutno gledam drugu sezonu Suits-a, na ljeto dolazi i šesta. Fenomenalna serija!
= Citat =:
Izvorno postao Aral
kaj imaju tendenciju preskakat sezone ? sa druge na šestu ?
Lapsus valjda. Al serija je odlična.
Orphan Black
Pogledao prve dvije epizode.
Zanimljiva i kvalitetna serija.
Odlična glavna glumica.
Preporuka.
Bokte sve iole nove serije imaju dobre ocjene... A nisu dobre :/
RADE SERIJE ZA SVE ;_;
U zadnjih par mjeseci se pojavilo pregršt dobrih serija. Pazi, dobre, ne savršene da padnem na koljena. Za popunit popodne, dovoljne. Ne znam šta bi više htjeli.
Pa da.
Ali ima kvalitetnijih i zanimljivijih, a ima i lažno kvalitetnih CSI-olikih koje masa gleda.
A ima i teških sranja, ali za njih se tolko ne čuje, jer ih ljudi ne gledaju zbog loših ocjena.
Budimo realni, top 100 na pirate bay-u je najpouzdaniji pokazatelj zainteresiranosti javnosti po pitanju novijih serija koji možeš provjeriti u kratkom vremenu.
i dalje workaholics. treca sezona. prve dve ep prejebene
cekam novi trueblood, sad bi trebao uskoro
Pogledao prvu epizodu Lexx-a.
Zamislite Farscape, Red Dwarf, Brazil i malo Star Warsa pomješanih zajedno, samo dosta čudnije i bizarnije.
Good stuff!
Gleda se dalje.
Pogledao pilot od Continuuma i nisam nimalo impressed!
Postane bolje kasnije, Nije serija očaravajuća, no i više nego dovoljno da ju se prati.
Gledat će se.
Gej si. Ali mogao bih i ja to početi gledati. Ionako nemam pametnija posla.
Yep!
pičke su dobre, hillbilly naglasak daje jeben štih, scenaristi su poprilično maštoviti i ništ nije kak se čini, što se tek kasnije počne razotkrivat.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
ugl serija ima "dat feel", uvuče te. bar je mene. doduše, ja sam je poceo gledat u prvom srednje pa ono, sve ovo uzet s rezervom :D
btw, pogledao i trecu sezonu workaholicsa. svaka preporuka. radi se o tri tipa koji imaju šitan posao (telemarketing) na kojem valjda ništ ne rade, žive zajedno u nekakvoj kući s bazenom i šta ja znam. partijaju, drogiraju se i rade gluposti. ugl humoristicna serija bez umjetnog smijeha nit je potreban. u početku mi je bila lagano mlaka (al svejedno dobra), ali sam se toliko nasmijao u ovoj zadnjoj sezoni da ono, prejebeno. :D
Ma da, mislio sam na treću sezonu hehe.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Želim gazit ovu facu koliko je retardirana.= Citat =:
koji gabor od žene
Pa ajd reci da na onoj slici ne izgleda ko nešto najretardiranije na svijetu.
Ne, to je samo do tebe :)
Star Trek TOS sam ponovno počeo gledati.
http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFile...442/972831.jpg
šta on to ima kameni dildo u ruci?
Od stiropora.
Izgleda da će sve tri finalne epizode Supernaturala bit zakon.
ova danas je mogla bit odlična da nisu ugurali crowleya unutra. Mislim, nije bila loša, daleko od toga, samo šta je tako bila nekako zmućkana epizoda
Nope, žena fakat izgleda preretardirano na toj slici.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Nope.
Samo tebi.
Meni je bila izvrsna epizoda.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Also, sad želim spin-off Supernaturala smješten u 19. stoljeće koji prati Colta i Men of Letters.
Ja sam nedavno počeo osmu sezonu gledati i za sada (10-a epizoda) mi se serija strašno razvodnila, nadam se da će krenuti na bolje uskoro. Već od početka sedme sezone je krenulo nizbrdo ubrzanim tempom.
PS: O Supernatural pričam.
Sve je super dok nema duhova.
meni su te epizode još i najbolje.
o tome se već priča 5 godina i više, da bi se trebao napraviti spin off o Coltu ali nikad niš konkretno nisu napravili s time, Sve ostaje na priči= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
60s gay fanservice, prljavo.
kužim te, al svejedno ne. xd= Citat =:
Izvorno postao Maloki