Killshot
Solidno . Mickey Rourke mi je uvijek zanimljiv.
Printable View
Killshot
Solidno . Mickey Rourke mi je uvijek zanimljiv.
Pogledao The Curious Case of Benjamin Button.
Legendaran film. Čista desetka. :pray:
Gran Torino... svaka čast na naslovu, nisam ni shvatio dok nisam ugledao auto u samom filmu. Inače, jako dobar film i uloga kao skrojena za Eastwooda u starijim danima (znao sam da će biti odličan u ulozi od trenutka čim sa ga vidio sa pozom i onim gunđanjem ispod glasa već na početku filma... i nisam se prevario). Ako tražite akciju ovaj film očigledno nije za vas, ali sam glavni lik je i više nego dovoljan da nosi čitav film (slično kao i u filmu Taken sa Neesonom, samo što tamo ima akcije).
Generalova kći, fenomenalan film. Baš sam uživao...
Jel ima kakva igra da si tako istražitelj, istražuješ ubojstvno, puno sumnjivaca, dokaza, twistova i sl.??? :pray:
Crying Freeman! Ovaj sam film, kao mulac, pogledao jedno 20-ak puta! I sad dok sam ga gledao cijelo vrijeme su mi se flashbackovi vrtili po glavi tipa kako sam skakao po krevetu i previo se da sam ja gl. lik iz filma! Meni sasvim solidan akcijski film! Iako možda ima previše slow-motiona tj. na glupim scenama je upotrebljen! Ali, to je ono što ovaj film čini, na neki svoj način, dobrim! I sad kad sam ga gledao, razmišljao sam o Hitmanu! Sve me je na njega podsjećalo (ubojstva)!
greenstreet hooligans-> 9/10 zanimljiv i dosta zabavan film, a volim recimo takvu tematiku
evil dead 8/10-> izvanredan film! to su bili horori u to vrijeme, a ne današnji wannabe horor filmovi
evil dead 2:dead by dawn 10/10->umiro sam od smjeha na neke djelove, a opet ima određeni horor štih, savršeno :pray:
Crkni ljepotice,Rtl
4/10 Film je veoma jadan!!
Revolver (ponovo) S- 11/10 :thumbs2:
Shark Tale, prejak animirani film. Parao sam se, a i voice-acting postava je fenomenalna :pray:
evil dead 3: army of darkness-9/10, nema više niti jedna scary scena, al je humor na vrhuncu :pray:
Kum 1 , 2 , 3
Futurama Benders Big Score
Futurama Beast with Billion Backs
Nisam se ovako smijao od osnovne škole, predobro nešto obavezno pogledajte još su mi preostala dva filma
Futurama Benders Game-sprdancija na D&D
Futurama Into the Wild Green Jonder
Pogledao sinoć Underworld: Rise of the Lycans.
Prijašnji nastavci su mi bolji, ali nije ni ovaj loš.
Uglavnom, dosta dobar film.
Odo ja u Cinestar gledati "Puš"... Javim kako je bilo :friends:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao film, pa par riječi da kažem...
Film je dobar, ne vrlo dobar niti odličan, ali je dobar. Radnja i nije tako loša, ima čak i gotovo jedan pravi twist u filmu, sasvim solidno. Vizualno je također na zadovoljavajućem nivou. Gluma je dobra. Najveća mana su prokleti Kinezi koji ubijaju vriskanjem, a za vrijeme vrištanja naprave takvu facu da moraš krepati od smijeha :D Oni su mi išli totalno na živce, mogli su osmisliti nešto coolnije od Kineza koji vrište kao da su im jaja u škripcu.
Da, sada sam se sjetio vica:
Kako se dere ovca?
Nabiješ je na qurac i sama se dere... :D
Uglavnom, kojih 6/10. Nije loše za pogledati ali naspram ostalih Hero i Mutant filmova, ovo je definitivno niža stepenica.
