Bah, poslao sam blizzu mail da imam nepoznatu kreditnu karticu na accountu. Da ne ispadne da sam i ja neki abuser :P
..
pff, ne isplati se biti pošten :P
Printable View
Bah, poslao sam blizzu mail da imam nepoznatu kreditnu karticu na accountu. Da ne ispadne da sam i ja neki abuser :P
..
pff, ne isplati se biti pošten :P
no, sad si good boy
al si sad odmah odradi faction/name/gender/server change i 6 mjeseci sredi pa nek se lik zajebava opet :D
pa nisi valda maknul onaj sub kaj ti je uplatil ? ili ti to ostaje ?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ovaj kojeg je uplatio za mjesec dana mislim ostaje :P .. ne znam točno kako sad ide to s karticom, pa sam poslao mail blizzu. Probao sam cancel subsription, ali onda mi dođe potvrda za cancel account. Ono, lolwut, pa valjda se može otkazati kreditna kartica bez otkazivanja accounta? :P
kolko ja znam ako plačaš karticom, i klikneš na taj cancel subscription, samo ti makne plaćanje, acc ostaje i ono kaj je uplaćeno isto ostaje
u vezi hackanja, tako se i meni isto dogodilo samo sto je meni lik napunio pun inventory mithril ore-a
ono mislim hvala ko god to bio hehe
eo probavam se logat kad ono pise da je acc spojen s betlnetom wtf
Hihi, hackan si :D
Netko ti je drpnuo account i spojio ga sa svojim battle.netom.
Niš, ovdje su ti upute kako vratiti natrag account:
http://forums.wow-europe.com/thread....03680422&sid=1
Meni je ista stvar bila, poslao sam web form negdje oko 3 PM, do večeri sam imao account natrag.
Samo pazi, nakon što dobiješ account tj. nakon što si se resetira password, obavezno promjeni password drugačiji od starog. Da budeš siguran, skeniraj si komp sa Spybotom ili Adawareom (meni spy našao 3 keyloggera) PRIJE nego promjeniš password/mail/itd. Bilo bi dobro da napraviš svoj battle.net account nakon toga i spojiš si WoW acc na njega, tako da ti ga ne može netko opet povući sebi.
EDIT: ak te hackao isti lik koji je i mene, obrati pozornost na kreditnu karticu XD
ma to sam vec poslo sam sto jos ne odgovaraju a i vidim da je navala jos par ljudi iz guilda je popusilo ovo sam vec skeniro ostalo je na cakanju poslo sam im sve osim ID jel nebrem trenutno
ubija me ovo iscekivanje i btw ak je ostavio karticu a sutra istice bon ofc XD mislim ono da mu vise na pamet nece past da to napravi iscjedit cu je do kraja
bokte pa kaj Blizzard to nekak ne riješi
gamad pohlepna, kradu pare a zaštita im je zaklinac
jos nisu ni poslali da su primili mejl pa jebo te
odvojili su to od bnet accounta vidim tam kad ocu vratit pass sad mi ne pise da je s bnetom spojeno ali jos mi nisu poslali novi password wtf kae sad zapelo= Citat =:
Izvorno postao Petlare
oso tam do kraja i vratio neki pass al imam ban od 24h XD
Da ,to mi je genijalno.
Ljudi budu žrtva hackanja, i onda ih ovi još banaju. GG.
Ima li koga na Saurfang realmu?
i povrh svega onemoguce ti placanje bonova i ostalih gluposti preko kartice, tako da moras jos mailove njima slat. gadovi.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
pokido si windowse i sad sam instaliro WoW a sad...patchanje...isuse boze sto ja mrzim patchanje
Ima li tko Quest Helper za 3.2.2? Trazio sam preko matrixa al nevalja ingame....
http://www.wowinterface.com/download...estHelper.html= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Updatean 6.10. pa pretpostavljam da radi sa 3.2.2 :)
Taj novi QHelper je prekul, one obojane zone za pojedini quest su trebali odavno napravit jer je ona pulsirajuća svijetlost lame.
Ty Comrade.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
damn sad mi se igra RA2
enivejz...nalazim da su svi 51 dk talenti manje-vise bzvz
Mislim da sam opet hackan... I to Battle.net
Jutros u 6 AM mi je iz nekog razloga promjenjen password, na jednom od likova mi opet nema itema, a u 9 AM sam dobio ban.
...
Anyway, ono, ak dobijem account natrag idem na account management, cancel account i adio retail. Za nešto što plaćam ne-baš-jeftino, razina siguranosti je uznemirujuće niska. Zadnjih mjesec-dva hackovi lete na sve strane, nemam pojma koji ku*ac se događa, ali ovo ne valja.
Si siguran da nije do tebe (safe mode i skeniraj svim živim)?
Mislim, da ti se ponovi zaredom i još na Battle.net računu... ej, nije Blizzard toliko aljkav, jednostavno nije.
sa čime je dobro to skenirat te key loggere ?
spybot S&D ?
A imam Spybot i Avast... Spybot nije ništa našao, a Avast je neki šrot našao, ali naravno, ne može ga srediti.
Kažu da je zapravo najsigurnije jednostavno copy-pasteati passove iz notepada.
Imam Ad-Aware, Spybot S&D, Spyware Doctor i Avast, ali bitno ti je da full scan radiš iz safe moda radi potpune učinkovitosti i jer tada imaš punu kontrolu kod paljenja i gašenja aplikacija.
Imas na blizz forumima bas jedan topic kako se rijesit stetocina, poveci topic, al odradi sto ti tamo kaze do kraja i mislim da nece biti problema, da i c/p je kolko cujem jako sigurna metoda
hmm nekužim tu foru sa "c/p iz notepada" ?
onda keylogger nemre skuzit sta si napisa
Mislim ono, za promjenu passworda ne trebaš znati ništa drugo osim trenutog passa... tj. onaj tko ti ga ukrade garantirano će ti ga promjeniti. S druge strane, za povratak passa treba odgovoriti na 58,000 pitanja. Logično, ne?
Koji vrag ne pitaju CD key ili secret question odmah prilikom promjene passa?