Gran Torino
http://z.about.com/d/movies/1/0/u/I/...rinoposter.jpg
Vrlo dobar film, savršena uloga za Clint Eastwooda, i ne toliko tipičan kraj koji mi se jako svidio. Obavezno pogledati.
8.5/10
Sve sa Clintom mora ownati :D
Rezervirao sam karte za Wolverinea sljedeću srijedu :D
http://www.blitz-cinestar.hr/default.as ... m=20090501
Frendica mi priča da ima totalno ripanu verziju gdje Wolverine umjesto metalnih "kandži" ima strelice :D Još nisu niti stavili sve efekte u film, a već procuri u javnost... katastrofa. Ali ja se još uvijek držim onoga da neću gledati DivX-e 8) Eventualno na budućem mobitelu za vrijeme predavanja.
Gledao bi ih da zivis u glupom gradu koji u 21 stoljecu nema kino :(
Enivej zadnje sto sam pogledao je F&F4
Film je po meni bezveze...jedva sam cekao da zavrsi...
Dobar za razbibrigu, nema nikakve posebne radnje il tak neš, samo nabrijani auti i dosta akcije.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Pogledah Killshot! Neloš, iako me kraj i nije toliko oduševio i ima nekih neskužljivih djelova! Vrijedi za pogledati! 7/10
I da, najjača mi je ona scena di lik ide skinuti sobovu (ili je jelenova, neznam sad) glavu sa zida! Umira sam!
pogledal sam Dragon Ball...ah što da velim
ok film je loš, nije ono što smo navikli iz animea, al dobro ajt, možda je ovo jedan od filmova gdije prvio dio sux a ostali bu bili ftw ^^
al što je je pice su dobre ^^
X-MAN : Wolwerine
Odlican film :pray:
[quote="Sickmanno1"]Gledao bi ih da zivis u glupom gradu koji u 21 stoljecu nema kino :(
quote]
znam kako ti je
barem na jesen dobivamo multiplex, pozvan si :)
The Uninvited
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...itedposter.jpg
8/10
Odličan film. Ima poprilično jezivih trenutaka.
Kraj mi je bio totalno nepredvidljiv.
Tropa de Elite :pray: :pray: :pray:
Odlican film iako se nekima ne bi svidia.
http://newsinfilm.com/images//2008/1...ous-poster.jpg
5.5/10
Film nije ni dobar a ni los.Previse pucanja i ubjanja za jedan takav film.U filmu je samo jedna utrka i nekakvo ganjanje kroz tunel na kraju filma,treba da je vise utrka a manje price.
Lucky Number Slevin (Opaki igrači), HRT
uloge: Josh Harnett, Lucy Liu, Bruce Willis, Morgan Freeman, Ben Kingsley
7.5/10
solidan film.
I, RobotSopet.
Film je zakon.
Jedva čekam nastavak.
Nastavak,kakav nastavak?
I da,film je zakon,mogao bi ga pogledat po treći put.
Today You DieSaka. Danas umireš sa Stevenom Seagalom. Što reći, još jedan B film Jerryevog emocionalnog uzora, ali jednostavno se ne mogu otresti dojmu da su svi njegovi filmovi bolesno i pretjerano kulni. Je li to zbog čiste činjenice da su loši, furaju previše (one nigga spike su mi najjače), FUCK je svaka 5. riječ... ne znam, ali znam da čika Seagal nosi svaki film, da ne spominjem citate.
- You're lucky, I'm in a giving mood today. [slomi mu prst]
- What up homes?
- Same shit, different toilet.
Meni su svi filmovi smijeđni sa segalom... previše se pravi važan xD, ai lik misli da je čuk noris.
Ja sam isto nedugo pogleda Death Proof, film je dobar je završetak neka sprdačina, a onaj drugi grindhouse nisam htio pogledat jer je smiješno...
Ovi X-Man šta ova kaže je Workprint... ja to neču ni dl kad film nije još gotov, ali film izgleda super, pogledat ču, Fast an' Furious 4 sam gleda, i fakat ono... više akcija neka besmislena nego ono o čemu bi trebalo biti...
Feast 3: e to morate pogledat, to je horror, ali zapravo neka sprdačina, naime film je dosta kvaliteta i dobro izgleda, jedino šta su unutra stavili razne sprdačine, fora je kod filma svaki puta kad se neko novo lice pojavi stave uvod (eo koje slike: http://img136.imageshack.us/img136/3179 ... 106390.pngS)
Ima dosta akcije i dosta je napeto, samo neznaš dal da se na nekim djelovima smiješ ili plačeš xD, a možda se i uplašiš xD, uglavnom, film je TOTALNO NEPREDVIDLJIV, a kraj nema totalne veze s ničime :D. Početak počinje valjda odma nakon drugog djela, nisam gledo prva dva i neču čujem da su smeče, al ono ugl. početak je da su svi na krovu, dvije cure su tako reči gole, i po gradu trče monsteri... meni super film.
Onda sam gleda stari film "Snatch" e to ste možda gledali, film mi je prva liga.
Glumi Jason Statham, ai gleda sam novi Crank 2, to je isto bolesno ka ovi Feast 3. Dobar film za zezanciju :) . Ima unutra neki lik koi ima svako malo napade trzaja, pa se počne trest sav ko da ima neke probleme sa živcima, a pazi lik vozi motor ono...
Od dobrih parodija mi je Disaster Movie a od psiholoških drama Knowing, sjeban film po meni...
I gleda sam komediju Big Stand, to možda niste ni čuli neki, dosta je smiješno, lika strpaju u zatvor, ali ima 6 mjeseci do suđenja, a zna da če u zatvoru postat kurwa, pa je učio od majstora borilačke vještine.
Ako imate šta od dobrih filmova daj recite jer ja više nemogu nači ništa... :D
E da ovi Léon je odličan film, htio bi ga ponovo pogledat ali nemogu nač di za skinut :(, šteta da ne rade više tako kvelitetne filmove, a ne ove mutave specijalne efekte... i usput ako netko nije pogleda Butterfly Effect nek pogleda super film, ašton kućer glumi ako koga zanima, drugi dio je bzvz, a treči nema veze s pričom i više je horror, dobar film za sebe ali po meni ne spada u serijale samo. Prvi odličan.
pogledal sam Gran Torino
predobar film 10/10
Film Hitch sa Will Smithom
odgledo sam danas umireš.nista posebno.
dobro za ubit dosadu
Transformers-8,6/10,odlican film prepun eksplozija,jedva čekam nastavak.
Ma Seagal je car. Film je bio dobar, možda samo da su crnu magiju izbacili iz priče.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao sam i WALL-Eja, oduševio me film. A ona njegova ženska je stvarno nasilna :)
28 weeks later. Po meni owna 28 days. Ono što mi je nedostajalo u 28 days, istinski ljudski poriv za opstankom, koji je nužan, ali ne i ispravan, ovdje je izvrsno implementiran. Isto tako sve ima značaj, nekakvu vidljivu soluciju tog problema, koji daje to nešto zbog čega nastavite gledati film, jer skroz zajebana situacija, bez nade, nije toliko zanimljiva.
Seagal je u svojim zadnjim filmovima debeli tromi dedek, ali u doba kada je Chuck rasturao, Seagal je također rasturao i to pošteno. Bio je zvjerka u borbenim vještinama i iskreno se nebi kladio na Chucka da su se njih dvoje na ulici sreli u to doba...= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Chuck je majstor karatea, a Seagal crni pojas aikidoa te trener istoga. Ne znam, teška borba bi bila :D Mada smatram da je karate qurac od borilačke vještine, vjerojatno najlošija borilačka vještina na svijetu!? Uče te dobrom handjobu ali sa nogama ne znaš kuda bi.
Bartuc varaš se karate vs Kun fuckin fu